Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Battlefield 3

More
22 Feb 2012 16:59 #105077 by Άγγελος Φασούλης
Τι ακριβώς σου βγάζει;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Feb 2012 17:22 #105088 by Christos Kotsidimos
Replied by Christos Kotsidimos on topic Battlefield 3
¨οταν πάω να κάνω join αυτόματα, μου λέει ότι δε μπορεί να κάνει join και ότι έχω θέμα με το Internet.

Αν πάω και κάνω browse τους servers, τότε μου λέει ότι δεν έχω κάποιο DLC. Σκέφτομαι μήπως είναι θέμα που δεν κατέβασα το Back to Karklnd

More
25 Feb 2012 00:22 #105147 by Άγγελος Φασούλης
Έχουν συνέχεια πρόβλημα οι server, ακόμα δεν μπορείς να συνδεθείς;

More
28 Feb 2012 16:48 #105270 by Christos Kotsidimos
ναι
μπαίνω μέσω Server Browser

More
29 Feb 2012 12:08 #105305 by Άγγελος Φασούλης
Τα γνωστά προβλήματα με το Quick Join και τώρα που έβγαλαν και το DLC τα έκαναν χειρότερα. Θα πρέπει να περιμένουμε patch.

More
29 Feb 2012 16:10 #105318 by Christos Kotsidimos
Αστα να πάνε

More
07 Mar 2012 17:28 #105596 by Άγγελος Φασούλης

Battlefield 3: Τρία expansions

Τρία expansions ετοιμάζει η Dice, τα οποία θα κυκλοφορήσουν κάθε λίγους μήνες, μέχρι και τον φετινό χειμώνα.

Η EA Dice ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει τρία ακόμη expansions για το δημοφιλές First-Person Shooter Battlefield 3 , του οποίου οι πωλήσεις έχουν ήδη ξεπεράσει τα 12 εκατομμύρια αντίτυπα.

Μετά το Battlefield 3: Back to Karkand (των τεσσάρων χαρτών), το οποίο διατίθεται για αγορά έναντι 15 ευρώ ή 1.200 Microsoft points, τα επόμενα τρία expansions που ετοιμάζονται θα είναι τα εξής:
- Battlefield 3: Close Quarters: Πόλεμος μόνο μεταξύ μονάδων πεζικού σε κλειστούς χώρους, σε περιβάλλον που καταστρέφεται πλήρως. Θα υπάρξουν επίσης νέα όπλα και ξεχωριστά dog tags.
- Battlefield 3: Armored Kill: Περιλαμβάνει νέα τανκς, ATV, μονάδες πυροβολικού και άλλα οχήματα. Οι χάρτες του θα είναι μεγάλης έκτασης, ειδικά για μάχες με οχήματα. Το πακέτο θα περιλαμβάνει τον μεγαλύτερο χάρτη που έχετε δει έως τώρα.
- Battlefield 3: End Game: Θα κυκλοφορήσει τον χειμώνα αλλά οι λεπτομέρειές του δεν έχουν ακόμη γνωστοποιηθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις σελίδες του παιχνιδιού στο Facebook και το Twitter .

Μάνος Γρυπάρης

More
15 Mar 2012 17:27 #105859 by Δημήτρης Βούτσας
Δεν έχω κοιτάξει ακόμα γύρω στο internet, γιατί χτες παρατήρησα το πρόβλημα, αλλά τις περισσότερες φορές, όταν παίζω rush και κάνω Kills με το τζετ, δεν μου τα καταλογίζει με αποτέλεσμα στο τέλος να μην παίρνω πόντους και να μην ξεκλειδώνω πράγματα. Αυτό μου συνέβη σε κάθε παιχνίδι rush χτες, ενώ στα conquest ήταν μια χαρά.

Έχει συμβεί και σε κανέναν άλλο αυτό;

"If stupidity got us in this mess, why can't it get us out?" - Will Rogers

More
17 Mar 2012 14:40 #105919 by Άγγελος Φασούλης
Είσαι σίγουρος ότι τους σκοτώνεις εσύ; Σού γράφει You killed an enemy; Επίσης σε τι format παίζεις;

More
28 Mar 2012 16:34 #106244 by eliminator
Replied by eliminator on topic Battlefield 3
Battlefield 3: Ενοικίαση servers

Γιατί ο πόλεμος μπορεί να γίνει και ιδιωτική υπόθεση.

Το πλουσιέστερο patch για το Battlefield 3 της ΕΑ DICE είναι γεγονός, και μαζί του έρχονται δεκάδες fixes σε όπλα, οχήματα αλλά και gameplay. Η σημαντικότερη προσθήκη όμως είναι η δυνατότητα να νοικιάσετε servers στο multiplayer mode του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με το Eurogamer , οι τιμές θα είναι οι εξής:
Μια ημέρα: 1.5 ευρώ
Μια εβδομάδα: 7 ευρώ
Ένας μήνας: 24 ευρώ
Τρεις μήνες: 58 ευρώ

Η Dice θέλει να ξεκινήσει την λειτουργία αυτή σιγά-σιγά για να μην υπάρξουν προβλήματα, ωστόσο δηλώνει πως μέχρι την επόμενη εβδομάδα η ενοικίαση server θα είναι πλήρως διαθέσιμη στον καθένα.

Οι servers μπορούν να είναι και ranked ώστε να δίνονται κανονικά xp και πόντοι για τα leaderboards, όπως επίσης και private, αν επιθυμείτε να παίξετε με την παρέα σας. Όλα τα εργαλεία για την χρήση του server θα βρίσκονται στο κύριο μενού του παιχνιδιού.

Το patch κυκλοφορεί από σήμερα στο PS3, ενώ θα ακολουθήσει για Xbox 360 και PC.

Βασίλης Βασιλός