Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Battlefield 3

More
28 Oct 2011 10:46 #100770 by SpirosKGR
Replied by SpirosKGR on topic Battlefield 3
Παιδιά έχω κάνει preorder το παιχνίδι από 20/8/2011 από το ηλεκτρονικό κατάστημα Getitnow.gr , λοιπόν Πέμπτη το μεσημέρι ήταν σε κατάσταση "Προς το Κατάστημα"
και επειδή δε ξέρω , δεν έχω ξαναγοράσει από το κατάστημα αυτό σας ρωτάω υπάρχει πιθανότητα να μου έρθει αύριο Σάββατο ?
Υ.Γ μένω Κέρκυρα

___

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Oct 2011 14:37 #100779 by Άγγελος Φασούλης
Νομίζω έχει επιλογή όταν κάνεις την παραγγελία, να σου έρθει Σάββατο. Αν δεν επέλεξες κάτι τέτοιο αναμένεις από Δευτέρα.

More
28 Oct 2011 15:50 #100790 by Μιχάλης Μητρόπουλος
Δεν μπορώ να περιμένω άλλο!!!Το έχω παραγγείλλει από getitnow για PC Limited μόνο 35 ευρώ!

More
28 Oct 2011 17:26 #100807 by SpirosKGR
Replied by SpirosKGR on topic Battlefield 3

draginfable wrote: Νομίζω έχει επιλογή όταν κάνεις την παραγγελία, να σου έρθει Σάββατο. Αν δεν επέλεξες κάτι τέτοιο αναμένεις από Δευτέρα.

πού ακριβώς βρίσκεται αυτή η επιλογή ; :!: :)

___

More
28 Oct 2011 18:12 #100809 by Alex
Replied by Alex on topic Battlefield 3
Επιτέλους γραφικάρες!! Πάρα πολύ καλό!

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
29 Oct 2011 00:07 #100834 by Άγγελος Φασούλης

SpirosKGR wrote:

draginfable wrote: Νομίζω έχει επιλογή όταν κάνεις την παραγγελία, να σου έρθει Σάββατο. Αν δεν επέλεξες κάτι τέτοιο αναμένεις από Δευτέρα.

πού ακριβώς βρίσκεται αυτή η επιλογή ; :!: :)

Αν υπάρχει στο Getitnow, θα είναι όταν κάνεις την παραγγελία εκεί που επιλέγεις τον τρόπο παράδοσης.

Το παιχνίδι είναι τρομερό αλλά δεν βρήκα πουθενά επιλογή για να κάνω create match ξέρει κανείς τι παίζει;

More
29 Oct 2011 00:29 #100836 by Γιάννης Πετρόχειλος
Εγώ μια φορά έπαιξα όλο το Campaign του παιχνιδιού και από το Campaign είμαι πλήρως απογοητευμένος! Το παιχνίδι σε όλα σχεδόν τα in-game loadings κολλάει για λίγα δεύτερα, έχει άπειρα glitches, σε 4 πίστες στο Campaign κολλάει το vibration του χειριστηρίου! Και όλα αυτά από τεχνικής άποψης! Από gameplay πέρα από μια πίστα που είμαι secondary gunner ούτε που είδα jet και εκτός μιας πίστας που είχα tank δεν ξαναείδα! Σχετικά ανανεωμένο είναι αλλά με πολλά glitches που το καθιστούν εκνευριστικό! Τα γραφικά εκπληκτικά, ωστόσο τα physics ελεινά για ακόμα μια φορά! Μιλάω για Xbox 360, και ένιωσα πραγματικά σαν να έπαιζα beta, ειδικά λόγω των κολλημάτων στα in-game loadings και των πολλών glitch (no vibration)! Ελπίζω το mutliplayer να είναι τόσο φοβερό όσο λένε γιατί το Campaign αν και είπαν ότι το πρόσεξαν είναι επιεικώς άθλιο!

More
29 Oct 2011 00:33 #100837 by Μάνος Γρυπάρης
@draginfable

Μπείτε εδώ:
battlelog.battlefield.com/bf3/servers/

Οι servers είναι οι επίσημοι της EA. Από το παραπάνω μενού ρυθμίζετε παραμέτρους του παιχνιδιού που θέλετε. Αν μπείτε πρώτοι περιμένετε τους επόμενους. Πολύ απλά αν θέλετε δικό σας server για δικά σας matches θα πρέπει να πληρώσετε Battlefield 3 Dedicated server.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
29 Oct 2011 00:36 #100839 by Άγγελος Φασούλης
Εγώ όσο έχω παίξει(ps3) δεν έχω παρατηρήσει κανένα απολύτως πρόβλημα ούτε στο campaign ούτε στο multi.

Μόλις είδα πως προς το παρών τα private match είναι exclusive στο PC και θα μπουν με patch αργότερα στις κονσόλες.

More
29 Oct 2011 00:38 #100840 by Γιάννης Πετρόχειλος

draginfable wrote: Εγώ όσο έχω παίξει(ps3) δεν έχω παρατηρήσει κανένα απολύτως πρόβλημα ούτε στο campaign ούτε στο multi.

Μόλις είδα πως προς το παρών τα private match είναι exclusive στο PC και θα μπουν με patch αργότερα στις κονσόλες.

Το ps3 είναι και σε ένα cd...εμένα έχει δύο...κοίτα δεν νομίζω να φταίει η κονσόλα μου καθότι κάνει συγκεκριμένα κολλήματα σε συγκεκριμένα σημεία τα όποια μπορείς να δεις και στο youtube! Πρέπει να το patchαρουν κατά τη γνώμη μου.

EDIT: Πήγαινε το
στο 11:15 και φαντάσου ένα τέτοιο κόλλημα σε κάθε loading ...ή και χειρότερο καμιά φορά!