Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Battlefield 3

More
22 Jul 2011 01:15 #96383 by eliminator
Replied by eliminator on topic Battlefield 3

draginfable wrote: Frostbite engine 2 είναι αυτή φίλε μου! 28 Οκτωβρίου(στην Ελλάδα λογικά ή 27 ή 29) το περιμένουμε το απόλυτο fps!

Ωραία και σε εθνική γιορτή η παιχνιδάρα! Λέμε ΟΧΙ στο Modern Warfare! χαχαχαχαχα σοβαρά τώρα μακάρι να το πούμε και στους γερμανούς το ΟΧΙ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Jul 2011 01:44 #96386 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Σε εθνική γιορτή? Μαζί με την σημαία πάμε να αγοράσουμε το παιχνίδι? :P

More
22 Jul 2011 13:31 #96409 by eliminator
Replied by eliminator on topic Battlefield 3

IloveGames wrote: Σε εθνική γιορτή? Μαζί με την σημαία πάμε να αγοράσουμε το παιχνίδι? :P

Κάτσε να υπάρχει Ελλάδα μέχρι τότε ή τουλάχιστον χρήματα.

More
22 Jul 2011 14:10 #96421 by Γιάννης Παναγιωτίδης

eliminator wrote:

IloveGames wrote: Σε εθνική γιορτή? Μαζί με την σημαία πάμε να αγοράσουμε το παιχνίδι? :P

Κάτσε να υπάρχει Ελλάδα μέχρι τότε ή τουλάχιστον χρήματα.

:| μην μας τρομάζεις έτσι. Προσωπικά μιλώντας έχω σχέδια για φέτος που δίνω πανελλήνιες... ας είμαστε αισιόδοξοι :P

More
22 Jul 2011 14:13 #96422 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Το εχω προπαραγγείλει και ειμαι καλυμένος :P

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
22 Jul 2011 15:24 #96432 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Ναι αλλά τα λεφτά τα ρίχνεις μετά, και αν λεφτά δεν υπάρχουν... :P

More
22 Jul 2011 16:42 #96448 by Μπάμπης Χαραλάμπους

IloveGames wrote: Ναι αλλά τα λεφτά τα ρίχνεις μετά, και αν λεφτά δεν υπάρχουν... :P

Οχι βρε. Το εχω πληρωσει.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
22 Jul 2011 16:47 #96450 by Άγγελος Φασούλης

BigBoss wrote: Το εχω προπαραγγείλει και ειμαι καλυμένος :P

Πήρες την απλή ή την limited; Και πόσο;

More
27 Jul 2011 15:48 #96759 by Άγγελος Φασούλης

Battlefield 3: Beta και Frame rate

Η EA Dice απαντάει για το θέμα του frame rate και διευκρινίζει τι θα ισχύσει με την beta .

Πριν από ένα μήνα, ο Glen Schofield της Sledgehammer Games είχε δηλώσει ότι το Modern Warfare 3 θα τρέχει στα 60 frames το δευτερόλεπτο, σε αντίθεση με το Battlefield 3 που θα αρκεστεί στα 30 fps.

Ο Magnus Troedsson της EA Dice, απαντάει στις σχετικές δηλώσεις λέγοντας ότι: "Οι κάτοχοι κονσολών δεν θα πρέπει να ανησυχούν. Όσοι γνωρίζουν από τεχνολογία, ξέρουν επίσης ότι η πραγματική ανάλυση των παιχνιδιών τους δεν είναι στα 1080p αλλά στα 720p. Το παιχνίδι μπορεί να τρέξει στα 60 fps αλλά πήραμε μια συνειδητή απόφαση για τα 30 fps. Δεν υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα, αλλά προτιμήσαμε να το κάνουμε έτσι γιατί θα έχουμε μεγάλο αριθμό παικτών, μεγάλους χάρτες, πολλά οχήματα, ολοκληρωτική καταστροφή κτλ".

Το Battlefield 3 αναμένεται να έχει καλύτερα γραφικά από το Call of Duty: Modern Warfare 3, ενώ θα εισάγει και ολοκληρωτικό μοντέλο καταστροφών. Με δυνατά όπλα που φέρουν ρουκέτες, θα μπορείτε για παράδειγμα να κατεδαφίσετε τοίχους ή ολόκληρα κτίρια, εκθέτοντας έτσι το σημείο κάλυψης των εχθρών σας.

[youtube:5d3xurxa]
[/youtube:5d3xurxa]

Beta και Pre-orders
Η EA Dice ανακοίνωσε ότι τον Σεπτέμβριο θα έχουμε την επίσημη beta του Battlefield 3, σε αντίθεση με την alpha beta που τρέχει την δεδομένη στιγμή, είναι κλειστή και απαιτεί πρόσκληση. Όσοι έχετε αγοράσει το περυσινό Medal of Honor με αυτοκόλλητο Battiefield 3 (ή την Limited Edition) θα μπορέσετε σίγουρα να συμμετάσχετε στην beta . Δεν μετράνε όμως όσα MoH έχουν αγοραστεί ως μεταχειρισμένα. Για περισσότερες πληροφορίες, θα ενημερωθείτε μέσω αυτού του site.

Παράλληλα, Η Electronic Arts ανακοίνωσε ότι οι προπαραγγελίες για το Battlefield 3 είναι 10 φορές περισσότερες σε σχέση με το Battlefield: Bad Company 2. Για την ιστορία, το τελευταίο έχει πουλήσει μέχρι σήμερα 9 εκατομμύρια αντίτυπα.

Κυκλοφορία
Το Battlefield 3 αναμένεται στις 28 Οκτωβρίου (27 για εμάς λόγω εθνικής εορτής), για PC , PS3 και Xbox 360 . Το Call of Duty: Modern Warfare 3 θα ακολουθήσει στις 8 Νοεμβρίου για τα ίδια format.

Μάνος Γρυπάρης

More
27 Jul 2011 17:40 #96764 by Μπάμπης Χαραλάμπους

draginfable wrote:

BigBoss wrote: Το εχω προπαραγγείλει και ειμαι καλυμένος :P

Πήρες την απλή ή την limited; Και πόσο;

Αυτό πήρα

Κανε κλικ εδώ παρακαλώ :Ο