Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Destiny

More
08 Sep 2014 23:37 #149286 by Donnie Darko
Replied by Donnie Darko on topic Destiny

snikefriend wrote: Αυτό είναι λίγο δύσκολο :Ρ Στη χειρότερη θα επικοινωνήσεις με την τεχνική υποστήριξη αλλά περίμενε λίγο μπας και φταίει που δεν έχει κυκλοφορήσει!

EDIT: Δεν άλλαξες account ή κονσόλα από τότε που το πήρες έτσι;

Κονσόλα οχι.Αλλα είχα κάνει 1 νέο Psn account Αμερικάνικο για να παίξω Demo το Beyond Two Souls τότε!Δεν αγόρασα τίποτα απο το αμερικάνικο!Και μετά το διέγραψα το User και είμαι με το αρχικό account!

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Sep 2014 23:54 - 08 Sep 2014 23:57 #149287 by Βασίλης Γαϊτανίδης
Μου έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο. Απλώς πρέπει να περιμένεις διότι έχει κάτι θεματάκια το PSN. Από την στιγμή που έχει γίνει το transaction δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρεις το παιχνίδι.
Last edit: 08 Sep 2014 23:57 by Βασίλης Γαϊτανίδης.

More
09 Sep 2014 03:19 - 12 Sep 2014 20:50 #149289 by Αλκμήνη Καζάνα
Replied by Αλκμήνη Καζάνα on topic Destiny
Το Destiny έχει κάνει ήδη ρεκόρ στα pre-orders και η Activision ετοιμάζεται να κάνει το μεγαλύτερο lanch της χρονιας!! Εκτος αυτου ο αριθμος των beta users ακόμα ήταν τεράστιος .
Last edit: 12 Sep 2014 20:50 by Αντώνης Καλογερής.

More
09 Sep 2014 04:55 #149291 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic Destiny

Badlorg wrote:

snikefriend wrote: Αυτό είναι λίγο δύσκολο :Ρ Στη χειρότερη θα επικοινωνήσεις με την τεχνική υποστήριξη αλλά περίμενε λίγο μπας και φταίει που δεν έχει κυκλοφορήσει!

EDIT: Δεν άλλαξες account ή κονσόλα από τότε που το πήρες έτσι;

Κονσόλα οχι.Αλλα είχα κάνει 1 νέο Psn account Αμερικάνικο για να παίξω Demo το Beyond Two Souls τότε!Δεν αγόρασα τίποτα απο το αμερικάνικο!Και μετά το διέγραψα το User και είμαι με το αρχικό account!

Οι servers είχαν πει ότι θα ανοίξουν σήμερα. Αν είσαι σίγουρος ότι το αγόρασες δες λίγο αν χρεώθηκε όντως ο λογαριασμός σου τα χρήματα αυτά.
Αν όντως χρεώθηκες και δεν μπορείς να το κατεβάσεις στειλε μηνυμα στο Support. Κι αν δεν λαβεις απαντηση για 48 ωρες μίλα με την αντιπροσωπεία. IGE (210-2419600)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
09 Sep 2014 09:41 #149295 by Donnie Darko
Replied by Donnie Darko on topic Destiny
Μίλησα μαζί τους και μετα απο διάλογο μου επέστρεψαν τα λεφτά πίσω!

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
09 Sep 2014 19:09 - 09 Sep 2014 19:09 #149311 by Βασίλης Γαϊτανίδης

Manos wrote: Destiny Live Streaming
Εκανα κι εγώ με τη σειρά μου add όσους δήλωσαν εδώ.

Εμένα δεν με έκανες. :P

Γνωρίζω ότι για να παίξεις multiplayer sto PS4 πρέπει να έχεις PS Plus. To bundle του PS4 περιείχε 30 μερες συνδρομη.

Ερώτηση 1: Να προτιμήσω να το βάλω τον επόμενο μήνα επειδή τώρα έχω εξεταστική και δεν θα ασχοληθώ αρκετά ή να το βάλω τώρα ώστε να πάρω τα παιχνίδια του PS Plus για Σεπτέμβρη(δεν μου γέμισαν το μάτι) και Οκτώβρη. Πρόκειται να βάλω 1 χρόνου συνδρομή αλλά μόλις βγει το AC Unity(13 Νοεμβρίου)

Ερώτηση 2: Εφόσον δεν έχω PS Plus πως βλέπω Online άλλους παίχτες. Έχει σχέση ότι απλά είμαι online στο PSN οπότε και μπορώ να δω τους υπόλοιπους που είναι online αλλά χωρίς να κάνω κάποια αλληλεπίδραση μαζί τους(πχ Co-Op);
Last edit: 09 Sep 2014 19:09 by Βασίλης Γαϊτανίδης.

More
13 Sep 2014 00:19 #149431 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic Destiny
Destiny review

Έπαιξα το Destiny για 20 ώρες στο live walkthrough που είδατε (11 ώρες την 1η μέρα και 9 ώρες την άλλη) + άλλες 2 ώρες χθες για να δω κάποια πράγματα που αφορούν PvP και Legendary gear και έγραψα το review. Η εμπειρία μου ήταν πολύ καλή κι η δουλειά από την Bungie αξιέπαινη. Δεν το θεωρώ σε καμία περίπτωση AAA title όπως και διαφημίστηκε. Πιστεύω ότι είναι ένα Online FPS/RPG που εστιάζει κυρίως στο single-player (με άφθονη δράση, τρελό πιστολίδι αλλά κακή παρουσίαση σεναρίου) και στο Co-Op και το PvP. Το Co-Op είναι απόλαυση καθώς θα βρίσκετε φίλους online και θα παίζετε παρέα. Το δε PvP έχει νόημα μόνο αν διαθέτετε υψηλό level. Διαφορετικά θα σας κάνουν "πελάτη" όσοι έχουν ανώτερο level (ειδικά στο Free-for-all!) λόγω του armor και των όπλων τους.

Μου άρεσε η μεγάλη ποικιλία των όπλων, η δράση, τα γραφικά. Δεν μου άρεσε το voice acting, το αδιάφορο σενάριο και κυρίως η διαρκής επανάληψη των πλανητών. Ενας πλανητης=Ενα map και καθε Level εχει απλα παραλλαγές. Για να μην μιλήσω για τα πανομοιότυπα είδη εχθρών. Ευτυχώς τα boss fights είναι χάρμα οφθαλμών και αποτελούν highlight του gameplay.

Ελπίζω να το κάψετε πάντως όσο κι εγώ και να φτάσετε στα top levels. Μετά το level 20 θα χρειαστείτε legendary gear για να ανεβάσετε το level σας με αυτό.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
14 Sep 2014 03:04 #149504 by Παντελής Δασκαλέλος
Όταν είχα γράψει το alpha preview του Destiny, το είχα περιγράψει σαν μία μίξη Halo με Borderlands. Πράγματι αυτός ο χαρακτηρισμός ταιριάζει γάντι στο Destiny, το πρόβλημα όμως είναι ότι υστερεί σε σχέση με τα δύο games που προανάφερα σε αρκετούς τομείς. Καταρχήν σε πρώτη φάση θα ήθελα να τονίσω ότι το ολοκληρωμένο game θυμίζει περισσότερο μία extended beta παρά κάτι ολοκληρωμένο. Ας τα πάρουμε από την αρχή όμως ξεκινώντας από το lore. Δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί κάπου στο βάθος να υπάρχει μία ενδιαφέρουσα ιστορία και ένα βαθύ σεναριακό υπόβαθρο. Η απόδοση όμως του σεναρίου είναι πραγματικά κάκιστη. Με δεδομένο ότι η σειρά Halo είχε ανέκαθεν πλούσιο lore, η Bungie εδώ μας απογοητεύει. Από την άλλη πλευρά το gunplay αλα Halo ικανοποιεί σίγουρα και με το παραπάνω.

Ας περάσουμε όμως λίγο στο RPG στοιχείο, το Destiny άλλωστε απευθύνεται και στους φίλους αυτού του genre. Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε ότι μιλάμε για Action RPG στοιχεία ούτως ή άλλως. Στον τομέα αυτό επίσης υπάρχουν προβλήματα. Το Destiny δεν έχει loot ή μάλλον έχει αλλά πάρα πολύ λίγο. Είναι τουλάχιστον ανεπίτρεπτο για ένα game αυτού του είδους να σκοτώνεις bosses και να παίρνεις πυρομαχικά. Είναι επίσης ανεπίτρεπτο το γεγονός ότι για να αποκτήσεις καλά items πρέπει να λιώσεις στο grinding. Πάμε τώρα στις classes και τα skills. Εδώ να διευκρινίσω ότι αυτή την στιγμή παίζω ως Hunter και είμαι 12 ή 13 level, αλλά στην alpha και beta είχα φτάσει το level cap (8) με τις άλλες δύο classes. Μπορεί μετά το level 15 που ξεκλειδώνουν τα subclasses η εμπείρια να αλλάζει, αλλά μέχρι αυτό το level οι διαφορές μεταξύ των classes είναι απειροελάχιστες. Πέρα από τα διαφορετικά stats και τα special abilities η κάθε class παίζει με τον ίδιο τρόπο. Έγκλημα είναι επίσης το γεγονός ότι στα classes δεν υπάρχει κάποια εξειδίκευση στα όπλα. Θεωρητικά ο Hunter θα έπρεπε να έχει κάποιο bonus στα sniper rifles και ο Titan στις καραμπίνες ενδεχομένως. Επαναλαμβάνω ότι μετά το level 15 μπορεί κάπως να αλλάζει το όλο πράγμα, αλλά για να φτάσεις μέχρι εκεί θα χρειαστεί να δαπανήσεις 15-20 ώρες.

Σειρά έχει το multiplayer, όπου πραγματικά είναι ότι πιο άθλιο έχω συναντήσει σε τίτλο αυτού του genre. To balancing είναι απλά ανύπαρκτο, τα περιορισμένα ammo δεν βοηθάνε, όταν με μία grenade ο αντίπαλος λιώνει το armor και το health σου με ένα hit. Μπείτε με έναν level 5-6 χαρακτήρα να παίξετε και θα καταλάβετε τι εννοώ. Κρίμα γιατί υπήρχαν όλες οι προυποθέσεις για να στηθεί έναν καλό PvP περιβάλλον.

Όσοι μπήκατε στον κόπο να διαβάσετε τα λεγόμενά μου το πιο πιθανό είναι ότι θα υποθέσετε ότι σιχαίνομαι το game ή ότι είναι σκουπίδι. Το Destiny είναι καλό game, αλλά μέχρι εκεί. Θα πρέπει να τονίσω ότι για μία ακόμη φορά η βιομηχανία των video games μας έπιασε φέτος κορόιδα (η πρώτη ήταν στο Watch Dogs). Προσωπικά δεν ξέρω αν το Destiny θα με κρατήσει 60-80 ώρες απασχολημένο, μέχρι στιγμής πάντως τα εκπληκτικά γραφικά και το στιβαρό gunplay με κρατάνε αφοσιωμένο. Για πόσο όμως;

More
14 Sep 2014 03:40 #149505 by Γιάννης Πετρόχειλος
Παντελή υπερσυμφωνώ με όλα που λες! Επίσης θέλω να μου πεις την γνώμη σου για το FAIL που παρουσίαζαν το game και καλά με "public events" που θα συναντάς και άλλους παίκτες όσο παίζεις ενώ απότι έβλεπα με τον Μάνο και έπαιξα κιόλας, τις περισσότερες (αν όχι όλες τις φορές) καταντάς να παίζεις με 3 άτομα!

More
15 Sep 2014 11:46 #149543 by Vasilis Haralambakis
Replied by Vasilis Haralambakis on topic Destiny
Μόλις το τσίμπησα και εγώ πακέτο με το ps4, έχει το φόρουμ μας κανένα clan να κάνουμε join?