Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Star Wars: The Old Republic

More
15 Oct 2011 13:17 #100208 by Γιώργος Λόλας

Star Wars: The Old Republic: Η ημερομηνία
Αλλαγή στην ημερομηνία κυκλοφορίας για την Ευρώπη.

To Star Wars: The Old Republic είναι από τους πιο δυνατούς τίτλους της EA για φέτος και πως δε θα μπορούσε να μην είναι άλλωστε, αφού στηρίζεται σε έναν πλούσιο κόσμο, ο οποίος έχει εκατομμύρια φανατικούς θαυμαστές. Η κυκλοφορία του παιχνιδιού είχε οριστεί για τις 22 Δεκεμβρίου, δύο μέρες δηλαδή μετά την κυκλοφορία του στην αμερικάνικη αγορά. Παρόλα αυτά, μετά από ανακοίνωση του community manager της Bioware, Stephen Reid, θα υπάρξει ταυτόχρονη διάθεση του Star Wars: The Old Republic σε Αμερική και Ευρώπη στις 20 Δεκεμβρίου. Δηλαδή θα το απολαύσουμε κι εμείς την ίδια ακριβώς ημέρα.

Η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια της ComicCon στην Νέα Υόρκη, ενώ η είδηση χαροποίησε ιδιαίτερα τους fans του παιχνιδιού. Μένει να δούμε αν τελικά άξιζε η αναμονή και αν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες. Μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό preview του GameWorld, πατώντας εδώ .

Το Star Wars: The Old Republic θα κυκλοφορήσει στις 20 Δεκεμβρίου, αποκλειστικά για PC.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Nov 2011 21:44 #101998 by Basilhs23
Δεν ξέρω αν μπήκατε στην beta παιδιά αλλά το παιχνίδι είναι πάρα πολύ ωραίο.Πολύ ωραίες περιοχές,pve,pvp και πολύ καλό storyline που μου άρεσε ιδιαίτερα η επιλογή που ανάλογα με της αποφάσεις σου σου πας light side ή dark side.Απ'ότι είδα κιολας στα σχόλια των παιχτών στο game πρέπει να άρεσε σε πολύ κόσμο.

More
28 Nov 2011 23:58 #102004 by Γιάννης Σφηνιάς
Απ'ότι έχω δει σε gameplays φαίνεται πολύ καλό, με αρκετές νέες προσθήκες που δεν έχουμε δει σε άλλα MMO. Έπεσα από την καρέκλα όταν άκουσα τον χαρακτήρα που είχε αυτός που έπαιζε να μιλάει!

More
29 Nov 2011 02:04 #102010 by Μπάμπης Γιαλαμάς
Εγώ απογοητεύτικα απο τα βίντεο που έχω δεί. Δεν νομίζω να τα πάει καλά το συγκεκριμένο MMO.

More
29 Nov 2011 04:15 #102014 by Γιάννης Σφηνιάς
Υπάρχουν πάντως αρκετά star wars geeks ανά τον κόσμο για να κρατήσει ένα σταθερό playerbase.
Αν τα πάει καλά το game τους βλέπω να το παίζουν hipsters.
"I was into Star Wars before it was cool..."

More
02 Dec 2011 19:43 #102261 by stelios1981
Ήμουν από τους τυχερούς του προηγούμενου σαββατοκύριακου και συμμετείχα στην open beta.Παρ'όλα τα αρχικά προβλήματα(lag,χρονοβόρο queue στο login,bugs κ.λπ.)η εμπειρία ήταν πάρα πολύ όμορφη.Δεν είμαι star wars fan(trekkie γαρ)αλλά δηλώνω φανατικός των KOTOR και της Βioware εν γένει.Είδα και άκουσα ποικίλα σχόλια σε άλλα fora του χώρου.Ο καθένας έχει τα επιχειρήματά του,άλλος πιο βάσιμα άλλος λιγότερο.Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές φυσικά αρκεί να βρίσκονται στα πλαίσια ενός ορθού λόγου.Αυτό που με έκανε να το προ-παραγγείλω ήταν..dun dun duuuuun..το ταλέντο της Bioware να λέει ιστορίες/παραμύθια.Θέλω να μάθω τί θα γίνει παρακάτω.Και ναι,θα παίξω σε RP/PVE server.Frankly, my dear, i don't give a damn(about PVP).Τα λέμε στο launch.

Live long and prosper.

More
06 Dec 2011 14:19 #102512 by Άγγελος Φασούλης

Star Wars: The Old Republic Beta

Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για να συμμετάσχετε.

Από τον Οκτώβριο, η beta του Star Wars: The Old Republic διεξάγεται με μεγαλύτερη ένταση, καθώς η BioWare "βάζει μέσα" στους servers της ολοένα και περισσότερους χρήστες.

2 εκατομμύρια gamers έχετε καταθέσει αίτηση μέσω αυτού του link και τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να κατεβάσετε τον client και να παίξετε, καθώς ανακοινώθηκε πως 725.000 χρήστες συνδέθηκαν το τελευταίο Σαββατοκύριακο (δηλαδή 1 στους 3). Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι πιθανότητές σας αυξάνονται, στο να δοκιμάσετε το παιχνίδι δωρεάν, μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου όταν και θα κυκλοφορήσει επίσημα για PC.

Η beta διεξάγεται συνήθως κάθε Σαββατοκύριακο και για να στείλετε την αίτησή σας, πέρα από το να κατεβάσετε τον client στο παραπάνω link, θα πρέπει από την σελίδα του προφίλ σας να δηλώσετε το "Yes, I would like to be considered for testing". Στη συνέχεια μην ξεχνάτε να τσεκάρετε το e-mail σας συχνά, καθώς η BioWare θα σας στείλει την σχετική ενημέρωση με το που θα γίνετε δεκτοί για την beta.

Το Star Wars: The Old Republic θα κυκλοφορήσει στις 22 Δεκεμβρίου αποκλειστικά για PC. Όσοι το προ-παραγγείλετε θα μπορέσετε να παίξετε στους servers του μέχρι και πέντε ημέρες νωρίτερα.

Μάνος Γρυπάρης

More
08 Dec 2011 15:19 #102594 by Άγγελος Φασούλης

Νωρίτερα το Star Wars: The Old Republic

Έρχεται σε μία εβδομάδα υποστηρίζει η EA.

Η EA αποφάσισε τελικά να επισπεύσει την κυκλοφορία του Star Wars: The Old Republic, ορίζοντάς την για τις 15 Δεκεμβρίου (σ.σ. την άλλη Πέμπτη) από 22 Δεκεμβρίου που είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Σε μία εβδομάδα λοιπόν θα μπορέσετε να το αγοράσετε από τα ράφια των καταστημάτων. Ωστόσο, αν το προ-παραγγείλετε τότε οι servers θα ανοίξουν για εσάς νωρίτερα και συγκεκριμένα την Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου. Για να προ-παραγγείλετε το Star Wars: The Old Republic κάντε κλικ εδώ.

Οι συνδρομές είναι στα 12.99€/μήνα, €35.97/τρίμηνο (11.99€/μήνα) και 65.94€/εξάμηνο (10.99€/μήνα). Για περισσότερες πληροφορίες, υπάρχει το επίσημο site και οι σελίδες σε Twitter και Facebook.

Μάνος Γρυπάρης

More
08 Dec 2011 18:49 #102603 by Γιάννης Σφηνιάς
Μόλις χάλασε ο προϋπολογισμός μου για τον Δεκέμβριο. Κάποιο αδερφάκι δεν θα πάρει δώρο τα Χριστούγεννα.

More
10 Dec 2011 10:24 #102684 by Out of This World

draginfable wrote:
Έρχεται σε μία εβδομάδα.

Η BioWare αποφάσισε τελικά να επισπεύσει την κυκλοφορία του Star Wars: The Old Republic, ορίζοντάς την για τις 15 Δεκεμβρίου (σ.σ. την άλλη Πέμπτη) από 22 Δεκεμβρίου που είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Σε μία εβδομάδα λοιπόν θα μπορέσετε να το αγοράσετε από τα ράφια των καταστημάτων. Ωστόσο, αν το προ-παραγγείλετε τότε οι servers θα ανοίξουν για εσάς νωρίτερα και συγκεκριμένα την Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου. Για να προ-παραγγείλετε το Star Wars: The Old Republic κάντε κλικ εδώ .

Μάνος Γρυπάρης

Καμια σχεση.

1. Η ημερομηνια κυκλοφοριας του παιχνιδιου στα καταστηματα ειναι στις 20.12.11 και δεν αλλαξε κατι απο την EA/BioWare.
2. Early Access 7 ημερων (δλδ απο τις 13.12.11) θα εχουν μονο εκεινει που το εχουν προ-παραγγειλει μηνες τωρα. Αν το προ-παραγγειλεις τωρα θα παρεις μονο 1 ημερα Early Access (δλδ απο τις 19.12.11).