Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Star Wars: The Old Republic

More
01 Aug 2012 16:29 #110894 by Γιάννης Σφηνιάς
Από τον Νοέμβριο κανονικά free-to-play με μικρούς περιορισμούς.
Hell Yeah!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Aug 2012 19:10 #110898 by Νικολής Ασημάκης
Ώρα να το δοκιμάσουμε. :Ρ

More
01 Aug 2012 21:53 #110901 by Σπύρος Τζανετάτος
Μην μπείτε καν στον κόπο.Με κάλεσε ένας φίλος μου κι έπαιξα trial. Με το ζόρι κι αν άντεξα μια βδομάδα. Έπαιζα σερί όλη μέρα και απ'την πέμπτη και μετά ήταν αγγαρεία.Τα quests επαναλαμβάνονταν,οι μετακινήσεις πολύωρες και το PvP βαρετό.Αλλά δεν είμαι τύπος που κολλάει με το σύμπαν του Star Wars αν και αυτό δε ξέρω κατά πόσο θα βοηθήσει αν το παιχνίδι είναι όντως μέτριο.

Πολύ hype για το τίποτα.Ε Star Wars, Bioware, καταλαβατε τώρα...

More
02 Aug 2012 13:03 #110908 by Θοδωρής Κώτσελας
τωρα που θα γινει free μπορει να του ριξω μια ματια :D

More
11 Aug 2012 02:36 #111116 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Τί γίνεται ρε παιδιά με το παιχνίδι; είναι καλό (έχω και αδυναμία στα Star Wars) αλλα έχει πολλές ελλείψεις!! Δεν έχει πραγματικό PvP καταρχήν που σημαίνει δεν μπορείς να "σφάξεις" κάποιον στον δρόμο! Περισσότερο παίζεις στα Warzone όπου εκεί μπορεί να χάσεις για πλάκα απο έναν 11αρι γιατί βάζει όλους τους παίκτες μαζί μέχρι το 49 λέβελ (το προ-τελευταίο) και τους "εξομοιώνει" με 49ριδες!! Κουφό και αυτό!

Καλα για τις απαιτήσεις του παιχνιδιού δεν το συζυτάμε! Συνίθιζα να παίζω το skyrim full 60fps και τώρα με το SWTOR νόμιζα ότι το συστημα μου είναι απαρχαιωμένο!

Το χειρότερο όμως είναι δεν είχε παίκτες. και λεω είχε γιατί τώρα με τις ενώσεις των σερβερ διορθώθηκε κάπως η κατάσταση.

Διαβάζοντας τώρα τελευταία τις εξελίξεις νομίζω πως πήρε τον κατήφορο το παιχνίδι...F2P ατελείωτα bugs, ελάχιστο νέο περιεχόμενο, τι να πεις;

ποιος άλλος το παίζει αυτόν τον καιρό και σε ποιον σερβερ είναι;

More
20 Aug 2012 13:52 #111274 by Μάνος Γρυπάρης
Έπαιξα ένα μήνα όταν έγραφα το review και τώρα το έχω αφήσει.

aliengoa και οι υπόλοιποι, γράψτε το όνομα του server και τον χαρακτήρα που παίζετε για να μιλάμε πρακτικά και να μπορείτε να συναντηθείτε online.

Η BioWare ανακοίνωσε ότι το SWTOR θα γίνει εντελώς free-to-play χωρίς περιορισμό έως το level 15! Θα συντηρείται δηλαδή πλέον με το σύστημα μικροπληρωμών! Η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας θα ανακοινωθεί σύντομα και αναμένεται να είναι εντός φθινοπώρου.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
24 Aug 2012 20:51 #111414 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Καλά όλοι έχουν ρίξει το κράξιμο της ζωής τους (να το πω λαικιστί :) ) στα επίσημα φόρουμ του SWTOR! Αιτία; Τί άλλο; Συνεχώς βγάζουν ανακοινώσεις για νέο περιεχόμενο χωρίς να το δίνουν όμως! Ούτε καν μια ημερομηνία! Και φυσικά όλοι θα ακυρώσουν τις συνδρομές γιατί επίσημα είπαν πως ένας F2P χαρακτήρας θα μπορεί να παίζει μέχρι τέρμα στο 50 επιπεδο. Δεν θα έχει απλώς πρόσβαση σε όλα τα Operations, Flashpoints και Warzones! Και αν θυμάμαι καλά θα μπορείς να έχεις μόνο 2 ή 3 παίκτες αν σέρβερ. Μέσω του Cartel Shop θα μπορείς να αγοράσεις το έξτρα περιεχόμενο.
Μην φανταστείτε πάντως τρελές παροχές! Η Bioware ακόμα δεν έδωσε το έξτρα περιεχόμενο που έταξε στους αγοραστές της Digital Deluxe Edition! Έχουν συνέχεια παράπονα για τα bugs στα Operations και μιλάμε για κραυγαλέα bugs που δεν σου αφήνουν να προχωρήσεις το παιχνίδι! Τα exploit στις Warzone συνεχίζονται, πλέον οι αποδείξεις είναι ανεβασμένες και στο YouTube και η ζωή συνεχίζεται πληρώνοντας συνδρομή!

Προσωπικά, το απολαμβάνω το παιχνίδι ως Jedi Guardian με ρόλο Tank και χάρης την πολύ καλή ροή της ιστορίας περνάει η ώρα ευχάριστα. Αλλα έχει κάποια δύσκολα σημεία πχ Heroic area στον χάρτη που χωρίς group απλά πεθαίνεις ανελέητα ακόμα και αν είσαι Τανκ!
Καταλαβαίνω πως σε ωθεί το παιχνίδι να κοινωνικοποιηθείς αλλα αυτό δεν σημαίνει πως για να περάσω κάποιες αποστολές πρέπει να βρώ άτομα γιατί σε αντίθεση με τα dungeons (flashpoints στο TOR) εδώ δεν κερδίζει κάποιος κάτι για να έρθει μαζί σου εκτός και αν έχει και αυτός την αποστολή. Ειδικά αν παίξετε καμια range κλάση και ξεκινήσετε μόνος σας θα ζοριστείτε - όχι οτι δεν βγαίνουν οι αποστολές αλλα θα ζοριστείτε.

Λοιπόν μπορώ να γράψω και άλλα για να μην φάω ban γιατί έγραψα έκθεση σταματάω εδώ :)
Aliengoa Jedi Guardian στον Red Eclipse

More
26 Aug 2012 00:34 #111434 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Βλέπω σε κάποια site ότι το παιχνίδι θα γίνει F2P απο τον Νοέμβριο! Αυτό που το είπανε;
Εγω βλέπω στο επίσημο site γιατί διαβάζω καθημερινά το forum ότι λέει ξεκάθαρα "Free-to-Play Option Coming This Fall" χωρίς όμως να δίνει ακριβή ημερομηνία! Και μάλλον όλοι λένε για Σεπτέμβριο.
Τέλος πάντων

Εδώ θα δείτε τις διαφορές του F2P με την συνδρομή:

www.swtor.com/free/features

More
26 Aug 2012 01:13 #111435 by Νικολής Ασημάκης
Τώρα που θα γίνει δωρεάν είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να το παίξω. Γενικά τα mmo τα βαριέμαι και τα παρατάω μετά από σύντομο χρονικό διάστημα, οπότε οι πληρωμές είναι πλέον πεταμένα λεφτά. Θα δω αν είναι πως θα πάει και αν εν τέλει αξίζει να δώσω κανένα ψιλό. Θα μπω στον server σου αν είναι να παίξουμε μαζί.

More
26 Aug 2012 01:31 #111436 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Πολύ ωραία. Να μαζευτούμε να κάνουμε και ελληνικό guild :)