Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Star Wars: The Old Republic

More
08 Nov 2012 00:35 #114774 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
εντάξει μην μου χαλιέσε, θα γίνει ο φίλος μου dps και εσύ healer. παρεπιπτόντως δεν πιστεύω να θέλεις να πάμε με τους sith :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Nov 2012 17:37 #114803 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Λοιπόν, όσοι είναι ή ήταν συνδρομητές στο SWTOR θα έχουν κάποια πλεονεκτήματα σύμφωνα με την ανακοίνωση του Lead Designer της F2P option.

Συγκεκριμένα, πέρα απο τους Cartel Points δώρο που θα λάβει οποιοσδήποτε ήταν συνδρομητής πριν την κυκλοφορία του F2P θα έχει την δυνατότητα να έχει "Preferred Status".
Αυτό πρακτικά σημαίνει πως δεν θα έχει κάποιους περιορισμούς που έχει η F2P επιλογή. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα τι θα ισχύει ακριβώς, μάλλον θα έχει να κάνει με την δυνατότητα χρήσης auto-flight στους πλανήτες, ίσως τις φυλές κ.α.

Εδώ η ανακοίνωση από το επίσημο site.

More
10 Nov 2012 17:54 #114913 by Μιχάλης Μητρόπουλος

aliengoa wrote: Λοιπόν, όσοι είναι ή ήταν συνδρομητές στο SWTOR θα έχουν κάποια πλεονεκτήματα σύμφωνα με την ανακοίνωση του Lead Designer της F2P option.

Συγκεκριμένα, πέρα απο τους Cartel Points δώρο που θα λάβει οποιοσδήποτε ήταν συνδρομητής πριν την κυκλοφορία του F2P θα έχει την δυνατότητα να έχει "Preferred Status".
Αυτό πρακτικά σημαίνει πως δεν θα έχει κάποιους περιορισμούς που έχει η F2P επιλογή. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα τι θα ισχύει ακριβώς, μάλλον θα έχει να κάνει με την δυνατότητα χρήσης auto-flight στους πλανήτες, ίσως τις φυλές κ.α.

Εδώ η ανακοίνωση από το επίσημο site.

Επίσης να προσθέσω ότι το όλο θέμα με το f2p ξεκινάει στις 15 Νοεμβρίου και θα μπορείτε να πάτε όσοι επιλέξετε αυτή τη λύση μέχρι 50 lvl. Εγώ είχα πάει σ' ένα ΣΚ που είχα παίξει (εποχή beta) και είχα φτάσει κανα 20αρι εαν θυμάμαι καλά. Ωραίο lore είχε και από τα καλύτερα quests, voice overs, cutscenes που έχω δει σε MMORPG. Μάλλον θα το ξαναπιάσω τώρα με το F2P.

More
11 Nov 2012 23:11 #114961 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Θα το πιάσουμε όλοι μαζί και θα κάνουμε Guild. έχουμε και mumble να μας βοηθήσει.

More
12 Nov 2012 15:02 #114994 by eliminator
Star Wars: The Old Republic free-to-play

Έρχεται στις 15 Νοεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

More
17 Nov 2012 11:47 #115217 by eliminator
Star Wars: The Old Republic free-to-play

Κατεβάστε το κι ελάτε να παίξουμε αυτή την Κυριακή στο GameWorld TV μοιράζοντας δώρα! [UPDATE]

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

More
19 Nov 2012 22:50 #115315 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Πώς σας φάνηκε η Free 2 Play έκδοση του παιχνιδιού; Πείτε τις εντυπώσεις σας. Εγώ απόρησα με τα κλειδώματα που σκέφτηκαν οι άνθρωποι της Bioware και βάλανε στο παιχνίδι. πχ έχουμε κλείδωμα στις qucikbars πράγμα απαράδεκτο για κάποιον που θέλει να παίξει σοβαρά. κλείδωμα στα crew skills αχρηστεύοντας ουσιαστικά όλο το σύστημα γιατί πρέπει πάντα να έχεις ένα building και 2 gathering skill για να σου είναι χρήσιμα.
Τι να πω...

Πάντως μην βιαστείτε να αγοράσετε cartel points χωρίς πρώτα να 50αρισετε έναν παίκτη. Ισως μια συνδρομή να σας συμφέρει περισσότερο.

More
20 Nov 2012 12:51 #115338 by Jester
Replied by Jester on topic Star Wars: The Old Republic
Εγώ πάντως έδωσα 4 ευράκια για cartel points, όχι τόσο για τα points αλλά για το preffered account status που κερδίζεις...sprint από lvl 1, bank και 2 crew skills (τουλάχιστον έχω ένα gathering και ένα crafting) είναι must και απλά ξοδεύεις έναν καφέ...

Τempora mutantur et nos mutamur in illis

More
24 Nov 2012 22:56 #115555 by Νικολής Ασημάκης
Έφτασα αισίως level 22 με τον χαρακτήρα μου. Είμαι ακόμα στο Chapter 1 της ιστορίας (από τα 4 συνολικά + 1 prologue) αλλά έχω ξεκοκαλίσει φουλ τους πλανήτες Korriban, Dromund Kaas και Balmorra. Οι μόνες αποστολές που μένουν εκεί είναι όσες ξαναγίνονται διαθέσιμες κάθε 24 ώρες. Η ιστορία σπάει κόκαλα. Bioware στα τεράστια κέφια της.

More
28 Nov 2012 18:40 #115696 by Αλεξανδρος Λαμπρου
Παιδία τι λέτε να φτιάξουμε ένα gameworld guild όσοι παίζουμε σε ίδιους σερβερ?...Εγώ που το έπαιζα απ τη Beta (σταμάτησα βεβαια μετα απο κανα τετραμηνο) έχω 4 χαρακτήρες απο 20 μεχρι 40 λεβελ στον jedi covenant που ναι αμερικάνικος...Υπάρχει κανας άλλος σ αυτον τον σερβερ?