Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Star Wars: The Old Republic

More
10 Apr 2013 16:50 #122711 by Κώστας Λάβαρης
Star Wars: The Old Republic: Rise of the Hutt Cartel

Update 2.0: Scum and Villainy.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Jun 2013 18:30 #126697 by Vagelis Azariadis
Μόνο και μόνο επειδή ειναι Star Wars επιβάλλεται...

More
25 Jun 2013 19:46 #126706 by Νικολής Ασημάκης
Σκέφτομαι σοβαρά να το ξαναβάλω το καλοκαίρι να συνεχίσω την ιστορία του χαρακτήρα μου.

More
26 Jun 2013 03:28 #126739 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Σκέψου το πολύ σοβαρά! και σκέψου γιατί το παράτησες...

More
26 Jun 2013 12:59 #126775 by Νικολής Ασημάκης
Το παράτησα γιατί από ένα σημείο και μετά βαριέμαι οποιοδήποτε παιχνίδι (ειδικότερα τα ΜΜΟ), όχι για κάποιον άλλο πιο φοβερό λόγο. Έτσι κι αλλιώς, πιο πολύ σαν single player με ανοιχτό κόσμο (και άλλους παίκτες) το έβλεπα. Και η ιστορία άξιζε.

More
26 Jun 2013 13:06 #126776 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Οπως τα έγραψες! Έπρεπε να το έβγαζαν σαν single player... Αν το ξεκινήσεις πάλι θα πάρεις Jedi ή θα μείνεις με Sith?

More
26 Jun 2013 13:27 #126780 by Νικολής Ασημάκης
Θέλω να τελειώσω την ιστορία του Sith Inquisitor μου.

More
01 Aug 2014 15:18 #147425 by Jargo Seth
Όσο και να ηθελα να μου αρέσει αυτο το παιχνίδι, δυστηχώς δεν καταφερε.Παρότι είμαι τεραστιος star wars fan, το grind και farm του παιχνιδιου με απώθησαν όσο τιποτα.Δεν με νοιαζουν τα δύο αυτά στοιχεία γενικά, αλλά όταν παρεμβάλλονται μέσα στο story και πρεπει να παω να σφαξω 4.000.000 ατομα για να προχωρήσω, ε, με πετάει έξω απο το feeling του παιχνιδιου.Κατα την γνώμη μου θα μπορουσαν να παρουν ολο το στορι και να το κανουν single player, και μολις τελειωνες με το campaign σου, να εμπαινες στο mmo του ζητηματος, ή θα μπορουσαν να το κανουν 2 διαφορετικα πραγματα εντελώς.Κρίμα γιατι είναι ένα πολύ όμορφο και γενικά καλοφτιαγμένο παιχνίδι, απλά περίμενα κατι που θα με κρατήσει για άλλους λόγους απο τους οποιους μου προσφερει.

More
16 Jun 2015 12:05 #162741 by Πιέρρος Φουστέρης
Ανακοινώθηκε το νέο expansion στην E3!

H EA, στα πλαίσια της E3, έδωσε νέες πληροφορίες για το expansion του Star Wars: The Old Republic. Θα ονομάζεται Knights of the Fallen Empire και θα δίνει έμφαση στο storytelling στα πρότυπα των Action RPG της BioWare, όπως το Dragon Age: Origins και το Star Wars: Knights of the Old Republic. Διαβάστε περισσότερα για το expansion στη σχετική είδηση! Διαβάστε, επίσης, περισσότερα για την press conference της EA εδώ . Δείτε, επιπλέον, ένα σχετικό βίντεο.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
16 Jun 2015 12:56 #162743 by Νικολής Ασημάκης
Άντε να δούμε πως θα βγει. Το όλο setting μου θυμίζει ένα επεισόδιο Clone Wars με τα Light/Dark αδέρφια και έναν Grey πατέρα.