Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Star Wars: The Old Republic

More
10 Sep 2010 00:39 #78231 by Σωτήρης Σωτηρόπουλος
Ήμουν σίγουρος από τα παραπάνω posts για την αντίδρασή σου.
Have faith young padawan. Do not fear the future.
Fear is the path to the dark side... (Εκτός κι αν εκεί θες να πας... :wink: )

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Sep 2010 00:49 #78232 by Νικολής Ασημάκης
Το 2 μας άφησε ξεκρέμαστους. Ο λαός απαιτεί KotOR 3 τώρα. Στο μόνο που ελπίζω είναι μήπως αυτή η πίστα με τον τάφο του Revan να έχει μερικές λεπτομέρειες, μη-spoiler και να ετοιμάζουν το έδαφος για KotOR 3. Είναι χαζό να χάσει η ΕΑ ευκαιρία για sequel ενός τέτοιου τίτλου. Αν και το 2 το έφτιαξε η Obsidian... :-k

More
15 Sep 2010 20:37 #78622 by Νικολής Ασημάκης

Sephiroth wrote: H Bioware εχει ανακοινωσει επανειλημμενες φορες σε συνεντευξεις τις οτι δεν θα κυκλοφορησει Kotor 3 για τον απλο λογο οτι το Swtor ειναι το Kotor 3,4,5,6,7,8 κτλ κτλ ..

Αυτό δεν το γνώριζα και το θεωρώ τεράστια μ@λ@κί@ από μέρους της εταιρίας.

(Edit) Καλή η Blur. Νόμιζα οι ίδιες εταιρίες έκαναν τα cinematic.

More
15 Sep 2010 20:51 #78630 by Νικολής Ασημάκης
Δεν είμαι φαν των ΜΜΟ. Και κυρίως των P2P. Τα παιχνίδια τα βαριέμαι. Μπορεί το πρωί να μου έρθει να παίξω ένα, να το κάψω ένα 3ωρο και μετά να βάλω ένα άλλο. Και την έχω ξαναπάθει με MMO και συγκεκριμένα με το Lotro, να αγοράσω 2μηνη κάρτα, να παίξω 2 μέρες και μετά το βαρέθηκα και πήγαν τα λεφτά χαμένα... Γενικά προτιμώ τα single-player.

More
16 Sep 2010 20:31 #78708 by Νικολής Ασημάκης
Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι αν θα έχει το σύστημα του Guild Wars, δηλαδή δυνατότητα να έχεις npc party και να παίζεις single player με προαιρετικό το κανονικό pc party ώστε να κάνεις εσύ τις επιλογές και να αλλάζεις το story όπως θες, άσχετο αν θα έχει κάποιο pvp σύστημα.

More
17 Sep 2010 20:45 #78760 by Νικολής Ασημάκης

Sephiroth wrote: Παρτυ ολοκληρο με NPC δεν θα εχεις την δυνατοτητα να φτιαξεις ,οι Companions θα "λειτουργουν" οπως στο Kotor αλλα θα μπορεις να εχεις μονο εναν μαζι σου.

Δεν θα μπορούσες δηλαδή να παίξεις τελείως single;

More
17 Sep 2010 20:53 #78762 by Νικολής Ασημάκης
Απλά μου φαίνεται κάπως, να παίζεις σε αισθητική single-player, με διαλόγους που έχουν αντίκτυπο κλπ και να είσαι σε party που πιθανώς να έχει ο καθένας διαφορετική άποψη για το θέμα οπότε ή θα πλακώνονται τα μέλη του party για πιθανόν επιλογές των συντρόφων τους που τους επηρεάζουν, ή πρέπει να γίνει πρόβλεψη για single-gaming σε standar Guild Wars.

More
17 Sep 2010 21:07 #78764 by Νικολής Ασημάκης
Συνεχίζω να έχω τις επιφυλάξεις μου αν και ακούγεται καλοφτιαγμένο σύστημα. Με έψησες πάντως να το δοκιμάσω άμα βγει κανένα trial. :)

More
18 Sep 2010 06:05 #78792 by Stathis Yannacopoulos
Δεν νομίζω οτι θα ανταποκριθεί στο hype του αυτό το παιχνίδι αλλά μάλλον θα δώσει 2-3 μήνες καλού gaming.. Το ΜΜΟ για να κρατήσει κόσμο είτε πρέπει να ακολουθήσει την συνταγή ΑΙΟΝ/L2 (grind grind grind pve-pvp) είτε την κλασική συνταγη των raids Warcraft/lotro( tier 1-2-3-4-5) για να βάλει τον παίχτη σε μια διάθεση εξέλιξης του χαρακτηρα και να τον κρατήσει μήνες. Υπάρχει βέβαια και η κατηγορία pvp ( βλέπε darkfall, warhammer) αλλά ούτε και για εκεί πάει το SW.

Για το TOR θέλω να δω τι θα έχει απο αυτά. Τι instances, raids και πιο θα είναι το μυστικό του για να σε κρατήσει subbed αφού παίξεις single/world quest με ένα 2-3 χαρακτήρες. Τι end game θα έχει δηλαδη το παιχνίδι
Όλα τα παιχνίδια η σχεδόν όλα στο leveling είναι καλά ( Το ΑΙΟΝ μόνο βαρέθηκα απίστευτα).. όταν φτάνουμε στο END GAME αρχίζουν τα δύσκολα και απο εκεί και πέρα ο κόσμος παρατάει το παιχνίδι. Κάνω τα quest μου προχωράω φτάνω στο τέλος.. Μετα τί? Θα έχει καλο raiding? Pvp? Dungeons?

Πιστεύω οτι θα δώσει ένα αξιόλογο παιχνίδι η bioware αλλα θα ακροβατεί ανάμεσα σε single και MMO και αυτό δεν θα είναι καλό κατα την γνώμη μοu.

Επίσης τα γραφικά μου φανηκαν μέτρια για την εποχή που θα κυκλοφορήσει και το combat μάλλον στατικο αν κρίνω απο το preview του Μάνου και ότι video έχω δει. Αφού περάσαμε στο combat system Darkfall/Conan δεν βλέπω τον λόγο να γυρνάμε πίσω πάλι. Θα ήθελα να δω και στους τομείς αυτούς εξέλιξη την οποία απο τα μέχρι τώρα video δεν βλέπω.

More
18 Sep 2010 14:48 #78813 by Stathis Yannacopoulos
Τον ενθουσιασμό σου τον έχω δει και σε εμένα αλλα και σε πολλά άλλα άτομα για το AOC, Warhammer , Aion και όμως κανένα τελικά δεν έκανε την ανατροπή. Άποψη μου απο τα previews/videos είναι οτι ούτε το TOR θα την κάνει παρ'όλα αυτά πιστεύω οτι θα είναι αξιόλογο παιχνίδι αν και η αργοπορεία της open beta με προβληματίζει ιδιαίτερα. Επίσης να πω εδώ οτι απο την close-open beta στην final release σε κανένα παιχνίδι τα τελευταία χρόνια δεν έχει γίνει απίστευτη ανατροπή.

Το WoW είναι pop culture δεν έχει θέση σε καμμιά σύγκριση και σε καμμιά κουβέντα πλέον.

Γενική άποψη δική μου. Κράτα μικρό καλάθι.. Εγώ πάντως δεν θα το ακουμπήσω γιατί πιστεύω πολύ στο GW2. Δική μου ταπεινη άποψη. Σου εύχομαι πάντως το tor να είναι αντάξιο τον προσδοκιών σου λοιπόν.