Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
02 Jan 2013 19:21 #117774 by Μαρία Αναγνωστοπούλου
Εδώ και μερικές ημέρες έχω ξεκινήσει το Fable: The Lost Chapters. Την Κυριακή άρχισα να παίζω παράλληλα και το The Walking Dead και έχω ολοκληρώσει προς το παρόν τα τρία πρώτα επεισόδια. Πάρα πολύ καλά παιχνίδια και τα δύο!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Jan 2013 19:36 #117775 by Νικολής Ασημάκης
To Fable: The Lost Chapters είναι ένας από τους λόγους που έχω λατρέψει το Molyneux. Πολύ όμορφο και εθιστικό παιχνίδι με έξυπνο σύστημα leveling και σύστημα κόσμου. Generic, αλλά καλογραμμένη ιστορία μεν, αλλά είχα ρίξει πολύ gaming μαζί του τέλη Γυμνασίου - αρχές Λυκείου. Το τσίμπησα πριν 2 χρόνια σε retail (και σχετικά ακριβά μάλιστα) μόνο και μόνο για τις ευχάριστες ώρες και αναμνήσεις που μοιραστήκαμε.

More
02 Jan 2013 20:19 #117780 by Μαρία Αναγνωστοπούλου
Δεν είχα ασχοληθεί μαζί του όταν κυκλοφόρησε, αλλά χαίρομαι πάρα πολύ που το κάνω τώρα! Είναι πραγματικά εθιστικό! Αγόρασα το Fable: The Lost Chapters στις "εκπτώσεις" στα τέλη Νοεμβρίου από το Steam.

More
02 Jan 2013 22:18 #117789 by Νίκος Θωμάδης
Στο PC: Όλα τα παιχνίδια της σειράς Total War, Chivalry: Medieval Warfare
Στο PS3: PES 2013.

Θα ήθελα πολύ να παίξω και το NBA2K13 όπως ο φίλος Blood King αν είχα χρόνο.

More
03 Jan 2013 13:59 #117826 by Παναγιώτης Σεντουκάς
Νοικιασα δύο παιχνιδια σημερα. Το RESIDENT Evil 6 (ΦΟΛΛΑ !!! ) και το Anarchy Reigns (Επίσης φόλλα). Και τα δύο με έχουν λίγο ξενερωμένο αλλά θα τους δώσω μια ευκαιρια....μέχρι αυριο τουλάχιστον γιατι μόνο με ένα μπορώ να ασχοληθώ, το αλλο θα πάει πίσω

More
03 Jan 2013 16:21 #117844 by Κώστας Προμπονάς
Ruse, xenoblade chronicles & dark soul! λογο βρογχιτιδας εχω μεινει μεσα στο σπιτι, και επιτελους υπαρχει χρονος για ολα αυτα. και τα 3 παρα πολυ καλα κατα την γνωμη μου...

More
04 Jan 2013 19:20 #117936 by Kosmas Mosialos
Replied by Kosmas Mosialos on topic Now Playing...
Τωρα παιζω Fifa Manager 13 και ταυτοχρονα Skyrim με πολλα mods για ατελειωτη εξερευνηση. :)

More
04 Jan 2013 21:27 #117946 by Γρηγόρης Βούλγαρης
Επειδή έχασα έδαφος τον τελευταίο καιρό, παίζω στο PC Far Cry 3 (απολαυστικό), Dishonored (πολύ διασκεδαστικό, θυμίζει όντως λίγο Thief -αν και δεν έχει τόσο ψαγμένους stealth μηχανισμούς- και Undying για κάποιο λόγο), Max Payne 3 (δεν το έχω προχωρήσει πολύ ακόμα) και φυσικά το PlanetSide 2 για λόγους review!

More
04 Jan 2013 23:00 #117958 by Sharkman
Replied by Sharkman on topic Now Playing...
Τερμάτισα Far Cry 3 σειρά έχει το Mass Effect 3.. :D

Wade Wilson/Deadpool: Did I say this was a love story? I meant horror movie!

More
04 Jan 2013 23:27 #117961 by Andreas Loverdos
Replied by Andreas Loverdos on topic Now Playing...
τώρα τελευταία εγώ παίζω CS:GO και θα το κάψω και dead island :P