Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
02 Dec 2012 18:43 #116011 by Αλεξανδρος Λαμπρου
Sephiroth Skyrim!Μη το συζητάς...Έτυχε και γω να το παίξω ακριβώς μετα το Amalur...και αρρώστησα,κόλλησα χοντρά (οχι πως δε το περιμένα...) Μέχρι να βγει το dragonborn συνεχίζω στο swtor τους παλιους χαρακτηρες μου στο τσαμπα...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Dec 2012 18:51 #116013 by Βασίλης Σπετσιέρης
Κiraine,στο ps3?Ξέρεις αν το τελευταίο update διορθώνει το lagging?Αυτός είναι ο μόνος λόγος που είμαι αναποφάσιστος.

More
04 Dec 2012 17:37 #116252 by Αντώνης Κονδύλης
Mark of the Ninja στο steam,πολύ καλο stealth platform game. Το συστήνω ανεπιφύλαχτα σε όσους αρέσουν τα platform και φυσικα τους λάτρεις του Thief,Hitman,Deus Ex ,Splinter Cell εξαιρετικό το stealth στοιχείο του.

More
04 Dec 2012 17:53 #116257 by Χρήστος Λουκόπουλος

Manos wrote:

aliengoa wrote: Αυτό το Witcher 2 τελικά κάθε φορά που το αρχίζω κάποιο άλλο παιχνίδι θα μου τραβήξει το ενδιαφέρον. Με αφορμή το άνοιγμα του Star Wars: The Old Repubic στο μοντέλο του Free 2 Play αλλά και λόγω του ότι παίξαμε μαζί την περασμένη Κυριακή στο Gameworld TV αφιερώνω τον περισσότερο μου χρόνο στον Imperial Agent που έφτιαξα στο SWTOR. Το δοκίμασε κανένας άλλος να μας πει τις εντυπώσεις του;

Το The Witcher 2 είναι πολύ καλό RPG. Δεν είναι Skyrim αλλά είναι πολύ καλό και θα σε κρατήσει για ώρες.

Εμένα μου φάνηκε ενδιαφέρον αλλά πιστεύω πως υπάρχουν και καλύτερα στο είδος του πχ skyrimΕγώ πάντως γενικά δεν πολυπαιζω τέτοιου είδους παιχνίδια

More
07 Dec 2012 16:10 #116501 by Άννα-Μαρία Φιλιππή
Resident Evil 5 !

More
07 Dec 2012 17:33 #116509 by Γιάννης Πετρόπουλος
Tropico 4. Ποτε δεν περιμενα οτι θα το ευχαριστιομουν τοσο. (Δεν εχω παιξει αλλο παιχνιδι της σειρας)

More
07 Dec 2012 20:20 #116514 by pasxalis flamouris
Replied by pasxalis flamouris on topic Now Playing...
skyrim..το ξεκίνησα τώρα αλλα δεν καταλαβαίνω και πολλα γιάτι δεν ασχολούμε με το είδοσ αυτο αλλα λεω να το ξεκινήσω μιας και έπεσε στα χέρια μου το συγκεκριμένο!θα την παλέψω λέτε η μπα?

More
07 Dec 2012 22:19 #116516 by Ανδρέας Γρυπάρης
δε νομίζω να δυσκολευτείς, είχες παίξει και το Oblivion ποιο παλιά;

More
07 Dec 2012 23:45 #116519 by pasxalis flamouris
Replied by pasxalis flamouris on topic Now Playing...
μπα οχι δεν το ειχα παιξει..γένικα τα rpg δεν με τραβουσαν ποτε..απλα τωρα θελω να δοκιμασω..αν και πολλα πραγματα μου φαινονται κινεζικα,στις μαχες π.χ. σε αυτα που παιρνεις κατα την διαρκεια του παιχνιδιου κτλ..

More
08 Dec 2012 16:55 #116530 by Jester
Replied by Jester on topic Now Playing...
Που να δεις το Morrorwind...Παράλληλα με το SWTOR, ξεκίνησα και το Sleeping Dogs που καθόταν στο ράφι μου. Πρώτες εντυπώσεις μέτριες...

Τempora mutantur et nos mutamur in illis