Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
01 Dec 2012 11:17 #115856 by Δημήτρης Ώττας
Λίγο Battlefield και Assassin's creed 3 στο pc πάρα πολύ οραίο game :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Dec 2012 12:05 #115871 by Χρήστος Λουκόπουλος
call of duty black ops 2, hitman absolution και angry birds star wars ( αν μετραει βεβαια) χαχα

More
01 Dec 2012 12:07 #115872 by Χρήστος Λουκόπουλος
α παιζω και λιγο AC 3 παρ'ολο που το εχω τερματισει.... παιζω open world, προχωραω και σκοτωνω

More
01 Dec 2012 12:10 #115873 by Χρήστος Λουκόπουλος

Christie wrote: Okami HD! Όσοι δεν το έχετε παίξει στο PS2 αξίζει να το δοκιμάσετε! Είναι η τέταρτη φορά που το τερματίζω. Πάμε για πέμπτη χαχα!

δεν το εχω ακουστα.... βαλτε κανενα λινκ να το δω μηπως και το νοικιασω πουθενα :)

More
01 Dec 2012 15:17 #115897 by Στέλιος Παρλίτσης
Σε PC παιζω League of Legends και σε PS3 παιζω Sacred 2 ; Fallen Angel και Hitman Absolution.

More
02 Dec 2012 03:10 #115953 by Μάνος Γρυπάρης

aliengoa wrote: Αυτό το Witcher 2 τελικά κάθε φορά που το αρχίζω κάποιο άλλο παιχνίδι θα μου τραβήξει το ενδιαφέρον. Με αφορμή το άνοιγμα του Star Wars: The Old Repubic στο μοντέλο του Free 2 Play αλλά και λόγω του ότι παίξαμε μαζί την περασμένη Κυριακή στο Gameworld TV αφιερώνω τον περισσότερο μου χρόνο στον Imperial Agent που έφτιαξα στο SWTOR. Το δοκίμασε κανένας άλλος να μας πει τις εντυπώσεις του;

Το The Witcher 2 είναι πολύ καλό RPG. Δεν είναι Skyrim αλλά είναι πολύ καλό και θα σε κρατήσει για ώρες.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
02 Dec 2012 03:38 #115957 by Μπάμπης Χαραλάμπους
League of Legends σταθερά καθώς και Max Payne (το πρώτο).

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
02 Dec 2012 14:55 #115990 by Χριστίνα Νικολιδάκη
ορίστε link για Okami

More
02 Dec 2012 17:18 #116004 by Νικολής Ασημάκης
Κάνοντας διάλειμμα από το Dawn of War που κοντεύω να το τερματίσω και υπακούοντας σε μια διαταγή της νοσταλγίας μου, ξαναεγκατέστησα και λιώνω το KotOR 2. Τι παιχνιδάρα.

More
02 Dec 2012 18:17 #116009 by Βασίλης Σπετσιέρης
Μόλις πλατίναρα το Kingdoms of Amalur: Reckoning μετά από 100 ώρες στο ps3.Είμαι αναποφάσιστος.Να συνεχίσω με Skyrim ή Infamous?