Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
15 Aug 2012 18:13 #111180 by Μάκης Κουμπενἀς-Λοΐζος
LoL σταθερἠ αξἰα και μὀλις κατἐβασα το Hacker Evolution το οποἰο εἰχα δοκιμἀσει να το παἰξω πρἱν καμιἀ 5ετἰα και το βρἠκα σχεδὀν ακατορθωτο τὀτε..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Aug 2012 20:34 #111413 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Τέλος το Rusty Hearts, δεν ήταν δα και τίποτα σπουδαίο!
Τώρα τελείωσα το Diablo III starter edition με 2 χαρακτήρες wizard και monk
Πολύ καλό

More
24 Aug 2012 21:02 #111416 by Άντζελα Μαυρομάτη
Έχω λιώσει Heroes of Might and Magic 1 - 2 - 3 - 3,5 - 4 παλαιότερα χρόνια και αποφάσισα να ξανακολλήσω με το sequel!Tώρα παίζω το 5 και είμαι στα μισά του campaign. Αρκετά πιο δύσκολες πίστες, με ενδιαφέρον κάποιες, όχι όμως τίποτα ακατόρθωτο. Τρελό like στα turn-based rpg!!!

More
24 Aug 2012 21:08 #111418 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Σου άρεσε το 5? Εγώ μετά το 2ο campaign το παράτησα γιατί είχε γίνει επαναλαμβανόμενο. Δοκίμασε το Kings Bounty προσωπικά μου άρεσε πολυ περισσότερο.
Αν ψάχνεις για retro δοκίμασε τον "παππού" το Master of Magic της Microprose.

συγνώμη έκανα λάθος παραπάνω. Αναφερόμουν στο 6, που δεν μου άρεσε! Το 5 πρέπει να έχει κάποια χρονάκια! Καλό ήταν αν και για μένα το καλύτερο ήταν το 2!!!

More
26 Aug 2012 03:32 #111437 by Νικολής Ασημάκης
Λιώνω το Valkyria Chronicles II, του PSP. Παιχνιδάρα ενώ δεν το περίμενα.

Για την παραπάνω συζήτηση, φοβερό το Heroes 5. Γύρω στην τετάρτη δημοτικού ο κολλητός μου μου έδειξε το 3 (έχει μεγαλύτερο αδερφό) και λιώναμε μαζί σε hotseat. Έριξα μια ματιά στο 1 και στο 2 που επίσης τα είχε αλλά δεν με τράβηξαν εξαιτίας της μικρής ποικιλίας σε πλάσματα. Μόλις βγήκε το 4 βάλαμε να το παίξουμε αλλά, αν και είχε καλές ιδέες (στρατός χωρίς στρατηγό) εν τέλει δεν μου άρεσε. Το 5 όταν βγήκε το δοκίμασα, μου άρεσε και το τσίμπησα και σε Collector's από ένα μαγαζί της γειτονιάς που έτυχε να το έχει και δεν μετάνιωσα ποτέ την αγορά, αν και δεν έχω τερματίσει ακόμα το campaign (το παράτησα στη δεύτερη αποστολή του Warlock, δεν θυμάμαι γιατί). Το 6 το έπαιξα σε demo και δεν μου άρεσε. 3 και 5 για μένα τα τοπ, για διαφορετικούς λόγους το καθένα.

More
26 Aug 2012 11:13 #111443 by Θοδωρής Κώτσελας
darksiders 2.ειναι παρα πολυ καλο παιχνιδι.πολυ καλυτερο απο το πρωτο της σειρας.

More
28 Aug 2012 22:41 #111578 by Θανάσης Ναλμπάντης
Λιωνω στο Dark Souls (για pc), το οποιο μου εχει κανει τα νευρα ζαρτιερες. Πραγματικα, ενα πολυ δυσκολο game.

More
29 Aug 2012 09:42 #111589 by Γιώργος Λόλας

Bandis wrote: Λιωνω στο Dark Souls (για pc), το οποιο μου εχει κανει τα νευρα ζαρτιερες. Πραγματικα, ενα πολυ δυσκολο game.

Θέλω να το πιάσω στα χέρια μου σύντομα να δω περί τίνος πρόκειται τελικά.

More
29 Aug 2012 12:51 #111594 by Άγγελος Φασούλης
Εγώ αποφάσισα να τελειώσω επιτέλους το Dead Space το οποίο είχα παρατήσει στην μέση. Βέβαια η λέξη αποφάσισα δεν είναι η κατάλληλη μάλλον το με αναγκάζουν ταιριάζει!

More
29 Aug 2012 20:55 #111625 by Θανάσης Ναλμπάντης

geololj wrote:

Bandis wrote: Λιωνω στο Dark Souls (για pc), το οποιο μου εχει κανει τα νευρα ζαρτιερες. Πραγματικα, ενα πολυ δυσκολο game.

Θέλω να το πιάσω στα χέρια μου σύντομα να δω περί τίνος πρόκειται τελικά.

Κοιτα, σε θεμα story, δεν εχω ιδεα τι γινεται! Μεχρι τωρα, τριγυρναω εδω και κει και σφαζω (μαλλον πιο πολυ με σφαζουν) τερατα και παω σε αλλα μερη, βρισκω πραγματα κ.τ.λ. Αν και εχω δει λιγο walkthrough, υπαρχει λιγο ιστορια, αλλα πιστεψε με, ειναι το τελευταιο που θα νιαστεις με τα γραφικα, το ολο setting και τις μαζες τερατων να σε κυνηγανε!