Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
29 Aug 2012 20:57 #111626 by Θανάσης Ναλμπάντης

draginfable wrote: Εγώ αποφάσισα να τελειώσω επιτέλους το Dead Space το οποίο είχα παρατήσει στην μέση. Βέβαια η λέξη αποφάσισα δεν είναι η κατάλληλη μάλλον το με αναγκάζουν ταιριάζει!

Ειναι καλο? Εχω παιξει μονο το 2, και το μονο που ξερω γι'αυτο ειναι πως ειναι πιο τρομακτικο. Ενδιαφερομαι πολυ να δω πως ξεκινησε, και σκευτομαι να το αποκτησω.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Aug 2012 23:26 #111628 by Άγγελος Φασούλης
Είναι πάρα πολύ καλό, σε κρατάει στην τσίτα συνεχώς. Τωρα είμαι στο προτελευταίο chapter και μόλις το τελειώσω θα αρχίσω το 2 το οποίο μου έδωσε δωρεάν το PS Plus.

More
29 Aug 2012 23:29 #111629 by Θανάσης Ναλμπάντης

draginfable wrote: Είναι πάρα πολύ καλό, σε κρατάει στην τσίτα συνεχώς. Τωρα είμαι στο προτελευταίο chapter και μόλις το τελειώσω θα αρχίσω το 2 το οποίο μου έδωσε δωρεάν το PS Plus.

Thanks! Μου φενεται οτυ δεν θα αργησω να το παρω στα χερια μου!

More
30 Aug 2012 13:33 #111646 by Χρήστος Λαμπρόπουλος
Αυτο το καιρο παιζω LOL,LOL,LOL και παλι LOL.. :)

"I'm a Slave to the Power of Death"

More
02 Sep 2012 20:29 #111778 by Βασίλης Βασιλός
Μου μένει το Hard Time Attack στο Shadow of the Colossus HD και μετά θέλω να ξεκινήσω Dead Space ή Borderlands. Τι προτείνετε?

More
03 Sep 2012 00:30 #111783 by Παναγιώτης Σεντουκάς
Επέστρεψα στο Okami (PS2) και τώρα παίζω το δεύτερο κομμάτι.

TensaZangetsu wrote: Μου μένει το Hard Time Attack στο Shadow of the Colossus HD και μετά θέλω να ξεκινήσω Dead Space ή Borderlands. Τι προτείνετε?

Θα βασανιστείς στο time attack, αν θες τίποτα tips ρώτα.

Dead Space. το borderlands είναι μεγάλο απ οτι ξέρω, όποτε τελείωσε το Dead Space, βρές 3 φίλους για co-op και προχώρα στο Borderlands.

More
03 Sep 2012 12:50 #111787 by Σπύρος Νικολάου
Αφού τελείωσα το Missing Link DLC του Deus X (πολύ καλό και χορταστικό) ξεκίνησα το Splinter Cell από το HD collection. Δεν έχω παίξει κανένα Splinter Cell και το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον. Δεν δίνω βάση στα γραφικά καθόλου βέβαια αλλά από gameplay είναι πολύ δυνατό.

[/URL]

More
09 Sep 2012 01:24 #112006 by Παναγιώτης Σεντουκάς
Μόλις τελείωσα το Okami. Παιχνιδάρα με ποσότητα και ποιότητα. Τερμάτισα γύρω στις 60 ώρες και είχανε μείνει και διάφορα πράγματα που δεν είχα κάνει/βρει.

Τώρα προχωράω στο Hydrophobia: Prophecy. Μηδενικό το ενδιαφέρον, αλλά πρέπει να δικαιολογήσω τα 2 :euro: που χάλασα σε αυτό

More
09 Sep 2012 01:52 #112009 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Τελείωσε το free στο WoW και επιστρέφω στο SWTOR. όσοι παίζετε στείλτε μου ενα pm μήπως και κάνουμε κανένα guild

More
09 Sep 2012 11:38 #112014 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Portal 2 στο pc.