Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
02 Apr 2013 14:55 #122383 by Κώστας Λάβαρης

Glamorous wrote: Σου έχω απάντηση για αυτό :) πολύ απλά κάποιοι δεν πήραν την μίζα τους και δεν είπαν καλά λόγια.

Αυτό δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω. Αλλά το θέμα είναι μην τα βλέπουμε όλα "ελληνικά". Εννοώ αυτό που είπες με τη μίζα. :P Πάντως θα το δανειστώ από ένα φίλο μου και θα το δοκιμάσω. Τώρα κάτι άλλο. Όσοι έχετε παίξει το Colonial Marines και το Aliens vs Predator ποιο πιστεύετε είναι καλύτερο; Γιατί εγώ που το είχα παίξει παλιότερα το τελευταίο μου φάνηκε αρκετά μέτριο. Αν είναι χειρότερο το Colonial Marines τότε μου φαίνεται και λογικό που πολλοί δεν το θεωρούν κακό.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Apr 2013 17:24 #122393 by Χριστιάνα Θάνου
Φίλε SirLvr τυχαίνει να ξέρω τι κάνουν μερικοί συντάκτες μεγάλων ξένων site αλλά αφήνω τώρα το θέμα γιατί δεν έχει κανένα νόημα. Απλά τo "no money no honey" δεν ισχύει μόνο στην Ελλάδα.

More
02 Apr 2013 18:42 #122398 by Jester
Replied by Jester on topic Now Playing...

Glamorous wrote: ..τυχαίνει να ξέρω τι κάνουν μερικοί συντάκτες μεγάλων ξένων site αλλά αφήνω τώρα το θέμα γιατί δεν έχει κανένα νόημα. Απλά τo "no money no honey" δεν ισχύει μόνο στην Ελλάδα.

Ισχύει όμως και στην ελλάδα και δυστυχώς και στο πεδίο των κριτικών των video games.

Τέλος πάντων, για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχω προσωπική άποψη καθώς έπαιξα μόνο το demo. Ωστόσο, to fuel the flame που λένε και στο χωριό μου, ακόμα και απλοί χρήστες που ασχολούνται με game reviews το έθαψαν. Χαρακτηριστικός ο καλός μου φίλος angry joe, ο οποίος αν και φαν της σειράς απογοητεύτηκε και τα έχωσε...

Τempora mutantur et nos mutamur in illis

More
02 Apr 2013 21:41 #122411 by Νικολής Ασημάκης

Jester wrote: Χαρακτηριστικός ο καλός μου φίλος angry joe, ο οποίος αν και φαν της σειράς απογοητεύτηκε και τα έχωσε...

Αυτό το είχα δει και εγώ. Και μπορώ να πω έδωσε αρκετές video αποδείξεις ώστε να τον πιστέψω, χωρίς να έχω ασχοληθεί ποτέ κιόλας.

More
03 Apr 2013 21:50 #122454 by Κώστας Λάβαρης
Το παιχνίδι το δοκίμασα.. Η A.I. όντως δεν είναι μέτρια. Είναι κακή.. Τέλος πάντων εγώ θα συμφωνήσω με όσα είχε γράψει στο review ο Γρηγόρης αν και θα έβαζα χαμηλότερη βαθμολογία. Και για αυτό που είπε πολύ σωστά ο Devilhunter σήμερα βγήκε το συγκεκριμένο άρθρο .

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
03 Apr 2013 22:34 #122457 by Βασίλης Σπετσιέρης
Batman Arkham City (για να ξαναμπεί στο topic το άρθρο)

More
03 Apr 2013 22:50 #122458 by Κώστας Προμπονάς
Εγω παλι για να "ξεσκασω" απο κίνηση και διαφορα τρεξίματα, το εχω ρίξει στα rally. Dirt 3, Forza 4, Fuel και NFS: Hot Pursuit εναλλάσσονται, αλλα αυτο που μου αρεσε πιο πολυ απο ολα ηταν το Driver: San Franciso.

More
19 Apr 2013 12:51 #123050 by Μιχάλης Γραμματικόπουλος
Demon's Souls.
Παρ' ότι το ξέρω απ' έξω και ανακατωτά πλέον, ακόμα βρίσκω νέα πράγματα
(μιας και δεν κοιτάω wikia) και εκτός αυτού συνεχίζει να είναι το ίδιο εκνευριστικό...

More
24 Apr 2013 19:32 #123276 by Βασίλης Σπετσιέρης
Μόλις τέλειωσα με τη μπουγάδα (DLC) του Batman Arkham City.Θα ασχοληθώ με Dragon's Dogma τώρα.

More
24 Apr 2013 20:45 #123279 by Βαγγέλης Καντιδάκης
Ξεκίνησα πρόσφατα να παίζω το Kingdom Hearts: Chain of Memories σε Emulator του GameBoy Advance