Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
01 Apr 2013 17:23 #122345 by Βασίλης Καμακάρης
Εγώ από την άλλη συνεχίζω να παίζω aliens colonial marines.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Apr 2013 21:51 #122351 by Νικολής Ασημάκης

Vasilis wrote: Εγώ από την άλλη συνεχίζω να παίζω aliens colonial marines.

Σου αρέσει; Γιατί γενικά ακούω πως είναι πολύ κάτω του προσδοκώμενου.

More
01 Apr 2013 22:24 #122352 by Βασίλης Καμακάρης

Zaratoth wrote:

Vasilis wrote: Εγώ από την άλλη συνεχίζω να παίζω aliens colonial marines.

Σου αρέσει; Γιατί γενικά ακούω πως είναι πολύ κάτω του προσδοκώμενου.

Είμαι fan των aliens και γενικά στο game έχει κάποια σημεία που ήταν απογοήτευση άλλα υπήρχαν και σημεία που το διασκέδασα.

More
02 Apr 2013 00:37 #122362 by Χριστιάνα Θάνου
Το Aliens (το έχω χιλιοπεί) μου αρέσει αρκετά και δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε τόσος ντόρος γύρω από αυτό. Ο κόσμος θα έπρεπε να είχε ψάξει καλύτερα το τι συνέβη πριν αρχίσει τα αρνητικά σχόλια.

More
02 Apr 2013 00:49 #122365 by Κώστας Λάβαρης
Όσα reviews έχω διαβάσει για το παιχνίδι (και πρώτο πρώτο του gameworld από το Γρηγόρη) μιλάνε για τα ίδια ακριβώς προβλήματα. Bugs, μέτρια A.I., άνισο gameplay και χαμηλής ποιότητας γραφικά. Για να το λένε τόσοι πολλοί λογικά ισχύει. Εγώ το παιχνίδι το έχω παίξει ελάχιστα σε ένα φίλο μου, και δεν μπορώ να εκφέρω ολοκληρωμένη άποψη. Ωστόσο από όσα είδα δεν ξετρελάθηκα.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
02 Apr 2013 00:53 #122366 by Χριστιάνα Θάνου
Μέτρια A.I? Εγώ γιατί δεν το είδα αυτό πουθενά; Όταν περνάνε τα suicider Aliens πρέπει να σταματήσεις να κουνιέσαι αμέσως αλλιώς σε βλέπουν και εκρηγνύονται άρα.... μάλλον τα παραλένε λίγο.

More
02 Apr 2013 00:56 #122367 by Κώστας Λάβαρης
Ρε Χριστιάνα όλοι; :P Αν μπεις στο wiki να δεις τις βαθμολογίες μαζεμένες είναι σαν δελτίο του προπό.. άσσο χ δύο.. Εγώ δεν λέω πως είναι κακό, για να μην παρεξηγηθώ, όπως προείπα δεν το έχω παίξει πολύ..

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
02 Apr 2013 12:27 #122376 by Χριστιάνα Θάνου
Σου έχω απάντηση για αυτό :) πολύ απλά κάποιοι δεν πήραν την μίζα τους και δεν είπαν καλά λόγια.

More
02 Apr 2013 12:59 #122377 by Παναγιώτης Σεντουκάς
Το Clonial marines είναι μία απ τις μεγαλύτερες κομπίνες της χρονίας. Η gearsoft έτρωγε τα λεφτα που της έδινε η Sega στην ανάπτυξη των borderlands 1,2 και duke nukem forever και μετέφερε την ανάπτυξή του σε μιά τρίτη εταιρία η οποία το έκανε σαν τα μούτρα της. Bugs, glitches, μέτρια γραφικά κ.α.

Οταν είχαν δείξει ένα demo πήραν μερικά σημεία του παιχνιδιού και τα έφτιαξαν τόσο καλά που τα γραφικά και η ατμόσφαιρα είναι 1000 φορές καλύτερα απ το ξεθωριασμένο τελικό παιχνίδι.

[youtube:2z247645]
[/youtube:2z247645]

More
02 Apr 2013 14:35 #122381 by Βασίλης Καμακάρης
Άμα γινόταν τόση φασαρία δεν θα το έλεγα :P . Προσωπικά μου άρεσε το game στο multi ειδικά με την πλευρά των aliens κέντησα!!! :cool: