Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Έρευνες: Γενική συζήτηση

More
25 Jul 2010 12:31 #75684 by thanasis

TakiTsan wrote: Ρε ThunderHawk το Call of Duty 4 το έχεις τερματίσει; Αν ναι σε τι βαθμό δυσκολίας;

Δες και τα πιο πανω posts...

ThunderHawk wrote:

1000giorgos wrote: Ναι εννοειται η εξασκηση ειναι πολυ σημαντικη για πλακα το λεω κ εγω οταν ειχα καει στο codmw2 ειχα killstreak 36 kills τους τα ειχα φερει ολα εκτος απο nuke.

Εγώ μετά από πάρα πολύ εξάσκηση και έχοντας τερματήση το call of duty 4 με το που το πήρα την ίδια εβομάδα 34 φορές κατάφερα να κάνω αυτό το killstreak :

ΥΓ. Επίσης έχω κάνει και 3 φορές format το pc και τις 3 φορές μετα πήγα 55 lvl σύνολο έχω πάει 55 lvl 4 φορές και κάθε φορά έχω παίξει πάνω απο εβδομάδα ,με λίγα λόγια έχω παίξει σύνολο περίπου ένα μήνα cod 4 multy.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Jul 2010 17:39 #75702 by Στέφανος Τρίγγας

TakiTsan wrote: Ρε ThunderHawk το Call of Duty 4 το έχεις τερματίσει; Αν ναι σε τι βαθμό δυσκολίας;

Το έχω τερματίσει 34 φορές σε όλα τα επίπεδα (δεν θυμάμαι πόσες φορές ακριβώς το καθένα).

More
25 Jul 2010 18:22 #75708 by Ιβάν
Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει να παίζω ένα παιχνίδι πάνω από μια φορά. Δεν ξέρω γιατί. Απλά την επόμενη φορά ξέρω τι θα συναντήσω και έτσι το παίζω στο πιο δύσκολο επίπεδο που υπάρχει. Μάλλον πρέπει να αλλάξω τακτική. Για αυτό δεν είμαι τόσο καλός στα online! Από εδώ και πέρα θα ξεσκεπάσω όλα τα παλιά παιχνίδια και θα τα παίξω σε όλα τα επίπεδα!

More
25 Jul 2010 18:36 - 07 Nov 2010 19:20 #75710 by Lalo007
Εγω ειχα φαει ενα προσφατο κολλημα το james bond quantum of solace στο wii.Εννοειται οτι ηξερα ολες τις πιστες απεξω,αλλα στο multi δεν πιανομουνα.περουσα σφαιρες απο κλειδαροτρυπες....!!!τα παντα ηταν θεμα εξασκησεις.2 μηνες λιωσιμο με ενα παιχνιδι κακης ποιοτητας,τουλαχιστον στο wii,και εγινα αστερι.χωρια που εχω και μεγαλο εγκεφαλο. :mrgreen:
Last edit: 07 Nov 2010 19:20 by Lalo007.

More
04 Aug 2010 13:23 - 04 Aug 2010 14:17 #76238 by [Dimitra]

BigBoss wrote:
Μπα... Συνηθως ολοι πανε να βοηθησουν τις γυναικες στα MMO γιατι είμαστε λιγούρια :P

Μεγάλη αλήθεια... :mrgreen:
Last edit: 04 Aug 2010 14:17 by [Dimitra].

More
04 Aug 2010 13:37 #76241 by Lalo007
Παραδοξως σημερα το συγκεκριμενο post κλεινει εναν χρονο ακριβως!!! :icon applaud:

More
04 Aug 2010 14:16 #76246 by [Dimitra]
Εχμμμ... Δεν εννοείς ότι απάντησα με καθυστέρηση ενός χρόνου, ε? :mrgreen:

More
04 Aug 2010 14:36 #76247 by Lalo007
Φυσικα οχι,αν και απαντησες... :) Απλα δεν συμβαινει αυτο καθε μερα.Παντως ξεθαψες αρκετα post με το που μπηκες στην παρεα μας. :mrgreen:

More
04 Aug 2010 15:01 #76248 by [Dimitra]
Έψαχνα κάτι συγκεκριμένο και στην πορεία έπεφτε το μάτι μου σε διάφορα.. :lol:

More
04 Aug 2010 22:14 #76269 by Aνέστης Αδαμίδης

[Dimitra] wrote: Εχμμμ... Δεν εννοείς ότι απάντησα με καθυστέρηση ενός χρόνου, ε? :mrgreen:

Όχι καλέ με τίποτα δεν εννοεί κάτι τέτοιο. Απλά επισημαίνει πως σήμερα έγινε διαχρονικό το θέμα.

Έτσι κι αλλιώς, ο καθένας έχει τον δικό του χρόνο. Είναι θέμα συγχρονισμού.