Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Έρευνες: Γενική συζήτηση

More
26 May 2010 00:35 #72737 by MaTeKoN
Είχα διαβάσει σε ένα άρθρο, πως η Microsoft προσέλαβε νέους μηχανικούς για την καινούργια motherboard(όπως είπε και ο BigBoss). Τώρα αν δεν εμπιστεύεται πια τους παλιούς βλέποντας τα προβλήματα που προκαλούνται από την motherboard, δεν το γνωρίζω αλλά και δεν με νοιάζει! Εγώ πήρα Xbox την ημέρα που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα. Μου χάλασε τον Φλεβάρη του 2008 αν θυμάμαι καλά και είχε τελειώσει η εγγύηση για κάτι μήνες (3,5 χρόνια εγγύηση είχα). Πήρα καινούργιο και μου χάλασε και αυτό σε διάστημα 0.5 έτους!! το έστειλα Γερμανία και μου έστειλαν καινούργιο μαζί με μια pre-paid κάρτα για το XBox LIVE(1 month). Από τότε δεν μου έχει χαλάσει και ελπίζω το καινούργιο Xbox με την καινούργια motherboard να μην εμφανίσει ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ πρόβλημα!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Jun 2010 03:19 #73308 by MariaZ

Manos wrote: Πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα. Και κρατάμε το ότι το γυναικείο κοινό ολοένα και αυξάνεται.
Προβλέπω σε λίγα χρόνια να ρωτάμε τις γυναίκες μας "Τι θα φάμε σήμερα" και να μας απαντάνε "Μωρό μου πάρε delivery, έχω κολλήσει στην 6η πίστα του Warcraft 5".

Γκουχ γκουχ! Εγώ μπορεί να μην έχω κολλήσει ποτέ στην 6η πίστα του Warcraft 5, αλλά και delivery ζήτησα για να μην εγκαταλείψω το party μου και άλλα πολλά τραγελαφικά τέτοια έχω κάνει.

Βασικά μια μεγάλη διαφορά της Αμερικάνικης με την Ευρωπαϊκή (τουλάχιστον) κοινωνία είναι το πλήθος των housewifes. Και εδώ που τα λέμε, άμα ταΐσεις το μωρό, τι σου μένει να κάνεις; Κατεβάζεις ένα boss να περάσει η ώρα ;)

[center:1lljhl8d]Hadouken!
Shoryuken!
Sonic Boom!
[/center:1lljhl8d]

More
06 Jun 2010 12:27 #73325 by Andr
ωραιο θα ηταν ομως.η κοπελα μας να μας εκανε παραπονα οτι ολο βοηθαμε τους φιλους μας σε ενα παιχνιδι και αυτη την εχουμε παραμελησει.επισης θα ειναι μεγαλη βοηθεια αν παιζουν ζευγαρια που ειναι μαζι πολλα χρονια.ετσι ο αντρας θα τη σκοτωνει καταλαθος στο παιχνιδι για να παρει εκδικηση για τη χθεσινη κρεβατομουρμουρα

More
06 Jun 2010 13:23 #73329 by Μπάμπης Χαραλάμπους

kammeno souvlaki wrote: ωραιο θα ηταν ομως.η κοπελα μας να μας εκανε παραπονα οτι ολο βοηθαμε τους φιλους μας σε ενα παιχνιδι και αυτη την εχουμε παραμελησει.επισης θα ειναι μεγαλη βοηθεια αν παιζουν ζευγαρια που ειναι μαζι πολλα χρονια.ετσι ο αντρας θα τη σκοτωνει καταλαθος στο παιχνιδι για να παρει εκδικηση για τη χθεσινη κρεβατομουρμουρα

Μπα... Συνηθως ολοι πανε να βοηθησουν τις γυναικες στα MMO γιατι είμαστε λιγούρια :P

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
06 Jun 2010 14:06 #73334 by Aνέστης Αδαμίδης
Βασικά αυτό για τα κινητά δε νομίζω πως ισχύει. Δηλαδή ακόμη κι αν υπάρχουν άτομα που κατεβάζουν στα κινητά τους επίσημα games δεν πιστεύω πως μια έρευνα αναφέρεται σε κάτι τέτοιο. Συνήθως απευθύνονται μόνο σε αυτούς που έχουν κονσόλες. Εκτός κι αν υπάρχει διευκρίνιση για το συγκεκριμένο θέμα.

More
06 Jun 2010 16:52 #73342 by MariaZ

BigBoss wrote:

kammeno souvlaki wrote: ωραιο θα ηταν ομως.η κοπελα μας να μας εκανε παραπονα οτι ολο βοηθαμε τους φιλους μας σε ενα παιχνιδι και αυτη την εχουμε παραμελησει.επισης θα ειναι μεγαλη βοηθεια αν παιζουν ζευγαρια που ειναι μαζι πολλα χρονια.ετσι ο αντρας θα τη σκοτωνει καταλαθος στο παιχνιδι για να παρει εκδικηση για τη χθεσινη κρεβατομουρμουρα

Μπα... Συνηθως ολοι πανε να βοηθησουν τις γυναικες στα MMO γιατι είμαστε λιγούρια :P

Μεγάλη κουβέντα είπες Big, μόνο που ισχύει για τις γυναίκες των άλλων συνήθως, όχι τις δικές τους :P

@souvlaki: Όλα πάνε καλά μέχρι να αρχίσει να σου ζητάει online γάμο φαντάζομαι. Γιατί η ψηφιακή κρεβατομουρμούρα μπορεί να είναι ακόμα χειρότερη. Εκεί που σκοτώνεις, να σε priveδιάζει μέχρι θανάτου!

Shoryuken!
Sonic Boom!

More
06 Jun 2010 17:07 #73344 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Ειδικά αν παιξεις και lineage που παντρεύεσαι κιολας :P

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
07 Jun 2010 00:28 #73383 by Aνέστης Αδαμίδης

BigBoss wrote: Ειδικά αν παιξεις και lineage που παντρεύεσαι κιολας :P

Γι' αυτό δεν ασχολούμαι με τέτοια παχνίδια. Θα βρω κάνα παιδί καμιά μέρα στο δωμάτιο μου και θα βαράω το κεφάλι μου! ](*,) :wallbash:

More
07 Jun 2010 00:59 #73387 by MariaZ

Γι' αυτό δεν ασχολούμαι με τέτοια παχνίδια. Θα βρω κάνα παιδί καμιά μέρα στο δωμάτιο μου και θα βαράω το κεφάλι μου! ](*,) :wallbash:

Στην πραγματικότητα, όσο περισσότερο ασχολείσαι με *τέτοια* παιχνίδια, τόσο λιγότερο κινδυνεύεις να βρεις οτιδήποτε μη αναμενόμενο στο δωμάτιο σου. (Δεδομένου ότι δεν το αφήνεις ποτέ, αλλά κάθεσαι και παίζεις κτλ κτλ)

Shoryuken!
Sonic Boom!

More
24 Jul 2010 02:22 #75638 by Στέφανος Τρίγγας
Αυτό το "πείραμα" μου θημίζει αυτό που υοθέτησε ο αμερικάνικος στρατός. Βάζουν τους στρατίωτες να παίζουν FPS παιχνίδια γιατί έρευνες έδειξαν ότι τα αντανακλαστηκά κάποιου ατόμου που παίζει FPS είναι καλύτερα από έναν απλό άνθρωπο γιατί οξύνονται περισσότερο και αντιδρούν καλύτερα υπο συνθήκες πίεσης. Όπως και μία άλλη έρευνα έδειξε ότι οι καλύτεροι καρδιοχειρούργοι(ή νευροχειρούργοι ήταν δεν θυμάμε καλά) είναι άτομα που έπαιζαν πολλά βίντεο παιχνίδια όταν ήταν μικροί.