Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Έρευνες: Γενική συζήτηση

More
18 Oct 2010 00:36 #81982 by Ιβάν

Nikolis wrote:

TheReaper wrote:

Alcatraz wrote: Το γκάλοπ αυτό έγινε μόνο στην αμερική ή σε όλο τον κόσμο? Θέλω να πω πως το 82% αντιπροσωπεύει μόνο την αμερική ή γενικά? Παντός ρε παιδιά είναι μεγάλω το ποσοστό.

Λέει επάνω ότι έγινε μόνο στην Αμερική. Τώρα για την έρευνα... παιδιά 2 χρονών δεν έχω ξαναδεί να παίζουν.

Δεν έχεις δει εμένα και τον Boss, γι'αυτό το λες. Από μικροί στα "βάσανα"! :mrgreen:

Και εγώ το ίδιο Nikoli! Εγώ "έκλεβα" λεφτά απ' τον κουμπαρά μου και πήγαινα με τον φιλο μου στο net cafe και παίζαμε sonic! Και φυσικά τον κέρδιζα. :mrgreen:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Nov 2010 14:57 #83568 by Olga Chatzidaki
εγω το θεωρω λογικο να ειναι τα περισσοτερα παιδια πορωμενα με τα παιχνιδια σε playstation και ολες τις αλλες παιχνιδομηχανες καθως τα περισσοτερα games ειναι αρκετα καλοφτιαγμενα και εξυπνα ωστε να προσελκυσουν τα παιδια..

More
06 Nov 2010 15:16 #83582 by Olga Chatzidaki
λογικη ειναι αυτη η ερευνα γιατι συνηθως τα games εχουν ενα βαθμο δυσκολιας...για παραδειγμα και το απλο παιχνιδι για τα παιδια το super mario δεν καταφερνουν ολα να το περασουν..γιατι δεν μπορουν να καταλαβουν τι πρεπει να κανουν..

More
06 Nov 2010 17:00 #83592 by Lalo007

oliaphoto wrote: λογικη ειναι αυτη η ερευνα γιατι συνηθως τα games εχουν ενα βαθμο δυσκολιας...για παραδειγμα και το απλο παιχνιδι για τα παιδια το super mario δεν καταφερνουν ολα να το περασουν..γιατι δεν μπορουν να καταλαβουν τι πρεπει να κανουν..

Fail.O αδερφος μου ειναι 10 χρονων και τα εχει λιωσει ολα τα super mario.Απο το super mario bros για ds μεχρι super mario galaxy 2 για wii.

More
06 Nov 2010 21:59 #83608 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Εγω ειχα τερματήσει κάποιο mario (το 2 νομιζω) από την πρώτη δημοτικου!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
07 Nov 2010 14:18 #83638 by Άγγελος Φασούλης
Σιγά μωρέ εγώ πρώτη δημοτικού θα τερμάτιζα το LBP( αν υπήρχε).

More
07 Nov 2010 20:32 - 06 Nov 2015 00:57 #83658 by irov
Έρευνα για τα Massively Multiplayer Online Games

Εάν παίζετε MMOs και μπορείτε να διαθέσετε 20-25 λεπτά, σας προσκαλώ να συμπληρώσετε ένα online ερωτηματολόγιο για το προφίλ, τις προτιμήσεις και τις δραστηριότητες των παικτών ΜΜΟs.

Για όσους συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο και αφήσουν στο τέλος το email τους, θα γίνει κλήρωση για ένα Apple iPod.

Το ερωτηματολόγιο αυτό είναι στο πλαίσιο του διδακτορικού μου γι' αυτό το θέμα και δεν έχει κανέναν απολύτως εμπορικό σκοπό.

Θέλω να να ελπίζω ότι αξίζει τον κόπο καθώς θα συγκεντρωθούν ενδιαφέροντα στοιχεία για την ελληνική κοινότητα των παικτών MMOs κι ότι δεν θα σας κουράσει!

Για να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο πηγαίνετε στη διεύθυνση: www.surveymonkey.com/s/mmogs_upatras

Για την αγγλική του έκδοση:
www.surveymonkey.com/s/mmogs_upatras_eng

Περισσότερες πληροφορίες για την έρευνα αυτή μπορείτε να δείτε στο: www.ecedu.upatras.gr/voulgari/ .

Αν θέλετε, προωθήστε το και σε όσους πιστεύετε ότι μπορεί να ενδιαφέρονται.

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!
Last edit: 06 Nov 2015 00:57 by Μάνος Γρυπάρης.

More
07 Nov 2010 21:14 #83659 by thanasis
Ευχαριστως φιλε να σε βοηθησουμε με την ερευνα σου.Αυτη τη στιγμη το συμπληρωνω :D Ειναι και για το πανεπιστημιο της πατρας οποτε ενοειαι πως θα βοηθησω γιατι και γω απο εκει ειμαι..

More
09 Nov 2010 18:56 #83846 by irov

8@no$ wrote: Ευχαριστως φιλε να σε βοηθησουμε με την ερευνα σου.Αυτη τη στιγμη το συμπληρωνω :D

Σ' ευχαριστώ! :)

More