Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
30 Jul 2010 23:39 #76059 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Εμενα προσωπικά δεν μου αρέσει αλλα ας το δει και ο Admin.

To Jak and Daxter ανήκει στην κατηγορία Platform αλλα δεν υπάρχει καποιο τοπικ, οποτε μπορεις να το ανοιξεις εσυ. Αν υπήρχε τοπικ η αναζήτηση θα στο εβγαζε πρώτο 100%

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Jul 2010 23:50 #76061 by Aνέστης Αδαμίδης
Εγώ οφείλω πάντως να πω ότι με μπέρδεψε λίγο το συστημα που προτείνει ο φίλος. Ίσως αν κάτσω και το διαβάσω αρκετές φορές να το καταλάβω, αλλά προς το παρόν είναι σαν να ακούω ισπανικά.

More
31 Jul 2010 07:33 #76071 by Sotaneg
Δεν ειναι περιπλοκο απλα ειναι διαφορετικο και λογικο ειναι να μην ειναι πληρως κατανοητο..
Θα ριξω και αλλες ματιες στο φορουμ και θα επανελθω με screenshoot και πιο αναλυτικα μεσα στο Σαββατοκυριακο!

Ξαναλεω για να μην παρεξηγηθω οτι δν εχω κανενα προβλημα με το φορουμ ισα ισα το παρακολουθουσα καιρο απλα ειπα να ασχοληθω πιο ενεργα αφου μου αρεσει αρκετα το παρεϊστικο υφος του φορουμ σε συνδυασμο με την σωστη αλλα και αυστηρη κριτικη στα παιχνιδια! Απλα ειπα να πω και γω την προταση μου...

Θα επανελθω συντομα εδω... :)

Δεν μπορω να καταλαβω πως μερικοι μπερδευουν την Αγαπη με την Φιλια...
Αγαπη ειναι να προσπαθεις να γινεσαι καλυτερος για τον αλλον, ενω Φιλια να μην προσπαθεις να κανεις τον αλλο καλυτερο για σενα...

Αγαπαμε Alex Petraka και χαιρομαστε που γυρισε εστω και με web radio εκπομπη...

konservoradio.blogspot.com/

More
01 Aug 2010 13:39 #76085 by Ιβάν
Και εμένα δεν μου ακούγετε καλό. Μπορεί και να έχει κάποια λογική, αλλά εμείς που είμαστε καιρό εδώ το έχουμε συνηθίσει αυτό το στυλ. Μπορεί για σένα Sotaneg να φαίνεται το ίδιο παράξενο όσο για μας το δικό σου. Δεν ξέρω. Δεν έχω πρόβλημα. Και να αλλάξει δεν με πολύ πειράζει! :wink: :cool:

More
03 Aug 2010 02:34 #76189 by lavezzi7
Πολύ ωραίο το νέο skin(γκρι)... :D

More
03 Aug 2010 09:28 #76190 by Μάνος Γρυπάρης
Τα forums θα παραμείνουν ως έχουν. Άντε πες σε ένα παιδί 13 χρονών τι σημαίνει "exclusive" και τι "multiplatform".
Τα περισσότερα games κυκλοφορούν σήμερα για PC, PS3, Xbox 360 και σε πολλές περιπτώσεις και σε φορητά. Δεν έχει κανείς όρεξη να "κυνηγάει" topics για να δει π.χ. αν το νέο Battlefield 3 συζητιέται στα PC forums ή στα Console forums. Τον έχεις χάσει τον αναγνώστη έτσι.

Επομένως μην μπεις καν στον κόπο να δημοσιεύσεις screenshots γιατί αυτό το μοντέλο το ακολουθούμε εδώ και 5 χρόνια και δεν αλλάζει.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
06 Aug 2010 12:19 - 15 Aug 2010 15:55 #76371 by Ιβάν

Manos wrote: Τα forums θα παραμείνουν ως έχουν. Άντε πες σε ένα παιδί 13 χρονών τι σημαίνει "exclusive" και τι "multiplatform".
Τα περισσότερα games κυκλοφορούν σήμερα για PC, PS3, Xbox 360 και σε πολλές περιπτώσεις και σε φορητά. Δεν έχει κανείς όρεξη να "κυνηγάει" topics για να δει π.χ. αν το νέο Battlefield 3 συζητιέται στα PC forums ή στα Console forums. Τον έχεις χάσει τον αναγνώστη έτσι.

Επομένως μην μπεις καν στον κόπο να δημοσιεύσεις screenshots γιατί αυτό το μοντέλο το ακολουθούμε εδώ και 5 χρόνια και δεν αλλάζει.

Έτσι ρε Μάνο :icon bow: . Συμφωνώ απόλυτα.

Θέλω όμως να προτείνω και εγώ κάτι. Δεν θα χρειαστεί να αλλάξετε τίποτα, απλά θέλω να σας πω πως επειδή το σαιτ πετάει, έχει μπόλικους καμένους. Η ιδέα μου είναι να φτιάξετε ένα σύστημα στο στο "ΠαιχνιδόΚοσμο" ώστε αν κάποιος καμένος μπει από το κινητό του να μπορεί να ενημερωθεί, να μπει στο φόρουμ και τέτοια πράγματα, όπως ακριβώς έχει κάνει το facebook. Πιστεύω πως είναι καλή ιδέα, τι λέτε;
Last edit: 15 Aug 2010 15:55 by Ιβάν.

More
09 Aug 2010 13:54 #76537 by Sotaneg

Manos wrote: Επομένως μην μπεις καν στον κόπο να δημοσιεύσεις screenshots γιατί αυτό το μοντέλο το ακολουθούμε εδώ και 5 χρόνια και δεν αλλάζει.

Τα καταλαβα απο νωρις γι αυτο δεν το συνεχισα...

Δεν μπορω να καταλαβω πως μερικοι μπερδευουν την Αγαπη με την Φιλια...
Αγαπη ειναι να προσπαθεις να γινεσαι καλυτερος για τον αλλον, ενω Φιλια να μην προσπαθεις να κανεις τον αλλο καλυτερο για σενα...

Αγαπαμε Alex Petraka και χαιρομαστε που γυρισε εστω και με web radio εκπομπη...

konservoradio.blogspot.com/

More
10 Aug 2010 02:26 #76579 by thanasis
Εχω παρατηρησει οτι οταν κανω ενα ποστ μετα διπλα στο ονομα μου γραφει ανενεργος :icon what: :icon what: Οταν πηγα να κανω login μετα απο τα αριστερα της σελιδας,μου εβγαλε ενα error(αν θελετε screenshot πειτε μου).Επισης αυτο συνεπαγετε στο οι δεν μπορω να απαντησω στο chat box αλλα και στα reviwes/previews να απαντησω.Αλλα στο φορουμ ειμαι μια χαρα μεσα.Γι'αυτο και απανταω και κανω και ποστ αλλωστε... :wink: Δηλαδη ειναι σαν να μην μπορω να κανω login στην κεντρικη σελιδα του gameworld αλλα να μπορω μονο στο φορουμ....Καμια ιδεα.... :-k :-k

More
10 Aug 2010 02:39 #76580 by Lalo007
Παντως εγω δεν εχω προβλημα... :?