Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
20 Apr 2010 14:36 #71022 by doxitis

doxitis wrote: Εγω Μανο εχω ενα προβλημα στις νεες δημοσιευσεις...δηλαδη πριν εβλεπα "κιτρινισμενη" την νεα δημοσιευση οταν εμπαινα στο καθε θεμα ενω τωρα ειναι ασπρες ολες και ετσι δεν μπορω να καταλαβω ποιες ειναι νεες και ποιες οχι παρα μονο να κοιταζω ημερομηνιες που ειναι λιγο κουραστικο!

Αντιμετωπιζει το ιδιο προβλημα κανενας αλλος?

Ενταξει ειναι ολα οκ :wink:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Apr 2010 20:36 #71084 by Nikolaras
Τώρα έγινε πολύ καλό εμφανησιακά πριν ήταν κάπως,πως να το πω...<<πρόχειρο>>?Τώρα είναι μια χαρά ειδικά το background λαλάει.Και το φόρουμ σουλοπώθηκε μιας και ήταν πολύ μεγάλο σε πλάτος. :cool:

More
22 Apr 2010 03:15 #71099 by Μάνος Γρυπάρης
Συνεχίζει να εμφανίζεται το πρόβλημα ή λύθηκε?

Παρακαλούμε ανεβάστε ένα screenshot στο www.imageshack.us και κυκλώστε το σημείο που εννοείται.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
22 Apr 2010 12:27 #71103 by Βαλάντης
Ουπς, λύθηκε το πρόβλημα και ξέχασα να το πω.. \:D/ \:D/ ..

More
26 Apr 2010 17:54 #71325 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
ΑΑΑΑ πολυ καλό το νέο site. Και μου αρέσει πολύ το theme του... Μακράν το καλύτερο απολα στο Νετ :D

More
26 Apr 2010 18:43 #71326 by Νικολής Ασημάκης
Ωχ, μπήκα μετά από αρκετό καιρό και ξαφνιάστηκα. Ήμουν σε φάση "ωχ, λάθος διεύθυνση έγραψα, που βγήκα τώρα;" Αλλά σπέρνει η νέα εμφάνιση! :D Πάμε ρε Gameworld! :cool:

More
26 Apr 2010 19:45 #71334 by Νικόλαος-Χρήστος Κόγγος
Από περιέργεια το φόντο (Ghost recon, lineage) θα είναι μόνιμα αυτό που είναι τώρα ή θα το αλλάξετε αργότερα (ανάλογα με τις νέες κυλοφορίες κτλ.)
Πολύ ωραία αλλάγή πάντως. Μπράβο σας. :icon applaud: :icon applaud:

PC user forever !!!

More
27 Apr 2010 13:59 #71359 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Ποιοί ψήφισαν πως είναι κακό το site???? :evil:

More
01 May 2010 00:16 #71476 by Aνέστης Αδαμίδης
Λογικά θα το έχετε παρατηρήσει και εσείς. Μετά την αναβάθμιση του site τα emoticons βγαίνουν σε διαφορετική γραμμή από το υπόλοιπο μήνυμα. Γιατί συμβαίνει αυτό; Να υποθέσω πως το site είναι ακόμη υπό αναβάθμιση και θα ρυθμιστεί αυτό; Γιατί είναι και λίγο περίεργο, να το πω ευγενικά.

More
01 May 2010 08:51 #71483 by thanasis

TheReaper wrote: Λογικά θα το έχετε παρατηρήσει και εσείς. Μετά την αναβάθμιση του site τα emoticons βγαίνουν σε διαφορετική γραμμή από το υπόλοιπο μήνυμα. Γιατί συμβαίνει αυτό; Να υποθέσω πως το site είναι ακόμη υπό αναβάθμιση και θα ρυθμιστεί αυτό; Γιατί είναι και λίγο περίεργο, να το πω ευγενικά.

Eκτος απο τα emoticons τα userbars βγαινουν επισης...Λογικα θα φτιαχτει συντομα...