Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
07 May 2010 20:43 #71712 by Frank
Μάνο, για τσέκαρε και αυτά, προεξέχει σ ολα τα τοπικς

[img

[img

έχει κάνεις άλλος το ίδιο πρόβλημα ?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 May 2010 23:00 #71717 by thanasis
Ναι το εχω και εγω αυτο προβλημα...

More
08 May 2010 12:29 #71731 by doxitis
Και εγω :-k

More
11 May 2010 16:19 #71854 by Μάνος Γρυπάρης

Nikos-PC wrote: Από περιέργεια το φόντο (Ghost recon, lineage) θα είναι μόνιμα αυτό που είναι τώρα ή θα το αλλάξετε αργότερα (ανάλογα με τις νέες κυλοφορίες κτλ.)
Πολύ ωραία αλλάγή πάντως. Μπράβο σας. :icon applaud: :icon applaud:

Όχι, για κάτι μόνιμο ψάχνουμε. Το συγκεκριμένο φόντο ταιριάζει περισσότερο με το layout.

TheReaper wrote: Λογικά θα το έχετε παρατηρήσει και εσείς. Μετά την αναβάθμιση του site τα emoticons βγαίνουν σε διαφορετική γραμμή από το υπόλοιπο μήνυμα. Γιατί συμβαίνει αυτό; Να υποθέσω πως το site είναι ακόμη υπό αναβάθμιση και θα ρυθμιστεί αυτό; Γιατί είναι και λίγο περίεργο, να το πω ευγενικά.

Screenshot?

8@no$ wrote:

TheReaper wrote: Λογικά θα το έχετε παρατηρήσει και εσείς. Μετά την αναβάθμιση του site τα emoticons βγαίνουν σε διαφορετική γραμμή από το υπόλοιπο μήνυμα. Γιατί συμβαίνει αυτό; Να υποθέσω πως το site είναι ακόμη υπό αναβάθμιση και θα ρυθμιστεί αυτό; Γιατί είναι και λίγο περίεργο, να το πω ευγενικά.

Eκτος απο τα emoticons τα userbars βγαινουν επισης...Λογικα θα φτιαχτει συντομα...

Screenshot?

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
11 May 2010 16:27 #71855 by thanasis
Κοιτα τα userbarz μου...Στην υπογραφη μου...Αν δεν μπορεις να τα δεις πες μου.Επεσης τα smilies τα βαζω στη σειρα και αντι να ειναι διπλα διπλα πανε κατω...Να κοιτα: :-k :-k :mrgreen: :mrgreen:

More
11 May 2010 17:06 #71868 by Μάνος Γρυπάρης
Για τα smilies το εστειλα για διορθωση.
Τα userbars σου τα βλεπω κανονικα ολα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
11 May 2010 17:11 #71869 by thanasis

Manos wrote: Για τα smilies το εστειλα για διορθωση.
Τα userbars σου τα βλεπω κανονικα ολα.

το προβλημα με τα userbarz ειναι οτι αναμεσα τους υπαρχει ενα κενο...Πηγα να τα διορθωσω(μηπως ειχα κανει καποιο λαθος) αλλα εμειναν ετσι.Παλια ηταν το ενα κατω απο το αλλο.Το υπαρχει κενο αναμεσα τους... :-k

More
11 May 2010 20:46 #71881 by Θωμάς Ανδριανός
καλο.σε μερικα παιχνιδια υπαρχουν λαθος -κατα τη γνωμη μου- βαθμοι(π.χ. το batman arkham asylum θελει τουλαχιστον 9.5!!)

More
11 May 2010 21:42 #71886 by thanasis

batman wrote: καλο.σε μερικα παιχνιδια υπαρχουν λαθος -κατα τη γνωμη μου- βαθμοι(π.χ. το batman arkham asylum θελει τουλαχιστον 9.5!!)

Kοιτα να δεις...Δεν ειναι λαθος...Η αποψη σου ειναι αυτη.Οι συντακτες του site ειναι πιο αυστηροι.Αν εχεις καποιο παραπονο μπορεις να μιλησεις με τον Μανο(τον αρχισυντακτη του site).Βεβαια μεχρι τωρα εγω προσωπικα ειμαι ικανοποιημενος απο τους βαθμους που βαζουν γιατι δεν ειναι σαν τα αλλα site που βαζουν απλοχερα κατι δεκαρια και 9.9...κ.α....

More
11 May 2010 21:45 #71888 by Νικολής Ασημάκης
Α, μια που έθιξε ο φίλος θέμα με βαθμολογίες. Θα πρότεινα ύπαρξη βαθμολογίας review σε στυλ gamespot, όπου λέει το μέσο όρο των βαθμολογιών των χρηστών, καθώς και από πόσες ψήφους βγήκε. Πάντα μου άρεσε αυτό το σύστημα. Το τωρινό με τη βαθμολογία μαζί με το comment δεν καταλαβαίνω αν παραπέμπει σε βαθμολογία για το game ή σε βαθμολογία για το review (δηλαδή πόσο κατατοπιστικό/καλό μας φάνηκε)