Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
17 Apr 2010 12:22 #70882 by Άγγελος Φασούλης
Το site φαίνεται εξαιρετικά βελτιωμένο και στο πώς φαίνεται στον άλλο, άλλα έχω παρατηρήσει και μια βελτίωση στο χρόνο που χρειάζεται το site για να ανταποκριθεί( παλιά έκανε 2-3sec και τωρα 1).

Υ.Γ Έχω ένα παράπονο. Τι Background είναι αυτό που βάλετε βάλτε ένα Resident Evil και κάνετε και καλό ποδαρικό! :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Apr 2010 12:24 #70883 by Γιώργος Δημόπουλος
παρα πολυ ωραιο κ προτεινω στο bacκround να βαλεται κρατος.... :icon applaud: :icon applaud:

More
17 Apr 2010 12:35 #70884 by SmartKiLL
ΜΠΡΑΒΩ ΠΑΙΔΙΑ!!!Tο site ειναι φανταστικο!!!Μονο λιγο τα γραμματα μια μου τα διχνει τεραστια μια κανονικα.Λιγο εκει να φτιαξετε και θα ειναι...(χωρις Λογια) :icon bow: =D> :clap:

More
17 Apr 2010 23:09 #70896 by Άγγελος Φασούλης
Παιδιά εκτός από το ότι μου κάνει τα γράμματα πολύ μικρά τώρα αντί να με κάνει redirect στο θέμα με βάζεις σε μια σελίδα που γράφει :Κανένας τύπος δημοσίευσης δεν έχει προσδιοριστεί.

More
17 Apr 2010 23:35 #70898 by Μάνος Γρυπάρης
Θα διορθωθουν και τα δυο μεσα στο επομενο 24ωρο.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
17 Apr 2010 23:46 #70899 by thanasis

Manos wrote: Θα διορθωθουν και τα δυο μεσα στο επομενο 24ωρο.

Αυτο το προβλημα που αναφερει Draginfable το ειχα παθει προχτεσ ΠΡΙΝ αλλαξει το site....Παντως τωρα ειναι ολα οκ!! =D>

More
18 Apr 2010 00:04 #70901 by doxitis
Εγω Μανο εχω ενα προβλημα στις νεες δημοσιευσεις...δηλαδη πριν εβλεπα "κιτρινισμενη" την νεα δημοσιευση οταν εμπαινα στο καθε θεμα ενω τωρα ειναι ασπρες ολες και ετσι δεν μπορω να καταλαβω ποιες ειναι νεες και ποιες οχι παρα μονο να κοιταζω ημερομηνιες που ειναι λιγο κουραστικο!

Αντιμετωπιζει το ιδιο προβλημα κανενας αλλος?

More
20 Apr 2010 03:02 #70999 by Μάνος Γρυπάρης
Ευχαριστουμε για την πληροφορία Θάνο.
Το ψαχνουμε ακομη το θεμα! Γι' αυτο με ειδατε να δημοσιευω απαντησεις-τεστ σε ολο το forum. Υπαρχει επισης προβλημα με το register, οποτε οι νεοι αναγνωστες που δεν μπορείτε να γραφτείτε κάντε υπομονή. Πιστεύω είναι θέμα ωρών.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
20 Apr 2010 03:02 #71000 by Μάνος Γρυπάρης

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
20 Apr 2010 14:07 #71018 by Nikos Georgopoulos
εγω μπηκα σημερα κι απ οτι βλεπω το site και το forum ειναιι οκ ...καμια σχεση με πριν!!απλα καντε κατι με τις μεγαλες εικονες του forum αν γινεται. παραμορφωνει η σελιδα βασικα