Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
16 Sep 2009 17:28 #61040 by doxitis
Τωρα που το ειπες και εμενα το ιδιο γινεται...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Sep 2009 17:30 #61042 by lavezzi7
Όντως ισχύει...
Μάλλον λόγω upgrade!!!

More
16 Sep 2009 17:31 #61043 by thanasis

doxitis wrote: Τωρα που το ειπες και εμενα το ιδιο γινεται...

Τοτε μαλλον εχει καποιο προβλημα...

More
16 Sep 2009 17:36 #61044 by Chris Zotos
Όντως αυτό κάνει.. :P

More
18 Sep 2009 22:07 #61168 by Μάνος Γρυπάρης
Ευχαριστούμε για τις παρατηρήσεις σας. Σήμερα λύσαμε και αυτό το πρόβλημα. Εκτός αυτού, όλα τα smilies εμφανίζονται πλέον με το κανονικό τους μέγεθος!

Καλή διασκέδαση! :thumbsup:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
24 Sep 2009 01:00 #61553 by Μάνος Γρυπάρης
GameWorld Upgrade v2.2

Ολοκληρώθηκε σήμερα! Κάντε κλικ για να δείτε όλες τις αλλαγές στο site και περιμένουμε τα σχόλιά σας. :wink:

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
25 Sep 2009 17:43 #61624 by Νίκος Tριανταφύλλης
εχω παραπονο!κανω μερικα λαθη κ με το παραμικρο τα ακουω ας το πουμε ετσι ελεος οπςσ ειπα ειμαι καινουργιος δν μπορω να το σηνηθισω ακομα..δν χρειαζοντε τα σχολια αυτα ειδκα το το μηνημα που πηρα απο τν σεβαστο μανο!συγνωμη

More
25 Sep 2009 20:26 #61630 by Μάνος Γρυπάρης
Πρόσεξε να δεις τι γίνεται.

Περίπου το 60-70% των ελληνικών forums στο Internet, όταν κάνεις κάποιο λάθος, σου την λένε δημόσια! Σου απαντάνε δηλαδή από κάτω και σου λένε τι έκανε λάθος. Κοινώς σε κάνουν ρόμπα δημοσίως. Επίσης κλειδώνουνε topics, στα οποία κάποιος μπορεί να θέλει να πει δημόσια την άποψή του.

Εμείς εδώ πέρα έχουμε την απόλυτη ελευθερία λόγου. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορείτε κατ' επανάληψη κάποιοι να παραβαίνετε τους κανόνες του forum.

Έχουμε 8.500 χρήστες. Στα 5 χρόνια λειτουργίας του site έχουνε γίνει μόλις 6-7 bans. Το τελευταίο σήμερα, λόγω υβριστικών μηνυμάτων του user giannistrv. Τι να πούνε και οι Admins άλλων sites που έχουνε κάνει εκατοντάδες bans, μην τρελαθούμε!

Για να το κλείσουμε όμως το θέμα, οι Κανόνες του Forum είναι στην κορυφή κάθε subforum. Είσαι μέλος από τον Φεβρουάριο και όχι νέος απ' ότι βλέπω στο προφίλ σου, άρα θα πρέπει να τους μάθεις. Άλλοι Admins δεν θα καθόντουσαν να στα εξηγήσουν αναλυτικά. Θα βρίσκανε άκυρα topics και θα τα σβήνανε και μετά εσύ άντε να θυμηθείς τι έγραψες.

Τέλος, το θέμα αυτό αφορά Γενική Συζήτηση και Προτάσεις για το GameWorld.gr. Ότι προσωπικά θέματα έχεις, στέλνεις ένα e-mail στο info@gameworld.gr . Εμείς εδώ περιμένουμε σχόλια για το νέο upgrade, όχι για το πως πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας οι moderators. Άρα είσαι και εδώ off-topic!

Ελπίζω να σε κάλυψα.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
26 Sep 2009 04:26 - 19 Feb 2010 15:12 #61647 by pReDiCtOR
1) Τα link να ανοιγουν new tab ωστε να μην βγαινουμε απο την ιστοσελιδα (gameworld). - [χωρις right click]
2) Συστημα βραβευσεων, καθε user να μπορει να δωσει points σε αλλους users (για να φτασουμε καποτε στο god mode) (e.g 1 <title> point = 5 posts). Η να
αλλαζουν τα fonts/χρωμα απο το username του χρηστη ή τπτ παρομοιο.
Last edit: 19 Feb 2010 15:12 by pReDiCtOR.

More
27 Sep 2009 01:22 #61700 by Chris Zotos

predictor wrote: Παρ' ολα ταυτα , θεωρω πως θα επρεπε να προβαλεται το προφιλ των μελων σε αλλα μελη(κανοντας κλικ στην εικονουλα του avatar τους).

Εγώ θα πρότεινα όταν πατάς στο name κάποιου χρήστη που έχει κάνει post να σε πηγαίνει στο profile του..