Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
12 May 2010 00:13 #71904 by Μάνος Γρυπάρης

8@no$ wrote:

Manos wrote: Για τα smilies το εστειλα για διορθωση.
Τα userbars σου τα βλεπω κανονικα ολα.

το προβλημα με τα userbarz ειναι οτι αναμεσα τους υπαρχει ενα κενο...Πηγα να τα διορθωσω(μηπως ειχα κανει καποιο λαθος) αλλα εμειναν ετσι.Παλια ηταν το ενα κατω απο το αλλο.Το υπαρχει κενο αναμεσα τους... :-k

Δεν είπες την μαγική λέξη "κενό". Θα προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε κι αυτό. Από Ιούνιο τα ξανακοιτάμε πάλι όλα μαζί κι αν δεν διορθωθούν ενοχλήστε μας.

batman wrote: καλο.σε μερικα παιχνιδια υπαρχουν λαθος -κατα τη γνωμη μου- βαθμοι(π.χ. το batman arkham asylum θελει τουλαχιστον 9.5!!)

Με καλύψανε οι προηγούμενοι σε όλα. Αν διαφωνεις με καποια βαθμολογια, απλα πηγαινε στο αναλογο topic του παιχνιδιου, γραψε για ποιους λογους διαφωνεις με αυτα που λεει το review (γιατι αιτιολογει θετικα κι αρνητικα) και θα σου απαντησουμε εκει.

Αυτό που λέει ο Νικολής είναι στα μελλοντικά σχέδιά μας.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 May 2010 12:17 #71920 by MaTeKoN

Nikolis wrote: Α, μια που έθιξε ο φίλος θέμα με βαθμολογίες. Θα πρότεινα ύπαρξη βαθμολογίας review σε στυλ gamespot, όπου λέει το μέσο όρο των βαθμολογιών των χρηστών, καθώς και από πόσες ψήφους βγήκε. Πάντα μου άρεσε αυτό το σύστημα. Το τωρινό με τη βαθμολογία μαζί με το comment δεν καταλαβαίνω αν παραπέμπει σε βαθμολογία για το game ή σε βαθμολογία για το review (δηλαδή πόσο κατατοπιστικό/καλό μας φάνηκε)

Ωραία η ιδέα! και εμένα μου αρέσει να βλέπω τον Μ.Ο. βαθμολογίας σε ένα παιχνίδι αλλά και το πόσοι ψήφισαν..! Θεωρώ ότι με βοηθάει στο να επιλέξω στο θέμα να το αγοράσω ή όχι βλέπωντας τον Μ.Ο. και καταλαβαίνωντας το πόσο αρέσει.. Βέβαια κάποιοι βάζουν υπερβολικά μεγάλη βαθμολογία ενώ κάποιοι εξαιρετικά χαμηλή σε περίπτωση που δεν είναι π.χ. για την κονσόλα που έχουν στην κατοχή τους, θέλωντας να το "εκδικηθούν" :P
Εννοείται πως πάντα λαμβάνω υπ'όψην την βαθμολογία των συντακτών του κάθε site που επισκέπτομαι ;)

More
12 May 2010 16:42 #71933 by thanasis
Tα smilies και τα userbarz ειναι οκ! :D :D Μπραβο που το λυσατε κι'αυτο... =D> =D>

More
27 May 2010 18:24 #72818 by pReDiCtOR
Ειδα οτι αλλαξε το background, μια "παρακληση" αν γινεται βαλτε & τα backgrounds στο download section. (εκτος και αν παιζει τπτ με τα δικαιωματα)

More
02 Jul 2010 23:51 #74804 by Alex
Δεν ξέρω αν το έχει αναφέρει κανείς αλλά ενώ έχω κάνει login και μπορώ να κάνω post στο forum δε μπορώ να αφήσω σχόλιο στα θέματα της κεντρικής...
Firefox έχω δε νομίζω να παίζει ρόλο βέβαια...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
03 Jul 2010 00:21 #74805 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Δεν εχω προβλημμα και ειμαι και εγω με mozilla ;(

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
03 Jul 2010 00:23 #74806 by Άγγελος Φασούλης
Για κοίτα δεξιά αν είσαι συνδεδεμένος γιατί εμένα καμία φορά με έχει συνδεδεμένο σε ένα από τα δύο, δηλαδή μόνο στην κεντρική και όχι στο forum. Αλλιώς κάνε κανα log out και log in μπας και φτιάξει.

More
03 Jul 2010 00:23 #74807 by Frank
και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα, μην ανησυχείς θα λυθεί σύντομα :wink:

More
03 Jul 2010 00:31 #74809 by Νικολής Ασημάκης
Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι το εξής. Υπάρχει το log in πάνω πάνω όταν μπαίνεις στο forum που ισχύει μόνο για το forum. Υπάρχει και το log in στα αριστερά που ισχύει για κεντρική σελίδα. Και την έχω πατήσει άμα κάνω log in σε ένα από τα 2 να μην γίνεται ταυτόχρονα και στο άλλο.

More
03 Jul 2010 00:35 #74811 by Frank
βγαίνει error nikoli :wink: