Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
13 Jan 2007 20:56 #25463 by Νικολής Ασημάκης

Tyrenda\ wrote: Στον Explorer που έχω δεν το παρουσιάζει, αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν υπάρχει περίπτωση να χρησιμοιποιώ explorer θα πεθάνω στους ιούς!

Εγώ που μπαίνω με Explorer γιατί δεν έχω ούτε έναν ιό; :roll:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Jan 2007 21:02 #25466 by Νικολής Ασημάκης
Α, Μάνο, από δω και μπρος θα υπάρχει παντού η στήλη που δείχνει ποια εκπομπή παίζει αυτή τι στιγμή;

More
14 Jan 2007 13:02 #25484 by Χριστόφορος
Και εγώ με την αλεπού και δεν έχω κανένα πρόβλημα.Πάντως το site έχει γίνει πολύ καλύτερο από τότε που μπήκα για πρώτη φορά.Συγχαρητήρια παιδιά!

PSN: personGR

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
14 Jan 2007 13:23 #25487 by a Guest
Γιατί αφαιρέσατε το link για winamp από τη σελίδα του forum? Συνήθως όταν επισκέφτομαι το site πηγαίνω κατευθείαν στο forum και όχι στην αρχική. Όχι δεν χρησιμοποιώ τεχνολογίες της Μ$ όταν μπορώ να τις αποφύγω.
Edit: Επίσης το forum δεν είναι ακριβώς στοιχισμένο σε 1024x768. Οπότε καλό θα ήταν να το φτιάξετε ή να βάλετε κάποιο banner best viewed in 1280x1024.

More
14 Jan 2007 14:46 #25490 by Μάνος Γρυπάρης
Τι εννοείς? Μπορείς να μας δώσεις ένα screenshot?
Τα links για να ακούσεις live είναι πάνω αριστερά στο κεντρικό μενού. Εκεί που λέει "Radio" έχει 64Κ και 32Κ και ανοίγει αυτόματα winamp ή media player, ανάλογα με το τι έχεις default. Αν βάζαμε και την λέξη "Winamp" ή "media Player" θα μεγάλωνε το μενού και το layout του συγκεκριμένου είναι μικρότερου μεγέθους.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
14 Jan 2007 16:40 #25494 by Βιβή Κεφαλωνίτη

CTT\ wrote: Φαντάζομαι ότι το πρόβλημα με το ότι όταν κάνεις reply οι προηγούμενες απαντήσεις εμφανίζονται ως κινέζικα δεν είναι εύκολο να λυθεί.

Καλά αυτό δεν είναι καινούριο, υπήρχε από την προηγούμενη έκδοση!!

More
14 Jan 2007 18:13 #25507 by Μάνος Γρυπάρης
Εννοώ ότι όταν ανοίγεις ένα link για να ακούσεις ραδιόφωνο, έχεις πάντοτε ένα και μόνο default πρόγραμμα. Η το Winamp ή το Media Player ή διάφορα άλλα.

Για να έχεις ως default το Winamp (κάτι που προτείνουμε έτσι ώστε να μπορείτε και να καταγράψετε εκπομπές αλλά και να δείτε τι τραγούδι παίζει κάθε φορά) κατέβασε την τελευταία έκδοση από το www.winamp.com και εγκατέστησέ την *μετά* την εγκατάσταση του Media Player. Δηλ. ότι γίνει install τελευταίο παραμένει ως default. Τα 2 .asx links στο αριστερά μενού παραπέμπουν αυτόματα στον default player (αυτή είναι και η εντολή μέσα στα .asx . Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά).

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
14 Jan 2007 19:12 #25510 by a Guest
OK αν και δεν μου πολυαρέσει...
Και μια τελευταια παρατήρηση και τελειώνω. Όπως θα είδες στο screenshot τα κελιά των recent posts είναι πολύ μικρά σε σχέση με αυτά των subforum. Θα θεωρούσα ότι θα ήταν καλύτερο να συμβεί το ανάποδο. Και θα προτιμούσα τα topic titles να είναι στο κέντρο, είναι πιο κοντά στην ιεραρχική δομή. Θέμα συνήθειας βέβαια πάντα εργαζόμουν με ιεραρχικό FS.

More
14 Jan 2007 20:48 #25513 by Μάνος Γρυπάρης
Άμα βάλεις 1152x864 ανάλυση θα είσαι κομπλέ.
Πλέον, οι περισσότεροι με κάρτες γραφικών 128ΜΒ προτιμούν την συγκεκριμένη ανάλυση. Δυστυχώς δεν υπάρχει auto-arrange των κελιών αλλά αν βρεθεί κάτι θα το εγκαταστήσουμε επιτόπου.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
27 Jan 2007 00:50 #26039 by Μάνος Γρυπάρης
Το site ήταν down σήμερα για περίπου μιά ώρα (20:00-21:00)
Ο λόγος είναι απλός. Μεταφερόμαστε σε νέα εταιρεία hosting.
Μέχρι να ενημερωθούν όλοι οι DNS Servers των Providers σας θα χρειαστούν περίπου 12-24 ώρες, κάτι που σημαίνει ότι το αργότερο Σάββατο απόγευμα θα έχουν λυθεί τα όποια προβλήματα αφορούν dead links στο site.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)