Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
07 Mar 2007 19:32 #28626 by Σπύρος Κλαουδάτος
Δε λεω να γινει τομεας για Χαλο, λεω να γινουν ολα ενας. Ενας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Mar 2007 21:33 #28641 by Nikos
2 πραγματα θα θελω να προτεινω
1ον οσον αφορα το site καλο θα ηταν να υπηρχαν και καποια games απλα... οπως pac man και αλλα σχετικα στα οποια το καθε μελος και μη θα μπορει να παιζει και να βαθμολογητε αναλογα με τις επιδοσεις του..... Και ετσι θα μπορουμε να βγαζουμε πρωταθλητη σε καθε game.....
Και 2ον θα μπορουσε να υπαρχει μια εκπομπη η οποια να μιλαει για μουσικη και για τα νεα γυρω απ αυτη....
Αυτες ειναι οι αποψεις μου!!!! :wink:

More
07 Mar 2007 22:56 #28647 by Μάνος Γρυπάρης
Το Σάββατο υπάρχει ηδη το "Music Break" 20:00-22:00 για καθαρή μουσική και το "Αννά-λυσέ το" για παρασκήνια και κουτσομπολιά από showbiz (ηθοποιούς, τραγουδιστές κτλ.) Αν θέλετε πληροφορίες για συναυλίες υπάρχει η "Outro", Παρασκευή 00:00-02:00.

Για τα Arcade Games καλή ιδέα, όταν βρω χρόνο θα το κοιτάξω.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
08 Mar 2007 12:05 #28658 by Nikos
Μπραβο Μανο.... αν γινεται οντως αυτο καντο, θα ειναι πολυ καλο.

More
11 Mar 2007 01:02 #28784 by Μάνος Γρυπάρης
Ακολουθώντας τα χάλια της εκπομπής Γκέειιιιιιιμ όβερ ( :mrgreen: ), βρήκαμε μία φόρμουλα έτσι ώστε κάθε εκπομπή να μπορεί να έχει τα δικά της εφέ τα οποία θα αξιοποιούνται άμεσα και επιτόπου πάνω στην ομιλία του παραγωγού. Από Δευτέρα, όσες εκπομπές το επιθυμούν θα έχουν και εφέ (ο Πάγκος θα είναι μέσα σε αυτές, υποθέτω αραιά και που και το Lobby)

Επιπλέον, μιας με αφορμή τα όσα είπε ο Αλέξης από Χαλάνδρι και με την επιβλητική παρουσία των παραγωγών του Jeronimo Groovy (Πέτρακας, Φωτίου και λοιποί) που φιλοξένησαν οι Παπαθανασίου-Σωτηρίου, έχουμε άφθονο υλικό για να γεμίσουμε τα break του σταθμού με σύντομα σποτάκια διάρκειας 10-30 δευτερολέπτων (και να κάνουμε το άκουσμά σας πιο ευχάριστο μιας και οι χορηγοί στον Games Radio αυξάνονται σημαντικά τον τελευταίο καιρό)

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
11 Mar 2007 23:47 #28820 by Δημήτριος Σωτηρίου
Άντε ντε....
να αρχίζουμε να μαζεύουμε υλικό για τις εκπομπές μας σιγά σιγά...

More
12 Mar 2007 01:50 #28822 by alexis
Και τα jingler που εχει το προγραμμα ωραια ειναι και εγω εχω σκεφτει να τα βαζω, αλλα ειναι αναλογα την εκπομπη που κανει ο καθενας. Επισης πιστευω οτι πρεπει να φτιαξουμε και commerical info (shma ekpομπης) για καθε εκπομπη.

Alexk - Alexis Kapellas
Dj Akapell@

2 wRes EinaI tha perasoun, etsi LeNe!!
12:00-14:00 Kathe prwi akoume..Deutera Ws Paraskeui
Thn KaluTeri ParEa MonO sto gamesRadio!!

www.gamesradio.gr

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
07 Apr 2007 19:35 #29850 by a Guest
Βασικα ανοιγω αυτο το topic για να δουμε περιπου τι ειδους σκριπτ θα θελανε ολοι οι forumιτες καθως ολοι μας συμμετεχουμε καθημερινα.Πιστευω οτι το VBulletin αν λεγεται ακριβως ετσι κ συγκεκριμενα 4.6.5 ειναι πολυ πιο ευπαρουσιαστο κ γρηγορο στην εμφανιση σελιδας κ καταχωρησης των ποστ :D  :D

1η ψηφος μου για V.

More
08 Apr 2007 01:11 #29855 by Μάνος Γρυπάρης
PhpBB λέγεται και είναι αυτό που έχουμε ήδη στο forum.
Το VBulletin δεν είναι τόσο εύχρηστο όσο το phpbb. Έχει κάτι τεράστια smilies της πλάκας, περιορισμένες επιλογές στην επεξεργασία των topics και πάει λέγοντας. Εκτός αυτού το phpbb σου επιτρέπει να βάλεις εκατοντάδες Mods μέσα. Μέχρι και Arcade Games μπορείς να εισάγεις. Το Vbulletin στα Mods δεν το φτάνει ούτε στο ελάχιστο.

Nuke Evolution λέγεται το πρόγραμμα που χρησιμοποιεί το site μας. Η εταιρεία λοιπόν που βγάζει το Nuke Evolution χρησιμοποιεί το phpbb πρόγραμμα για το forum της οπότε θα πρέπει να κάνουμε μετατροπές στον κώδικα για να βάλουμε Vbulletin.

Όπως και να'χει, μπορείς να μπεις στο www.phpbb.com και να δεις τα 260.000 register μέλη, όταν το www.vbulletin.com είναι στα 150.000 (περίπου οι διπλάσιοι χρήστες χρησιμοποιούν phpbb)

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
19 Apr 2007 01:42 #30280 by Μάνος Γρυπάρης
* Διορθώθηκε το πρόβλημα δημοσίευσης μηνύματος στο forum που εμφανιζόταν κατά περιόδους ("Invalid Session, please resubmit the form")
* Ανέβηκε στο site ο Games Radio Player, ο οποίος δημιουργήθηκε από τον Αντώνη Παπαθανασίου. Τώρα, μπορείτε να ακούσετε τον Games Radio μέσω ειδικού Player, κάνοντας κλικ στα σχετικά links πάνω δεξιά ή στο αριστερά μενού, χωρίς να χρειάζεται να ανοίγετε Winamp ή Media Player. Ο player είναι πολύ πιο ελαφρύς και περιλαμβάνει συνοπτικά τους τρόπους επικοινωνίας. Σύντομα θα προσθέσουμε και λειτουργία για να μπορείτε να στέλνετε κατευθείαν μηνύματα στον παραγωγό.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)