Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
29 May 2007 01:01 #32376 by Νίκος Θεοδωρής
Αυτό που παρατηρώ διαβάζοντας το forum είναι ότι μερικοί χρήστες έχουν τεράστια υπογραφή.. Πολλοί ας πούμε έχουν βάλει μια μεγάλη φωτογραφία η κάποιοι επιλέγουν να γράψουν την ιστορία της ζωής τους.. 8O

Επειδή όμως κάτι τέτοιο οπτικά (εμφανισιακά δηλαδή) είναι πολύ άσχημο για κάποιον που το διαβάζει, προτείνω η υπογραφή του κάθε χρήστη να περιοριστεί στις 5 γραμμές..

Δηλαδή ο καθένας μας να έχει 5 γραμμές στη διάθεση του για να γράψει ότι θέλει.. Τι λέτε? Νομίζω είναι καλύτερα έτσι.. :wink:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 May 2007 12:38 #32401 by Chris Zotos
^Επειδή 5 είναι η δικιά σου, ε ???

More
29 May 2007 13:35 #32413 by Νίκος Θεοδωρής
χαχαχα κι εγώ τώρα το παρατήρησα, ειλικρινά..

More
07 Jun 2007 01:29 #32965 by Γιώργος Πάσχος
Θα ήθελα, αν γινόταν,

More
08 Jun 2007 12:35 #33026 by Μάνος Γρυπάρης

Sebastien\ wrote: Αυτό που παρατηρώ διαβάζοντας το forum είναι ότι μερικοί χρήστες έχουν τεράστια υπογραφή.. Πολλοί ας πούμε έχουν βάλει μια μεγάλη φωτογραφία η κάποιοι επιλέγουν να γράψουν την ιστορία της ζωής τους.. 8O

Επειδή όμως κάτι τέτοιο οπτικά (εμφανισιακά δηλαδή) είναι πολύ άσχημο για κάποιον που το διαβάζει, προτείνω η υπογραφή του κάθε χρήστη να περιοριστεί στις 5 γραμμές..

Δηλαδή ο καθένας μας να έχει 5 γραμμές στη διάθεση του για να γράψει ότι θέλει.. Τι λέτε? Νομίζω είναι καλύτερα έτσι.. :wink:

Δεν πάει με τις γραμμές, πάει με τους χαρακτήρες και έχουμε αφήσει αρκετή ελευθερία γιατί μερικοί χρήστες βάζουν αρκετές εικόνες που δηλώνονται με πολλούς χαρακτήρες.

Για το "Last Forum Messages" δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο fix. Anyway, ευτυχώς σε αυτό το forum δεν διαγράφουμε ποτέ μηνύματα εκτός κι αν μπει κάποιος μανιακός/ψυχάκιας/σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι που έχει ψυχολογικά προβλήματα και εμμονές με τον σταθμό ή με τον υπογράφοντα και αρχίζει στο άσχετο να βρίζει.

Σήμερα μετά από απαίτηση αρκετών χρηστών προστέθηκε το forum "Final Fantasy" και όλα τα παλαιότερα μηνύματα μεταφέρθηκαν εκεί. Ελπίζουμε να το τιμήσετε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
27 Jun 2007 04:10 #33988 by Μάνος Γρυπάρης
Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την ανανεωμένη συντακτική ομάδα του Games Radio.

Πλέον, την απαρτίζουν πάνω από 30 συντάκτες (περισσότεροι από κάθε άλλο ελληνικό μέσο για Games). Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να παράγουμε έγκυρη και καυστική ενημέρωση με αντικειμενικότητα, καυστικότητα και χωρίς περιορισμούς.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
27 Jun 2007 14:20 #34002 by Κωνσταντής Νικολάου
Έτσι έτσι :D . Πάντως Mάνο πιστεύω πλέον να είμαστε και επίσημα η μεγαλύτερη συντακτική ομάδα στην ελλάδα στον τομέα των games. Έτσι άντε να πάμε και στα FM. Μανο με ακουςςς;;; Θελουμε FMMM :D . Αντε καλη συνεχεια

Greeks do not fight like heroes... heroes fight like Greeks (Winston Churchill, 1941)

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
27 Jun 2007 15:41 #34008 by a Guest
Ναιιι! GO GO EDITORS.....WE ROCK!! :D

More
27 Jun 2007 15:45 #34009 by Esperos
Αντε και στην TV! Όλοι μια παρέα!!! :D

More
27 Jun 2007 16:27 #34015 by Κωνσταντής Νικολάου

aposperittis\ wrote: Αντε και στην TV! Όλοι μια παρέα!!! :D

Εμμμμ.... ναι εεεε ok ένταξη δεν το σχολιάζω...

Greeks do not fight like heroes... heroes fight like Greeks (Winston Churchill, 1941)