Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
21 Nov 2006 22:23 #22557 by Νικολής Ασημάκης

jimisballjohn\ wrote: Εύγε. Μπράβο. ¨αντε πρώτα τους 300 μετά τους 500 και μετά τους 1000!!!

Και ακόμα παραπάνω!!!!! :wink:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Nov 2006 02:59 #22743 by Μάνος Γρυπάρης
Μόλις πραγματοποιήθηκε ένα ακόμη ρεκόρ σε ημερίσιες εγγραφές στο site, μιας και απ'την μία η Shortlist του Football Manager κι απ'την άλλη η εκπομπή για το Hattrick, οι registered users για χθες Παρασκευή ήταν 48.

Βεβαίως όσο υποστηρίζετε το site προσθέτοντας αρχεία στα Downloads κι όσο συμμετέχετε στο forum, τόσο ενισχύετε τον συνολικό αυτό αριθμό των registered ακροατών οπότε σας ευχαριστούμε πολύ για τo support. :D

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
25 Nov 2006 13:46 #22753 by Χριστόφορος
Και που είσαι ακόμα...

PSN: personGR

More
25 Nov 2006 15:36 #22758 by Γιώργος Σοφιανός
Cool !!! Πρώτη φορά το βλέπω αυτό !!!!

More
05 Dec 2006 23:39 - 21 Dec 2006 00:04 #23272 by Μάνος Γρυπάρης
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ FORUM

Τον τελευταίο καιρό ίσως να έχετε παρατηρήσει ένα μικρό προβληματάκι στο loading κάποιων σελίδων του forum (μερικές φορές φορτώνει λευκή σελίδα και χρειάζεται αρκετά refresh για να στρώσει).

Γιατί γινεται αυτό
Το πρόγραμμα που χρησιμοποιούμε είναι το Nuke Evolution (v1.0.1). Πριν από λίγες ημέρες βγήκε η 2.0.1 οπότε θα κάνουμε ένα upgrade από μέρα σε μέρα. Το πρόβλημα με το Nuke Evolution είναι ότι χρησιμοποιεί μία converted έκδοση του phpbb forum η οποία έχει μικροπροβλήματα. Συγκεκριμένα το πρόβλημα είναι ότι ο Games Radio τρώει 10% πόρους από τον server που τον φιλοξενεί (αρκετά υψηλό ποσοστό για ένα site).

Τι μπορούμε να κάνουμε
1)Όσοι έχετε avatar ή υπογραφή μεγαλύτερη από 10kb ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΙΣ και βάλτε εικόνες μικρότερες σε μέγεθος! (χρησιμοποιήστε ένα οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας
2)Προσέξτε πάντα όταν κάνετε Upload ένα avatar ή μία υπογραφή, πρώτα να κάνετε resize την εικόνα μεσω καποιου προγραμματος επεξεργασιας (photoshop ή Microsoft Photo editor) και μετα να την κάνετε Upload στο www.imageshack.us
3)Σβήστε όλα τα προσωπικά σας μηνύματα (αποθηκεύστε όσα θέλετε σε ένα notepad αναγράφοντας το όνομα του χρήστη που σας τα έστειλε).
4)Προσέξτε πάντοτε να φυλάτε τα αρχεία που κατεβάζετε από τα downloads μας σε εμφανέστατους φακέλους (π.χ. C:\GamesRadio) έτσι ώστε να μην τα ξανακατεβάζετε 2η και 3η φορά. Χαρακτηριστικά να αναφέρω ότι υπάρχουν downloads του Football Manager που τα έχουν κατεβάσει 1.000-2.000 χρήστες στο site την στιγμή που είμαστε 5.500 χρήστες (και μου φαίνεται αδιανόητο 1 στους 4 να κατεβάζει αρχείο για FM).

Μέχρι να ολοκληρωθεί το upgrade το πρόβλημα κατά πάσα πιθανότητα θα έχει επιλυθεί (γιατί κι εμείς δεν θέλουμε να αλλάξουμε το Nuke Evolution ούτε το phpbb forum αφού είναι και το πιο εύχρηστο σε σχέση με τα υπόλοιπα)

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Last edit: 21 Dec 2006 00:04 by Μάνος Γρυπάρης.

More
06 Dec 2006 08:00 #23283 by Χρήστος Αρχοντάκης
Οντως αυτο το προβλημα το εχω παρατηρησει και εγω απο το σπιτι οπου εχω 2-3 φορες τα mails που εχω στειλει

More
06 Dec 2006 15:08 #23302 by Νικολής Ασημάκης
Και εγώ είχα προσέξει αυτά τα προβλήματα και είμουν έτοιμος να γράψω post για να ρωτήσω αλλά με πρόλαβε ο Μάνος :wink: . Thanks για την προειδοποίηση.

More
10 Dec 2006 22:09 #23529 by Νικολής Ασημάκης
Aλήθεια, τελείωσε η αναβάθμιση; Δεν συναντώ πια προβλήματα.

More
10 Dec 2006 23:39 #23537 by Μάνος Γρυπάρης
αφαιρέσαμε αρκετή ΣΑΒΟΥΡΑ. Ιδιαίτερα τα spam comments από κάτι εξυπνάκηδες με τσοντοsites που τα αφηνανε οπου βρισκανε στα reviews.

Συντομα αναμενεται και η αναβαθμιση κι εκει το site θα πηγαινει ακομα πιο γρηγορα.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
30 Dec 2006 11:30 #24651 by Μάνος Γρυπάρης
Διόρθωση του προβλήματος στο theme
Επειδή παρατηρήθηκε πρόβλημα κατά την αλλαγή του theme (error 267 που σας πέταγε έξω σε μόνιμη βάση), όλα τα εναλλακτικά themes του Games Radio έχουν διαγραφεί κι έχει μείνει μόνο το default.

Σε περίπτωση που βρεθεί σίγουρη λύση, μελλοντικά ενδέχεται να επιστρέψουν και τα εναλλακτικά themes.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)