Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
04 May 2006 00:59 #11853 by Kostas Kefallinos
to log tou site einai ligo...kapws,me th lara croft..kai auth h grammatoseira...einai ligo kapws,mhpws na dokimasoume kai kati allo?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 May 2006 01:05 #11854 by Μάνος Γρυπάρης
Το έχουμε καταγράψει εδώ και καιρό και αυτές τις μέρες ίσως να το αλλάξουμε. Πάντα όμως με την Lara Croft ως θέμα. Είναι η πιο αναγνωρίσιμη ηρωίδα που υπάρχει στον χώρο των Games. Kαι επαναστάτρια. Ήταν η 1η σκέψη μου όταν ξεκίνησε το site :D

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
07 May 2006 20:57 #12114 by Μάνος Γρυπάρης
Μιας και υπήρξε αυξημένη κίνηση με αφορμή την έναρξη της εκπομπής "Virtual Flights" (Κυριακή 16:00-17:00 πλέον η νέα της ώρα) το forum των "Flight Simulators" δημιουργήθηκε. Πλέον, περιμένουμε την ελληνική Flight Sim Community να δώσει το παρόν. :D

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
09 May 2006 17:39 #12259 by Tassos vlachos
αρκετά καλό :cool:

More
09 May 2006 18:06 #12264 by Stathis Yannacopoulos
Το μόνο πρόβλημα είναι τα πολλά και αχρείαστα (κατά την γνώμη μου) ξεχωριστά sections του φόρουμ. Μετά από λίγο είναι δύσκολο να παρακολουθήσεις όλα τα θέματα με αποτέλεσμα κάποια να θάβονται εντελώς καθώς είναι λογικό κάποιος να βαριέται να ψάξει όλα τα μηνύματα και μένει μόνο στα φρέσκα. Εκεί νομίζω βρίσκεται το πρόβλημα και μερικά αξιόλογα τοπικ έχουν χαθεί μέχρι να τα πετύχει κάποιος και να τα ανεβάσει.

Αν και είναι ωραίο για κάποιον νέο χρήστη δεν ξέρω αν τελικά είναι καλύτερο να υπάρχει 1 section strategy για όλα, 1 FPS για όλα κλπ. Τουλάχιστον για τα μη δημοφιλή κομμάτια. Το section C&C πχ έχει όλα και όλα 10 τοπικ ενώ το Rome total war 8. Νομίζω ότι κάποια στιγμή μια πιο ορθολογική διάρθρωση του φόρουμ θα ήταν καλό να γίνει.

More
09 May 2006 18:27 #12267 by Μάνος Γρυπάρης
Το ένα έρχεται σε αντίθεση με το άλλο!

Αν ανοίξεις topic για κάποιο game σε οποιοδήποτε άλλο ελληνικό game site, θα το δεις μετά από 2-3 εβδομάδες να έχει πάει στην 3η, 4η σελίδα κτλ. Εδώ ξέρεις ότι μπορείς να μπεις σε συγκεκριμένα σημεία και να συζητήσεις για τα αγαπημένα σου Games. ΔΕΝ χάνεις τα topics σου. Το κάθε game έχει το στέκι του. Και βέβαια ακόμα κι αν περάσουν αρκετοί μήνες, τα topics αυτά θα μπορούν να τα βρουν και οι επόμενοι χρήστες που θα μπουν στο forum. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση ότι συζητούσατε θα πήγαινε χαμένο

Για τους παραπάνω λόγους άλλωστε το forum του Games Radio είναι το μεγαλύτερο σε κίνηση Game Forum στην Ελλάδα. :wink:

Τώρα, αν κάποιο θέμα δεν τραβάει το "ξηλώνουμε", όπως έγινε πρόσφατα με το strategy "Lord of the Rings: BFME". Κάποια άλλα forums όπως αυτό των C&C και Dune είναι διαχρονικά και τώρα καλή ώρα με την 1η έκδοση του C&C θα υπάρχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
09 May 2006 18:39 #12270 by Stathis Yannacopoulos
Έχεις δίκιο υπό την έννοια ότι το gamesradio προσπαθεί να γίνει ένα γενικό φόρουμ που αγκαλιάζει μεγάλη γκάμα gamers και όχι ένα μονοδιάστατο φόρουμ. Και αυτό έχει και τα καλά και τα κακά που για τον σκοπό του σαιτ προφανώς η τωρινή μορφή είναι και η πιο σωστή.

More
11 May 2006 22:50 - 30 Aug 2008 15:26 #12384 by Μάνος Γρυπάρης
Σήμερα το πρωί το site είχε γίνει hacked από Τούρκο hacker. Πιθανότατα ο ίδιος που το "πείραξε" 3 μήνες πριν. Το μόνο που μπορούσαν να κάνουν (να'ναι καλά το Nuke Sentinel) ήταν να δημοσιεύσουν είδηση ότι και καλά γίναμε hacked. (μπράβο ρε Οθωμανοί =D> )

Από σήμερα έγινε upgrade όλο το site από php nuke platinum σε Nuke Evolution, έτσι δεν θα έχουμε ξανά πρόβλημα στο μέλλον. Το μόνο που μένει είναι να γίνει convert το παλιό μπλε-άσπρο theme έτσι ώστε να επιστρέψει και το λογότυπο του Games Radio. Ένα αυτό...και δεύτερον να διορθώσουμε τα Fonts στα Links στους τίτλους των News Items. Μέχρι τότε μπορειτε να τους δείτε αν επιλέξετε Encoding->Greek(ISO) απο τον Browser σας.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Last edit: 30 Aug 2008 15:26 by Μάνος Γρυπάρης.

More
11 May 2006 23:32 #12386 by xrhstos
Wraio einai etsi to site :D tromero ! good job !

More
12 May 2006 00:06 #12393 by Τάσος Γεωργίου
για την ακρίβεια script-kiddie..