Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
12 May 2006 01:33 #12397 by Kostas Kefallinos
kalo xrysi me th prwth matia me ta apol ligh wra omws...ni8eis oti kati den "kollaei"....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 May 2006 10:28 #12551 by Βασίλης
νομίζω το forum είναι λίγο δύσχρηστο. Ελπίζω όταν ανέβει το site, που θα βελτιωθούν πολλά πράγματα, να έχω μια πλήρη άποψη για το θέμα

More
16 May 2006 12:36 #12557 by Γιώργος
Ρε παιδιά γιατί αλλάζει συνεχώς θέματα?τι γίνεται? :?

More
16 May 2006 13:56 #12573 by Μάνος Γρυπάρης
Θα προστεθεί μια και καλή το παλιό καλό theme που είχαμε συνηθίσει. Προς το παρόν "ξηλώσαμε" το chromo theme και βάλαμε ένα άσπρο τουλάχιστον για να βλέπουμε την μύτη μας!

Τα Downloads θα επιστρέψουν σύντομα. Όλα τα αρχεία είναι στη θέση τους απλά με το security upgrade δεν έγινε σωστή σύνδεση.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
31 May 2006 12:33 #13775 by mitsos
Ρε Μανο,τα εκανα ολα αυτα που λες αλλα μου γραφει οτι δεν ειναι σωστο το url.Τι κανω τωρα??????????????????
:roll:

More
31 May 2006 13:08 #13779 by teo kol
Κοινοτητα υπαρχει αλλα ειμαστε διασκορπισμενοι στα φορουμ τηΣ UBISOFT Κ MICROSOFT!!!

More
31 May 2006 13:46 #13781 by Μάνος Γρυπάρης
Να δοκιμάζεις πάντα το URL στον Explorer σου για να δεις αν ανοίγει η εικόνα από μόνη της. Αν δεν ανοίγει τότε υπάρχει πρόβλημα στο Upload. Την ξανανεβάζεις στο Imageshack.us και ξαναδίνεις το πλήρες link

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
31 May 2006 17:25 #13799 by Chris Zotos
Λοιπόν και από σήμερα ξεκινάω δουλειά για να σας φτιάχνω και κανένα sig και avy να δείχνει και πιο ωραίο το site !!!
Το βράδυ ανοίγω καινούργιο topic !!! :mrgreen:

More
15 Jun 2006 11:55 #15133 by Βασίλης
Μερικές φιλικές παρατηρήσεις:

1) O βασικός λόγος της ύπαρξης αυτού του site, ο σταθμός δηλαδή και οι εκπομπές, δεν διαφημίζονται και πολύ. Οι ανακοινώσεις και τα άρθρα, μπορούν να συμμαζευτούν λίγο και να μην πιάνουν όλη τη σελίδα. Νομίζω ότι στη κεντρική σελίδα, πρέπει να πιάνει πολύ μεγαλύτερο χώρο η περιοχή που έχει τα λινκς για να ακούμε live το σταθμό. Και πρέπει να είναι πολύ πιο μπάνικο από ένα ξερό και απρόσωπο 'Ακούστε live'. Ας πούμε, προσωπικά πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερο κάτι που να προσδιορίζει και το τι παίζει αυτή τη στιγμή:

Ακούστε live τον 1ο σταθμό για games
Now: <Τρέχουσα εκπομπή> Μετάβαση στο forum της <τρέχουσας εκπομπής> <--- το underlined σημαίνει ότι είναι λινκ
Next: <Επόμενη Εκπομπή> Μετάβαση στο forum της <επόμενης εκπομπής>

2) Το site είναι αργό. Δεν ξέρω αν είναι θέμα κώδικα ή bandwith, ή ο server δεν είναι και στα πολύ high του, αλλά το site είναι η βιτρίνα μας, και πρέπει να τη προσέχουμε και να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη!

3) Προσωπικά, θα ήθελα να υπάρχει μια επιλογή ΄να βλέπω τα ποστ που έχω συμμετάσχει κι εγώ. Αυτή τη στιγμή το βλέπω μόνο αν πάω στο προφίλ μου. Νομίζω είναι αρκετά εύχρηστο, ιδίως αν 'παρακολουθείς' κάποια thread.

4) Μήπως τα 'Τελευταία Posts' να μη πιάνουν τόσο χώρο στη σελίδα; Είναι πολύ πρακτικό το να έχεις φάτσα κάρτα το τι γράφεται αυτή τη στιγμή, αλλά κάθε φορά που κλικάρεις μέσα στις ενότητες του φόρουμ, το έχεις κι αυτό μπροστά σου, σαν Sticky, πάνω απ'τα sticky. Αυτό συνεπάγεται, ότι με κάθε κλικ που κάνει ο χρήστης, γίνεται reload αυτό το section με πιθανά νέα ποστ (πρόσθετος χρόνος στη φόρτωση της σελίδας). Το θέμα όμως είναι ότι σε αποσυντονίζει και λίγο, καθώς αν είσαι στην υποενότητα Strategy/Game1/Topic: Απορία και θέλεις να γράψεις κάτι, δεν σε ενδιαφέρει άμεσα τι γίνεται εκείνη τη στιγμή στα άλλα κομμάτια του forum. Ίσως λοιπόν να ήταν καλύτερο να υπήρχε μόνο στο root του forum, ή τουλάχιστον να πιάνει μικρότερο χώρο (αισθητικά ας πούμε θα μου αρεσε πολύ αν μπορούσε να είναι όπως είναι το shoutbox στα αριστερά μας)

More
26 Jun 2006 23:03 #15818 by Nikos Pourn
Είμαι σχεδόν νέος στην παρέα του GameWorld και θα ήθελα να ρωτήσω πως ανεβαίνει κάποιος ranks? :roll:

In the light I'm quite transparent
In the dark I'm such a dream

[img

[img

[img