Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Παναθηναϊκός 2011/2012

More
01 Nov 2011 04:37 #100950 by Γιώργος Λόλας
Αν νικήσουμε τα δύο επόμενα ντέρμπι και δε κάνουμε κανένα τρελό στραβοπάτημα, το πρωτάθλημα είναι δικό μας :D :cup:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Mar 2012 01:55 #106151 by Μάνος Γρυπάρης

Η πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία του Παναθηναϊκού έχει ήδη αρχίσει να γράφεται καθώς οι εξελίξεις είναι δραματικές με την ΠΑΕ να οδεύει ολοταχώς προς διοίκηση Πρωτοδικείου και πτώχευση...

Η παραίτηση τριών μελών του συμβουλίου (Τζήμας, Χατζηνικολάου και Λουμίδης), που ήταν προσκείμενα στην πλευρά του «Τζίγκερ» ουσιαστικά αχρήστεψε την παρούσα διοίκηση, ώθησε σε παραίτηση τον Δημήτρη Γόντικα, ενώ Ανδρέας Βγενόπουλος και Αδαμάντιος Πολέμης απέσυραν τα χρήματα που είχαν αποφασίσει να βάλουν στην ομάδα, μη θέλοντας να επωμιστούν τις ευθύνες του μεγαλομετόχου.

Παράλληλα, πληροφορίες θέλουν τον Γιάννη Αλαφούζο να επικοινώνησε με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και ο τελευταίος να τον απέτρεψε να βάλει λεφτά στην ομάδα. «Μην μπλέξεις με τον Παναθηναϊκό, θα χάσεις τα λεφτά σου», λέγεται πως του είπε, σύμφωνα με τη SportDay.

Ορίστηκε γενική συνέλευση για τις 18 Απριλίου, αλλά με τα υπάρχοντα δεδομένα και την αδιαλλαξία που υπάρχει από όλες τις πλευρές, ουδείς εκ των μετόχων δεν θα ορίσει συμβούλους για τη διοίκηση. Ακόμη κι αν ο Ερασιτέχνης αναλάβει πρωτοβουλία για κάτι τέτοιο, θα οριστεί διοίκηση πρωτοδικείου, αλλά δίχως μετόχους που θα βάλουν χρήματα η διάλυση θα είναι αναπόφευκτη και ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί να αγωνίζεται στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Και φυσικά ούτε καν λόγος θα γίνεται πλέον για αποφυγή της τιμωρίας από την UEFA, αφού σύμφωνα με τον Δημήτρη Γόντικα τον Ιούνιο θα χρειαστούν 19 εκατ. ευρώ για την τελική άδεια...

πηγή: iefimerida.gr

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
25 Mar 2012 20:01 #106164 by giorgos13kl
μπραβο μας!!!!!!!!!

More
25 Mar 2012 22:01 #106166 by Γιάννης Μπόκας
Κάθε πέρσι και καλύτερα είμαστε. Σε λιγάκι θα καταντήσουμε σαν την ΑΕΚ...

More
25 Mar 2012 23:26 #106172 by Γρηγόρης Βούλγαρης
εγώ θέλω να δώ το θέμα παναθηναικού, όπως και του ελληνικού ποδοσφαίρου γενικότερα, πόσο πιο χαμηλά μπορεί να φτάσει ακόμα..πραγματικά είναι άξιο θαυμασμού το πόσο πολύ μπορεί να διατηρείται η σαπίλα σε διάφορους τομείς σε αυτή τη χώρα. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω πόσο άνιωθος πρέπει να είσαι για να μην μπορείς να διοικήσεις (και μάλιστα χωρίς να βάλεις λεφτά από τη τσέπη σου) μια ποδοσφαιρική ομάδα και μάλιστα του μεγέθους της Πανάθας. Ειλικρινά πιστέυω ότι αν πήγαινα εγώ αύριο πρωί καλύτερα θα την είχα την ομάδα.

More
26 Mar 2012 00:57 #106176 by Βασίλης Σπετσιέρης
Αυτό που μου αρέσει σε σας τους μπανάθες,είναι πως όλη τη σαπίλα και την ανομία την περιορἰζετε αποκλειστικά στο χώρο του ποδοσφαίρου.Π.χ. για το μπάσκετ,που τη δεκαετία 89'-99' ψηφἰστηκε ως το καλύτερο της Ευρώπης και από το 2000 και μετά έχει καταντήσει χειρότερο και από το Τούρκικο,δεν σας χαλάει τίποτε...

More
26 Mar 2012 01:21 #106177 by Γρηγόρης Βούλγαρης
Όπως είναι προφανές από όλα τα παραπάνω comments μάλλον μιλάμε για τον ποδοσφαιρικό παναθηναικό εκτός και αν κάνω τραγικό λάθος. Όσο για το μπάσκετ, δεν νομίζω ότι λέει κανένας παναθηναικός ότι είναι καλό το ελληνικό πρωτάθλημα. Σκατά είναι το ελληνικό πρωτάθλημα και κατάντια για την δυναμική που θα μπορούσε να έχει το μπασκετ στην ελλάδα. Δε σε καταλαβαίνω τι γενίκευση είναι αυτή που κάνεις για εμάς του "μπανάθες" αλλά μάλλον το πας στη διαιτησία αλλά εγώ μίλησα για σαπίλα γενικώς. Όποιος έχει τη μύγα όμως.... :P

More
26 Mar 2012 01:29 #106178 by Βασίλης Σπετσιέρης
Καταρχήν,δεν μιλάω με βάση το συγκεκριμένο ποστ αλλά για τη γενική κατάσταση που επικρατεί.Κανένας παναθηναικός δεν λέει ότι το ελληνικό πρωτάθλημα στο μπάσκετ είναι καλό.Ωστόσο,δεν βλέπω και κανέναν να τον ενοχλεί αυτή η κατάσταση.Τους ενοχλεί μόνο το ποδόσφαιρο.Όποιος έχει τη μύγα,όπως έγραψες....

More
26 Mar 2012 02:19 #106180 by Γρηγόρης Βούλγαρης
δε καταλαβαίνω τι εννοεις. Η κατάσταση στο μπάσκετ φαίνεται να μην ενοχλεί αυτούς που θα έπρεπε να ενοχλεί όπως και στο ποδόσφαιρο φυσικά. Από κει και πέρα τι να κάνουμε?να κάνουμε έρανο εμεις οι οπαδοί να πάρει κανά καλό παικτη ο άρης και ο πάοκ να έχουμε ανταγωνισμό? Αν εννοείς ότι δεν καυτηριάζεται τόσο συχνά το θέμα όσο αυτό του ποδοσφαίρου, ε, τι να κάνουμε είναι πιο λαοφιλής η μπάλα στην ελλαδα(ενδεχομένως κακώς )

More
25 Apr 2012 15:02 #107194 by Τάσος Φέτσης
Αναβολή για τις 8 Μαϊου πήρε η Γενική Συνέλευση στον Παναθηναϊκό. Πιθανό το ενδεχόμενο πτώχευσης δήλωσε ο Ανδρέας Βγενόπουλος.

Η ΓΣ που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα το πρωϊ στις 10.00 π.μ δεν ολοκληρώθηκε. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αχιλλέας Μακρόπουλος αποδέχθηκε προτροπή του Ανδρέα Βγενόπουλου, να ζητήσει συνάντηση με τον Βαρδή Βαρδινογιάννη.

Παράλληλα ζήτησε την παρουσία του Γιάννη Βαρδινογιάννη στην επόμενη Γ.Σ. (8 Μαΐου) ώστε να υπάρξουν επίσημες τοποθετήσεις στο θέμα του γηπέδου απ' όλους.

Είναι η τελευταία ευκαιρία του Παναθηναϊκού για να μην πτωχεύσει" υποστήριξε ο Ανδρέας Βγενόπουλος και κάλεσε πλην του Γιάννη Βαρδινογιάννη και τους Νικόλα Πατέρα, Αδαμάντιο Πολέμη, Παύλο Γιαννακόπουλο, να παραστούν στην επόμενη γενική συνέλευση και να αναζητήσουν από κοινού τις λύσεις.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης δήλωσε σχετικά: "H ΓΣ. αναβλήθηκε για τις 8 Μαΐου ομόφωνα. Πρέπει να τοποθετηθεί ο Γιάννης Βαρδινογιάνης για τα θέματα της ΓΗΠΕΛ. Στο μεταξύ έχουν αναλάβει πρωτοβουλίες ο Θανάσης Γιαννακόπουλος να συντονίσει τους μετόχους και ο Αχιλλέας Μαρκόπουλος να συναντηθεί με τον Βαρδή Βαρδινογιάννη.

Οι παράλληλες πρωτοβουλίες θα μας οδηγήσουν στην 8η Μαΐου. Είναι εντελώς απαράδεκτο που η ομάδα έχει μείνει χωρίς διοίκηση σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο. Αν δεν υπάρξει λύση στις 8 Μαΐου θα οδηγηθούμε στην πτώχευση".

O Θανάσης Γιαννακόπουλος ζήτησε από τους μετόχους του Παναθηναϊκού να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι για το καλό της ομάδας: "Θέλω να συνεισφέρω, να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι οι Βγενόπουλος και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Δεν είμαι με κανέναν, είμαι με τον Παναθηναϊκό. Να βάλουν όλοι νερό στο κρασί τους και να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό. Ο ερασιτέχνης έχει αφεθεί στην μοίρα του.

Πρέπει να αποφέρει καρπούς αυτή η πρωτοβουλία. Δεν με ενδιαφέρουν οι διαφορές που υπάρχουν πρέπει όλοι να βάλουν νερό στο κρασί τους. Πρέπει να γίνουν διαβουλεύσεις και όλοι να καταλάβουν ότι κάτι πρέπει να γίνει, προκειμένου να σωθεί ο Παναθηναϊκός. Δύναμη της ομάδας είναι ο κόσμος της".

Ο Παναθηναϊκός έχει 350.000 ευρώ σε τραπεζικούς λογαριασμούς, αλλά επειδή δεν υπάρχει διοίκηση και αρμόδιος να υπογράψει, δεν μπορούν να ξεμπλοκαριστούν.

Από κει και πέρα έχει 8.267 ευρώ για διάφορα έξοδα στο ταμείο και γι αυτό ζητήθηκαν 80.000 ευρώ ως ταμειακή διευκόλυνση για την κάλυψη αναγκών ως το τέλος των πλέι οφ.

Ο Βγενόπουλος κάλεσε τον Μακρόπουλο να κλείσει αποφασιστικά το θέμα της κυριότητας της Λεωφόρου και να αποφασίσει οριστικά για τη συμμετοχή στην Διπλή Ανάπλαση.

Οι διάλογοι της Γενικής Συνέλευσης

Θ. Γιαννακόπουλος: «Θέλω να παρακαλέσω αυτή η συνέλευση να βρει λύση και να πάψει ο σύλλογος να είναι ακέφαλος. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Μόνο αυτό. Σαν καλοί Παναθηναϊκοί να ξεχάσουμε τι έγινε».

Α. Βγενόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός έχει μεγαλομέτοχος που είχε 13 στα 16 μέλη του Δ.Σ και έχει την αποκλειστική ευθύνη και δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την κατάσταση αυτή. Δεν υπάρχουν διαφωνίες. Διαφωνίες υπάρχουν στη χώρα για το πως θα κυβερνηθεί. Εγώ τόσα χρόνια δεν έχω δει πότε σε εταιρία να υπάρχουν λεφτά στη τράπεζα και να μην μπορούμε να τα πάρουμε λόγω ανυπαρξίας διοίκησης».

Β. Πέτσος: «Υπάρχουν 350.000 ευρώ που δεν μπορούμε να πάρουμε για να γίνουν πληρωμές. Αυτή την στιγμή έχουμε στα ταμεία 8.267 ευρώ! Υπάρχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές αλλά βάζουν πλάτη οι προμηθευτές. Δεν θα έχουμε άμεσο πρόβλημα. Χρωστάμε από κει και πέρα 90.000 ευρώ στις ΔΕΚΟ, όπως και τα ενοίκια των γραφείων που είμαστε τώρα. Τέλη του μήνα θα έχουμε πρόβλημα.

Λόγω του μικρού ποσού στο ταμείο ζητήσαμε από τους μετόχους 100.000 ευρώ με ταμειακή διευκόλυνση. Αυτό έγινε στις 30 Μαρτίου. Πήραμε απάντηση μόνο από τον κ. Βγενόπουλο που μας έδωσε 80.000. Κανένας άλλος μέτοχος δεν έδωσε καμία απάντηση».

Α. Μακρόπουλος: «Έχουμε εγκαταλειφθεί από την ΠΑΕ. Εγώ θέλω να έχω την ευκαιρία να βοηθήσω μέσω της ΑΜΚ. Να αποφύγετε κάθε σκέψη να πάει η ομάδα στο πρωτοδικείο. Θα είμαι κοντά σας. Πρέπει να παραμεριστούν οι κόντρες, πάρτε μία απόφαση και δώστε λύση».

Θ. Γιαννακόπουλος: «Η οικογένεια μου για την ΠΑΕ είχε κάνει πολύ μεγάλες προσπάθειες. Τα αδύνατα δυνατά. Κάναμε προσπάθεια το 1979 αλλά δεν βρήκαμε ανταπόκριση για να μην πω τίποτα άλλο. Εμείς κάποτε, όταν ήμουν στη προεδρία του Ερασιτέχνη, δεν παίρναμε τα νόμιμα έσοδα που μας αναλογούσαν. Είναι αδιανότητο ένα κομμάτι του Παναθηναϊκού να κυνηγάει ένα άλλο»!

Α. Βγενόπουλος: «Θανάση μου σε παρακαλώ. Η οικογένεια σου είναι εκτός συζήτησης και εκτός κριτικής για την προσφορά της στον Παναθηναϊκό! Θα έπρεπε κάποιος να είναι άσχετος ή και ηλίθιος για να αμφισβητήσει την οικογένεια Γιαννακόπουλου. Είστε οι θεματοφύλακες του συλλόγου και ποτέ κανείς δεν θα μπορέσει να σας φτάσει».

Α. Μακρόπουλος: "Έχω κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να τελειώσει το θέμα της κυριότητας της Λεωφόρου".

Θ. Γιαννακόπουλος: «Όποιος τολμήσει να πειράξει την Λεωφόρο θα έχει πόλεμο»!

Α. Βγενόπουλος: «Ο μεγαλομέτοχος οδήγησε τον Παναθηναϊκό σε Δ.Σ με 13 μέλη και μετά με 10! Ήμασταν σε μία φάση όπου εγώ, ο Πολέμης και άλλοι Παναθηναϊκοί βάζαμε χρήματα. Την στιγμή εκείνη ήρθε η παραίτηση των μελών του Βαρδινογιάννη και η ομάδα βρίσκεται εδώ που βρίσκεται.

Έκανα ένα εξώδικο στον Τζίγγερ και του θύμισα την συμφωνία των μετόχων και τις υποχρεώσεις του μαζί με ένα ιστορικό των παραιτήσεων. Μου απάντησε πως έχουν αποχωρήσει και ότι αυτό είναι δικαίωμα τους από το Σύνταγμα και την συμφωνία των μετόχων. Χωρίς να αναφέρεται συγκεκριμένα σε εδάφια, όπως έκανε εγώ. Γενικά και αόριστα! Στη συνέχεια μου ζήτησε να αναλάβω το ποσοστό του αλλά ήταν σαν να λέει ''πάρε τις δικές μου υποχρεώσεις''. Εγώ έχω πει πως θα προχωρήσω μόνο αν αναλάβει τις ευθύνες του Βοτανικού. Τόσο καιρό είχε την απόλυτη εξουσία. Η εταιρία του, η δική του εταιρία παραμένει αδιοίκητη.

Εγώ δεν θέλω να αναλάβω τις δικές του ευθύνες. Μπήκα στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό και ποτέ δεν είχα κάποιο αξίωμα, ούτε διοίκησα. Κάναμε μια συμφωνία αλλά πάλι δεν την τήρησε. Φτάσαμε σε ένα σημείο όπου το ποδοσφαιρικό τμήμα κινδυνεύει να γυρίσει στον Ερασιτέχνη με χρέη, χωρίς γήπεδο, χωρίς εγκαταστάσεις. Αυτό που κάνει ο Τζίγγερ είναι μια επικοινωνιακή διαχείριση της πτώχευσης. Κάνω μια πρόταση στον κύριο Μακρόπουλο. Να ζητήσει ως Ερασιτέχνης από όλους τους μετόχους να παραδώσουν χωρίς χρέη την ΠΑΕ στα δικά του χέρια».

Ακολούθησε η πρόταση του Ανδρέα Βγενόπουλου για την αναβολή της Γ.Σ. και η ενημέρωση για το εξώδικο στον Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Ο πρώτος που αντέδρασε ήταν ο Θανάσης Γιαννακόπουλος: «Ανδρέα σε συγχαίρω για τη πρόταση που λες αν και σε κάποια πράγματα διαφωνούμε».

Α. Βγενόπουλος: « Θανάση σε τι διαφωνούμε; Εγώ δεν έχω καμία διαφωνία με την οικογένεια σου. Μόνο με τον ανιψιό σου που είναι υπόδικος στα δικαστήρια».

Θ. Γιαννακόπουλος: «Μας δίνεις φως μέσα σε αυτό το σκοτάδι που υπάρχει. Αφού ζήτησε ο Βαρδινογιάννης λογοδοσία, καλά κάνεις και την ζητάς. Είναι θετικό σημάδι. Εμένα τόσα χρόνια δεν με ρωτήσαμε ποτέ και για τίποτα στο θέμα του γηπέδου. Δεν έχω ιδέα τι γινόταν εκεί. Θέλω να προτείνω κάτι. Να καθίσεις στο ίδιο τραπέζι με τον Βαρδινογιάννη. Εγώ, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, αναλαμβάνω αυτή την πρωτοβουλία για να σωθεί ο Παναθηναϊκός».

Α. Βγενόπουλος: «Εγώ ότι μπορούσα να κάνω το έχω κάνει. Και άλλοι όπως ο Πολέμης και ο Αλαφούζος προσπάθησαν αλλά μάταια. Εγώ δεν έχω πρόβλημα να συμπράξω με τον οποιονδήποτε. Ακόμη και με κάποιον που έχω νομικά θέματα. Κάλεσε μας σε ένα τραπέζι και θα έρθω! Επίσης, αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να δώσει σωτηρία και δεν με θέλει, φεύγω τρέχοντας. Σε όποια πρωτοβουλία και αν πάρεις Θανάση εγώ είτε είμαι μέσα είτε έξω από αυτή, σε στηρίζω».

Θ. Γιαννακόπουλος: «Πρέπει να έρθει εδώ ο Βαρδινογιάννης. Έχει νομική και ηθική υποχρέωση. Να έρθει εδώ για να βρούμε όλοι μαζί μια λύση. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Αςς αποφασίσει αν θέλει να δείξει τον καλό του ή τον κακό του εαυτό. Να δούμε ποιος λέει αλήθεια. Αν δεν έρθει, όμως, θα καταδικαστεί στην ιστορία».

Sport24.gr

Τελικά απέδειξαν πόσο μικροί είναι όλοι τους ως επιχειρηματίες. Στα δύσκολα φαίνεται ο καπετάνιος. Κι οι παλιοί καπετάνιοι (Βαρδινογιάννηδες) την έχουν καταστρέψει την ομάδα. Αλλά και οι νέοι βλέπε Βγενόπουλος ούτε τζάμπα δεν αγόραζαν τις μετοχές γιατί προφανώς είδαν ότι δεν τους συμφέρει.

Πάμε για μαύρες μέρες αδέρφια. Χαρά που θα κάνουν οι ολυμπιακοί άμα πέσουμε...