Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Παναθηναϊκός 2011/2012

More
10 Oct 2011 19:40 #99994 by takisant
Τσάκας εγγύηση :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Oct 2011 00:51 #100235 by Σπύρος Λούης
Δεν ξέρει κανείς ακόμη να μας πει με σιγουριά στο ιδιοκτησιακό κομμάτι τι θα γίνει, εγώ πάντως και η πλειοψηφία των φιλάθλων του Παναθηναϊκού θέλουμε να βγει αληθινή η ιστορία με τον άραβα.

Αυτό πάντως που θέλω να θίξω είναι η καινούργια φανέλα της ομάδας μας. Περίμενα να έχει πιο λεύκες τις ρίγες της αλλά πέρα από αυτό βλέποντας στο σύνολο την όλη εμφάνιση μαζί με αυτό τον χορηγό, με παραπέμπει περισσότερο στον Λεβαδειακό η Πανθρακικό και σίγουρα όχι στον Παναθηναϊκό μας. Απλά τραγικοι τουλάχιστον ας βγάλουν αυτό το ανθρωπάκι που πραγματικά δεν παλεύεται. Εσείς τι άποψη έχετε για την εμφάνιση;

[center:25k8h9vg]Σημασία δεν έχει τι λες, αλλά πως το λες[/center:25k8h9vg]

More
30 Oct 2011 21:40 #100898 by Σπύρος Λούης
Έχω εντυπωσιαστεί πραγματικά τέτοιο Παναθηναϊκό δουλεμένο έχω να δω από το 2000.

[center:25k8h9vg]Σημασία δεν έχει τι λες, αλλά πως το λες[/center:25k8h9vg]

More
30 Oct 2011 22:43 #100902 by eliminator
Επίτελους βρέθηκε ομάδα να βάλει τον ΠΑΟΚ στην θέση του.

More
31 Oct 2011 09:14 #100915 by Μπάμπης Γιαλαμάς
Για κάποιο λόγο παίζουμε ΜΠΑΛΑΡΑ φέτος η είναι ιδέα μου?

More
31 Oct 2011 15:10 #100928 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Δεν είναι η ιδέα, παίζουμε ΜΠΑΛΑΡΑ, τι τριγωνάκια, τι πασούλες, τι συνεργασίες... Επιτέλους βλέπουμε μπάλα.

More
31 Oct 2011 17:45 #100933 by eliminator
Ντάξει μωρέ καλοί είστε αλλά τι να πείτε μπροστά στην ΑΕΚάρα τώρα...χαχαχαχαχαχαχα η χειροτέρη ΑΕΚ των τελευταίων δεκαετιών είμαστε εν τω μεταξύ...Εσείς μια χαρά είστε, με εμάς τι θα γίνει ήθελα να'ξερα...Άντε να έρθει κανένας άραβας να στρώσουμε...

More
31 Oct 2011 17:52 #100935 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Κάτσε ρε σε εμάς δεν ήρθε ακόμα κανένας. Απλώς δεν απολύουμε τον κάθε προπονητή (όπως μόλις κάνατε με Χιμένεθ) και τον αφήνουμε να δουλέψει με την ομάδα (βασικά θα τον είχαμε απολύσει αν δεν είχαμε οικονομικό πρόβλημα αλλά αυτό είναι άλλο θέμα).

Πόσα λέτε να φάτε την άλλη εβδομάδα από εμας? 3-4?

More
31 Oct 2011 17:59 #100936 by eliminator
Δεν τον απέλυσα εγώ, η αμέτοχοι φταίνε για όλα, δε ξέρουν τι τους γίνεται...

Κάτσε μη τα φάτε εσείς γιατί έτσι λέγατε και πέρσι αλλά 0-2 ήρθε στο κύπελλο. Η ΑΕΚ δε παίζει με καμία ομάδα αλλά με ολυμπιακό παναθηναϊκό τα δίνει όλα. Μη πάρεις για παράδειγμα το πρόσφατο 1-1 αυτό δε το θεωρώ καν ματς έτσι όπως παίξανε.

Υ.Γ. 1. Εκτός θέματος βγαίνουμε εδώ είναι του ΠΑΟ και εμείς λέμε για ΑΕΚ.

Υ.Γ. 2. Πόσο καιρό είχα να μιλήσω ή γενικά να ασχοληθώ με ομάδες....Αν δεν έπαιζα Fm θα είχα μείνει στον Ντέμη...

More
31 Oct 2011 22:50 #100944 by Γιώργος
Μεχρι στιγμης τα παει πολυ καλα απο αποψη εμφανισεων... Παμε την Κυριακη να νικησουμε την AEK και μετα τον γαυρο. :D