Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Παναθηναϊκός 2011/2012

More
12 Aug 2011 12:32 #97360 by Σπύρος Λούης
Θα γράψω την προσωπική μου άποψη, με σειρά προτεραιότητας σε ποιες θέσεις θέλει ο Παναθηναϊκός μεταγραφές.

1) Αριστερό μπακ: Επειγόντως μπάζουμε από εκεί, ο Σπυρόπουλος είναι πολύ λίγος και από τότε που τον πήραμε είχε μηδενική εξέλιξη χάλια μαύρα αμυντικά και μηδενικές επιθετικές καλές ενέργειες άντε μια φορά το χρόνο να βγάλει καμία καλή σέντρα, έχει φτάσει πλέον ο Βύντρα να έχει καλύτερες σέντρες .

2) Kεντρικό αμυντικό: Ο Μπουμσόνγκ είναι κάλος αλλά αυτός που θα τον πλαισιώσει δεν υπάρχει, ούτε ο Σαριέγκι φυσικά ούτε και ο Καντέ είναι καλοί αμυντικοί είναι κατώτατοι του μετρίου και κανένας τους δεν έχει ηγετική μορφή αλλά ούτε είναι γρήγορος.

3) Τερματοφύλακα: Ο Τζόρβας συγγνώμη που θα το πω αλλά είναι σκούπα, τα ρουφά όλα αντί να τα καθαρίζει δεν έχει καθόλου καλή έξοδο σε φάσεις που γίνονται ψηλά αλλά και σε τετ α τετ και τώρα τελευταία τρώει και γκολ από μακρινά σουτ εύκολα.

4) Μέσο: Μετά συγχωρήσεως αλλά πλέον δεν μπορούμε να στηριχτούμε στον Νίνη το παΐδι δεν έχει καθόλου σταθερή απόδοση μια παίζει χάλια μια τέλεια και οι φόρες που παίζει τέλεια σπανίζουν. Το κυρίως πρόβλημα μου δεν είναι μόνο αυτό απλά δεν γίνεται να παίζουν στο κέντρο μαζί ο Νίνης και ο Κατσουράνης που μοιάζει και αυτός σαν συνταξιούχος μόνο ο ένας από τους δυο χωρεί κάθε φορά στην εντεκάδα. Θέλουμε δίπλα στον ένα από τους δυο ένα box to box παίχτη που να έχει πολύ καλό μαρκάρισμα, ντρίπλα, μακρινό σουτ, δημιουργικότητα, ταχύτητα ,πάσα και να πατά και τις δύο περιοχές πράγμα που είναι λίγο δύσκολο και θέλει πολύ ψάξιμο μακάρι ο Zecca να είναι αυτός.

5) Επιθετικό: Για να μην γελιόμαστε ο Πετρόπουλος είναι καλό παιδί αλλά δεν ταιριάζει καθόλου στην ομάδα μας είναι αργός, άτεχνος, έχει κακό τελείωμα της φάσης, άσχημο σουτ και το μόνο καλό που έχει είναι η κεφαλιές του. Ο Τοτσέ είναι ακόμη νωρίς να πω αλλά από τα λίγα που είδα κατάλαβα πως είναι πιο αργός από τον επιτάφιο μέτριο τελείωμα όχι ιδιαίτερα τεχνίτης με λίγα λόγια είναι λίγο καλύτερος του Πετρόπουλου αλλά τίποτα ιδιαίτερο. Εμείς χρειαζόμαστε έναν πολύ γρήγορο τεχνίτη με καλά σουτ σέντερ φορ.

[center:25k8h9vg]Σημασία δεν έχει τι λες, αλλά πως το λες[/center:25k8h9vg]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Aug 2011 21:32 #97496 by Σπύρος Λούης
Η νέα εμφάνιση του Παναθηναικού βγήκε, είναι πάρα πολύ ωραία λίγο πιο έντονο πράσσινο χρώμα να είχε βέβαια θα ήταν το ιδανικό. Αντε ελπίζω να είναι γουρλίδικη.

[center:zab1wyvm] [/center:zab1wyvm]

More
19 Aug 2011 00:02 #97499 by eliminator
Έλεος 3-0 από την Μακάμπι Τελ αβίβ που αν δεν κάνω λάθος είναι η ομάδα που αποκλείστηκε πέρσι ο Ολυμπιακός (;) ](*,) Όπως και να'χει ο Παναθηναϊκος είναι άθλιος φέτος.

More
19 Aug 2011 16:16 #97517 by Πρόδρομος Γιαγκόπουλος
Δεν είναι απλά άθλιος... του λείπει το βασικότερο πράγμα που πρέπει να έχει μια ομάδα (για να μη σου πω κάθε άνθρωπος στον πλανήτη... η Ελπίδα.
Και πέρυσι ο Ολυμπιακός έπαθε τα ίδια, παίκτες και οπαδοί όμως είχαν κάτι να ελπίζουν (νέος πρόεδρος με όρεξη και χρήματα, ικανός προπονητής-αγαπητός στην εξέδρα, μεταγραφές...
Ο Παναθηναϊκος δεν έχει τίποτα απολύτως: Δεν υπάρχει κανένας παράγοντας όχι με χρήματα, ούτε καν με την όρεξη να ασχοληθεί με την ομάδα, ο προπονητής είναι με το πιστόλι στο κρόταφο και σχεδόν όλοι οι παίκτες ξέρουν πως είναι προς πώληση...
Καμία ελπίδα, καμία προοπτική... έτσι όχι μπάλα δεν παίζεις... δεν ζεις καλά καλά...

More
19 Aug 2011 17:54 #97531 by guards54
Αυτό που λείπει απ την ομάδα σας είναι ένας βαρβάτος αρχηγός που να εμπνέει γιατί οι παίκτες έχουν πέσει σε ψυχολογικό τέλμα.Και προς θεού οχι ο ριγκολέτο.

More
19 Aug 2011 20:57 #97541 by xristamati
εγώ πιστεύω η ομάδα θα ανακάμψει κάποια στιγμή. πίστη θέλει και υποστήριξη από όλους μας

More
19 Aug 2011 21:04 #97543 by Πρόδρομος Γιαγκόπουλος
δεν θέλω να σε χαλάσω αλλά όση πίστη να δείξουμε, όσο κι αν τους υποστηρίξουμε πολλά πράγματα δεν αλλάζουν: Η πλειοψηφία των υπάρχοντων παικτών δεν κάνουν για μεγάλα πράγματα (να μην πω πως δεν κάνουν ούτε για τα μέτρια), ο προπονητής είναι παρωχημένος και κανένας παράγοντας δεν δίνει φράγκο (και μεταφορικά και κυριολεκτικά) για την ομάδα.
Η πίστη στο θεό. Οι ομάδες χρειάζονται δουλειά, όραμα και άλλες τέτοιες αηδίες που εκλείπουν από τον φετινό παναθηναϊκό...

More
19 Aug 2011 22:53 #97547 by Σπύρος Λούης
Παιδιά όλοι πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή δεν εχουμε και τόσο χάλια ομάδα αν εξαιρέσουμε την άμυνα και το αρχισαπάκι Toche που είναι σαν να εχουμε βάλει τον Sarriegi στην επίθεση. Θα το γυρίσουμε το σκορ και θα προκριθούμε στην Αθήνα. Λέω εγώ τώρα. \:D/

More
25 Aug 2011 18:28 #97710 by Σπύρος Λούης
Τι λέτε να κάνει η Πανάθα σήμερα; Εγώ πιστεύω ένα χ θα φέρουμε.

More
25 Aug 2011 18:49 #97712 by Γιάννης Μπόκας
Εγώ πιστεύω θα φέρουμε τρία Χ και θα κάνουμε τρίλιζα. Τι να φέρουνε μωρέ οι πεθαμένοι... Τσάμπα κάθομαι και στεναχωριέμαι κάθε φορά... Αν είχαμε την περσινή ομάδα τους είχαμε σήμερα και με την διαφορά τριών τερμάτων. Αλλά θα μου πεις, αν είχαμε την περσινή ομάδα, δεν θα είχαμε αποκλειστεί από το Τσού λού.