Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Παναθηναϊκός 2011/2012

More
14 Sep 2011 16:41 #98416 by Σπύρος Λούης
Η κατάσταση είναι πλέον τραγική και η αλήθεια είναι πως σοβαροί επενδυτές δεν πρόκειται να έρθουν σε καμία ομάδα γιατί το πρωτάθλημα μας είναι για τα πανηγύρια. Εδώ ακόμη δεν έχουν αποφασίσει πόσες ομάδες θα παίζουν και το άρχισαν. Από εκεί και πέρα πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός δεν θα χαθεί και μόνη λύση για να βγει η ομάδα από όλη αυτή την γρίνια και οικονομική αστάθεια μια και καλή είναι να φτιαχτεί επιτέλους το ΓΗΠΕΔΟ. Κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω είναι πότε επιτέλους θα παίξουμε με τις καινούργιες φανέλες του χρόνου;

[center:25k8h9vg]Σημασία δεν έχει τι λες, αλλά πως το λες[/center:25k8h9vg]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Sep 2011 16:37 #98473 by Μπάμπης Γιαλαμάς
Και η κατάσταση είναι ακόμα τραγικότερη.

Αναλυτικά η επιστολή του Βγενόπουλου:

«Αγαπητέ Δημήτρη,

Για να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία σε παρακαλώ υπό την ιδιότητα σου ως Πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να επικοινωνήσεις με τον κ. Γ. Βαρδινογιάννη και να μου δώσεις εγγράφως απαντήσεις στα κάτωθι ερωτήματα:

1. Είναι να βγάλουμε κοινή ανακοίνωση που να λέει ότι όλοι κάναμε λάθη, ότι αυτά πλέον είναι παρελθόν και προχωράμε με ομόνοια και συνεργασία στην αλλαγή σελίδας; ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

2. Είναι διατεθειμένος να εξασφαλίσει επικοινωνιακή ειρήνη από τα media που ελέγχει ή επηρεάζει, τουλάχιστον μέχρι να αλλάξει η σελίδα; ΝΑΙ ή ΟΧΙ; (χωρίς παιχνιδάκια ότι αυτό δεν το επηρεάζω εγώ, δεν ξέρω, δεν είδα κ.λ.π.)

3. Είναι διατεθειμένος να αναλάβει πλήρως την οικονομική ευθύνη της ανάμειξης της ΠΑΕ και της ΓΗΠΕΛ στο θέμα του Βοτανικού; ΝΑΙ ή ΟΧΙ; (επειδή έχει πει πολλές φορές ότι αυτά που ξόδεψε θα τα πάρουμε πίσω από το Δήμο, θα του εκχωρήσουμε τα έσοδα από την αγωγή να τα πάρει πίσω αυτός).

4. Είναι διατεθειμένος να εγγυηθεί ότι η ΠΑΕ δεν θα έχε καμία άλλη οικονομική επιβάρυνση από διεκδικήσεις τρίτων γαι το θέμα του Βοτανικού; ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

5. Είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει το προπονητικό της Παιανίας δωρεάν μέχρι να φτιάξουμε καινούριο; ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

Αυτό το serial πρέπει να τελειώσει. Για αυτό περιμένω την απάντησή σου μέχρι τις 11 π.μ. την Δευτέρα 19-9-2011. Να του πεις ότι εάν δεν έχω καθόλου απάντησή σου θα το εκλάβω σαν ΟΧΙ και τελειώσαμε. Με πέντε ναι προχωράμε.

Ευχαριστώ πολύ,

Ανδρέας Βγενόπουλος»

5 Όροι που αμφιβάλω αν ειδικά στο θέμα με τα ΜΜΕ θα απαντήσει οπότε αν ο βγενό πει τράβα μπίπ εγώ προχωράω.. Δεν μας βλέπω καλά.

Παραπάνω ρεπορτάζ θα βρείτε εδώ. www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... =128780651

More
19 Sep 2011 12:13 #98571 by Μπάμπης Γιαλαμάς
Παραπληροφόρηση σε όλο της το μεγαλείο. Ο Βγενό αποδείχτηκε γάτος. Ο τζιγκερ βγάζει της επιστολές στην φόρα και ο άλλος του λέει δώσε λύση στη ΓΗΠΕΛ και προχωράμε. Τα παπαγαλάκια αρχίσανε να λένε ότι ο βγενό θέλει λεφτά αλλά ο ίδιος έχει πει. Ότι λεφτά έχεις δώσει θα τα πάρεις πίσω όταν τα πάρει και η ΠΑΕ αφού βοτανικός ΓΙΟΚ.

Η ανακοίνωση του Βγενό με το σχετικό ρεπορτάζ www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... =128783641

Τελικά, σήμερα, την ώρα που έληγε η διορία, ο Mr. MIG, με νέα ανακοίνωση, δεν έκανε πράξη την απειλή του «αντίο», αλλά επιμένει να ζητά απαντήσεις από τον Βαρδινογιάννη, κυρίως όμως πλέον σε ένα και μόνο θέμα, αυτό της ΓΗΠΕΛ.

Ο Βγενόπουλος ζητά από τον Τζίγγερ να αναλάβει ολοκληρωτικά τις οικονομικές και νομικές ευθύνες των χειρισμών του για το θέμα στο Βοτανικό και επισημαίνει πως αν αυτός ο όρος δεν γίνει δεκτός τότε ο Παναθηναϊκό θα πάει στο Πρωτοδικείο και στην πτώχευση...

Η ανακοίνωσή του Ανδρέα Βγενόπουλου:

Το συμφέρον του Παναθηναϊκού αυτή τη δύσκολη περίοδο επιβάλει να παραμερισθούν οι επικοινωνιακές τακτικές και οι εγωισμοί και να αναδειχθεί η ουσία.

Η επιστολή που έστειλα στον κ. Δ. Γόντικα για να την διαβιβάσει στον κ. Γ. Βαρδινογιάννη ήταν ιδιωτική και εμπιστευτική. Ο ίδιος επέλεξε να την δημοσιοποιήσει αφήνοντας αυτή την διαπραγμάτευση να συνεχισθεί ή να ολοκληρωθεί στο πεδίο της δημοσιότητας που το χειρίζεται με μεγαλύτερη επιτυχία.

Η ουσία όμως είναι ότι οι πέντε όροι που έθεσα δεν είναι «νέοι όροι», όπως ορισμένα ΜΜΕ ανέφεραν, αλλά εξειδίκευση των όρων που έθεσα από την αρχή σε Συνέντευξη Τύπου, όπου αναφέρθηκα σε ομόνοια-συσπείρωση, στη ΓΗΠΕΛ και στο προπονητικό της Παιανίας.

Η ανταπόκριση του κ. Γ. Βαρδινογιάννη στην προσπάθειά μου να σωθεί ο Παναθηναϊκός ήταν «δεν θα σταθώ εμπόδιο». Θέτω υπό την κρίση όλων το εάν η κατασυκοφάντηση και προσπάθεια απαξίωσής μου και η αποθάρρυνση άλλων επώνυμων Παναθηναϊκών ήταν συνεπής με την θέση του. Όμως, σε κάθε περίπτωση, εάν πραγματικά θέλει να αποχωρήσει οριστικά από τον Παναθηναϊκό, δεν είναι λογικό να αρνείται να αναλάβει έστω και μικρό μέρος των ευθυνών που του αναλογούν. Αφού λοιπόν δεν μου αφήνει άλλη επιλογή από την δημόσια διαπραγμάτευση του διαμηνύω ότι για το καλό του Παναθηναϊκού, εάν τα θέματα της ομόνοιας και της Παιανίας συζητηθούν καλόπιστα, θα βρεθεί λύση ή θα υποχωρήσω.

Ο μόνος όρος που είναι αδιαπραγμάτευτος από εμένα αφορά τη ΓΗΠΕΛ όπου πρέπει να αναλάβει ολοκληρωτικά τις οικονομικές και νομικές ευθύνες των χειρισμών του.

Νομίζω ότι εάν απορρίψει αυτό το μοναδικό πλέον όρο θα δημιουργηθούν ουσιαστικές αμφιβολίες για τις πραγματικές του προθέσεις περί αποχώρησης, αλλά και για το μέλλον του Παναθηναϊκού, παρόλο που είναι αδιανόητο να επιθυμεί να οδηγήσει την ΠΑΕ στο Πρωτοδικείο και στην πτώχευση.

Υ.Γ. Προς μιντιακό συγκρότημα κατασκευαστή (ΕΘΝΟΣ, GOAL, SENTRA FM), συνεταίρου του κ. Γ. Βαρδινογιάννη στο MEGA και εργολάβου του γηπέδου του Βοτανικού(!): Πάρτε το απόφαση, αυτή η «χρυσή» δουλειά χάλασε.

Το θέμα λογικά θα λήξει σήμερα εκτός αν ο τζιγκερ και ο βαρδής έχουνε άλλα κέφια.

More
19 Sep 2011 15:03 #98578 by Σπύρος Λούης
Σαουδάραβας πρίγκιπας για τον Παναθηναϊκό αν όντως ισχύει λέτε να προχωρήσει η να μείνει στάσιμο;

More
19 Sep 2011 15:07 #98579 by Μπάμπης Γιαλαμάς

Dali wrote: Σαουδάραβας πρίγκιπας για τον Παναθηναϊκό αν όντως ισχύει λέτε να προχωρήσει η να μείνει στάσιμο;

Ένας φίλος δημοσιογράφος μου είπε προχτές ξεκίνα να μαθαίνεις αραβικά. Αν ο αντιπρόσωπος του πρίγκιπα είναι στο Δ.Σ σημαίνει ότι αυτό το θέμα το συζήταγε εδώ πολύ καιρό ο τζίγκερ τουλάχιστον.

More
19 Sep 2011 15:07 #98580 by Μπάμπης Γιαλαμάς

Dali wrote: Σαουδάραβας πρίγκιπας για τον Παναθηναϊκό αν όντως ισχύει λέτε να προχωρήσει η να μείνει στάσιμο;

Ένας φίλος δημοσιογράφος μου είπε προχτές ξεκίνα να μαθαίνεις αραβικά. Αν ο αντιπρόσωπος του πρίγκιπα είναι στο Δ.Σ σημαίνει ότι αυτό το θέμα το συζήταγε εδώ πολύ καιρό ο τζίγκερ τουλάχιστον.

More
19 Sep 2011 15:54 #98581 by Σπύρος Λούης
Μακάρι να μην κολλήσει το θέμα από ότι φαίνεται το ενδιαφέρον όντως υφίσταται .

More
19 Sep 2011 16:36 #98582 by Χρήστος Γκουρμπάτσης
Αυτός ο Τσάκας ψιλολαμογιο μου φαίνεται δυστυχώς. Έχει και προϊστορία άλλωστε με τον ΠΑΟΚ που τους έταζε πάλι χρήματα από την Αργεντινή και τελικά έγινε καπνός ο τύπος

More
19 Sep 2011 22:26 #98596 by eliminator
Άσχετο αυτό που θα πω αλλά και αυτή οι σαουδάραβες είναι ελεϊνοί. Δεν ξέρουν τι έχουν και με το 1/1000 των χρημάτων τους μπορούν να σώσουν παιδικές αθώες ψυχές(ίσως να εξαλείψουν και την πείνα από τον πλανήτη, πόσο κοστίζει το φαϊ; λες και τρώνε τον αγλέωρα και αυτά) και κάθονται και δίνουν το 1/5 ων χρημάτων τους για μια ποδοσφαιρική ομάδα που αποτέλειται από 11 εκατομυριούχους(+αλλαγές, προσωπικό κλπ) και που ΔΕΝ θα πάρει το πρωτάθλημα(MAN CITY παράδειγμα) :/ Δηλαδή έλεος.

More
19 Sep 2011 23:49 #98599 by kostisg7
Oποιος ειδε στο Novasports2 σημερα την ωρα των πρωταθλητων πιστευω καταλαβε πολλα για τον Τσακα.3 φορες ειπε το ονομα του αραβα και τις τρεις διαφορετικα το ειπε.Ουτε το ονομα του δεν ξερει!Τωρα δεν μπορω παρα να συμφωνησω απολυτα σε οσα λεει ο eliminator.Παντα θα τασομαι εναντιον ομαδων που εχουν προεδρους που ουτε που ειχαν ξανακουσει το ονομα της ομαδας τους πριν την αναλαβουν