Ευγνώμων στον Ολυμπιακό ο Μπελούτσι
Με τις καλύτερες αναμνήσεις αποχώρησε από τον Ολυμπιακό ο Φερνάντο Μπελούτσι ο οποίος ευχαρίστησε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των «ερυθρολεύκων» την διοίκηση της ομάδας, τους συμπαίκτες του, αλλά και τον κόσμο για την στήριξη που του έδειξαν. Σημαντικό σταθμό στην καριέρα του χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Αργεντινός μέσος ο οποίος θα συνεχίσει στην Πόρτο.
«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ολυμπιακού, τους συμπαίκτες μου, καθώς και όλους τους ανθρώπους του συλλόγου. Ο Ολυμπιακός ήταν ένας σημαντικός σταθμός για την καριέρα μου, αφού πανηγύρισα 4 τίτλους μέσα σε ενάμιση χρόνο. Τέλος , θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας για τις υπέροχες στιγμές που έζησα στην Ελλάδα και να γνωρίζουν όλοι ότι φεύγω ευχαριστημένος», τόνισε ο Μπελούτσι.
«Έρχονται κι άλλα γκολ»
Χωρίς πολλά λόγια αλλά με πολύ όρεξη για δουλειά αναχώρησε η αποστολή του Ολυμπιακού για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. Οι «ερυθρόλευκοι» θα μεταβούν αρχικά στο Άμστερνταμ και από εκεί θα συνεχίσουν οδικώς για το Έρμελο. Υπόσχεση ότι θα πετύχει ακόμα περισσότερα γκολ έδωσε ο Ζαουάντ Ζαϊρί κατά την διάρκεια της αναχώρησης της «ερυθρόλευκης» αποστολής, ενώ από την πλευρά του ο Ραούλ Μπράβο τόνισε ότι όποιος παίκτης έρθει στην ομάδα θα είναι καλοδεχούμενος. Το gazzetta.gr ακολουθεί την αποστολή του Ολυμπιακού στην Ολλανδία.
Ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, σε αντίθεση με τον νεαποκτηθέντα Ζαουάντ Ζαϊρί, ο οποίος έδωσε την υπόσχεση ότι θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Ο Μαροκινός άσος, που πέτυχε το πρώτο του τέρμα στο φιλικό απέναντι στην Σβατς, σε ερώτηση για το αν προβληματίζεται από το γεγονός ότι σκοράρει ένα γκολ τη σεζόν απάντησε: «Ελπίζω να σημειώσω και άλλα γκολ και να μην είναι το μοναδικό μου με την φανέλα του Ολυμπιακού. Εκτός από τα γκολ μοιράζω και ασίστ. Θέλω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό όπως μπορώ».
Από την πλευρά του ο Ραούλ Μπράβο πρόσθεσε: «Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Κάθε παίκτης που θα έρθει είναι καλοδεχούμενος».
Στο μεταξυ οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν στις 9:30 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη. Οι Γκαλέτι και Ντάρμπισιρ ακολούθησαν πρόγραμμα που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο, πισίνα και τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ ο Στολτίδης έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο με τρέξιμο και πισίνα.
Θεραπεία έκανε ο Νικλητσιώτης που ταλαιπωρείται από οσφυαλγία και ο Ντομί που έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Ο Λεονάρντο, λόγω ενόχλησης στους περονιαίους δεξιά, ακολούθησε το τελευταίο μέρος της προπόνησης.
Μετά την προπόνηση ο Κετσπάγια ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του, η οποία αποτελείται από τους εξής: Ρ. Μπράβο, Λεονάρντο, Ντάρμπισιρ, Ντομί, Γκαλέτι, Γκαλίτσιος, Όσκαρ, Κατσικογιάννης, Κόβατς, Λεντέσμα, Μέλμπεργκ, Μήτρογλου, Νικλητσιώτης, Νικοπολίδης, Παναγόπουλος, Πάντος, Γ. Παπαδόπουλος, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Πάρντο, Ντιόγκο, Ντουντού, Σοϊλέδης, Βασιλόγιαννης, Στολτίδης, Τοροσίδης, Ζαϊρί, Ζεβλάκοφ.
[right:1ja4t4m8]
gazzetta.gr[/right:1ja4t4m8]