Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Oλυμπιακός 2009/2010

More
31 Jul 2009 15:34 #57671 by lavezzi7

ivan_pc wrote: Κάνει τη κίνηση του!
Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να προσφέρει 4,5 εκατομμύρια ευρώ στη Μπέτις για τον Μαρκ Γκονζάλες
31/7/2009

Έ
τοιμος να καταθέσει επίσημη πρόταση στη Μπέτις για την απόκτηση του Μαρκ Γκονζάλες, είναι ο Ολυμπιακός, που φέρεται να τα έχει βρει ήδη σε όλα με τον Χιλιανό άσσο.

Οι Πειραιώτες θα προσφέρουν (πιθανότατα αύριο) στην ομάδα της Σεβίλλης περίπου 4,5 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό που πολύ δύσκολα θα απορρίψουν οι «πράσινοι», που δεν έχουν στα χέρια τους άλλες αξιόλογες προτάσεις για τον πρώην παίκτη της Λίβερπουλ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πληροφορίες που έρχονται από την Ισπανία αναφέρουν ότι οι «ερυθρόλευκοι», προσφέρουν στον 25χρονο χαφ, συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Όποια και αν είναι η αλήθεια, γεγονός είναι ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κινηθεί γρήγορα αν θέλει να κάνει δικό του τον Γκονζάλες, μιας και ο παίκτης βρίσκεται στο «στόχαστρο» αρκετών ομάδων όπως η Φενερμπαχτσέ, η Γουίγκαν και η Γουέστ Χαμ!

Φίλε καλά όλα αυτά,αλλά υπάρχει ήδη thread για τον Ολυμπιακό!Ψάξε λίγο πριν γράψεις...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Jul 2009 15:36 #57672 by lavezzi7
Mάχη για Γκονζάλες, ταξίδι στη Σεβίλλη

Στον Ολυμπιακό είναι αποφασισμένοι να κάνουν δικό τους τον Μαρκ Γκονζάλες, υπάρχει προφορική συμφωνία με τον Χιλιανό μέσο, ταξίδι στη Σεβίλλη ώστε η ΠΑΕ να τα "βρει" με την Ρεάλ Μπέτις

Με τον Ολυμπιακό να έχει σχεδόν εξασφαλίσει την πρόκριση του στα πλέι οφ του Champions League, στην ΠΑΕ έχουν πάρει απόφαση ώστε μέσα στον Αύγουστο να έχουν "κλείσει" την μεταγραφή του αριστερού χαφ που "καίει" την ομάδα.

Ο Μαρκ Γκονζάλες αποτελεί τον πρώτο μεταγραφικό στόχο στην θέση αυτή, με τον Χιλιανό διεθνή μαζί με τον μάνατζερ του να έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τους Πρωταθλητές Ελλάδος για το ενδεχόμενο μετακίνησης του ποδοσφαιριστή στους "ερυθρόλευκους".

Ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Γιάννης Χρυσικόπουλος αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να ταξιδέψει στη Σεβίλλη ώστε να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του Μαρκ Γκονζάλες με τον πρόεδρο Ντε Λοπέρα της Ρεάλ Μπέτις. Από την στιγμή που άνθρωπος του Ολυμπιακού ετοιμάζει ταξίδι για τον σκοπό αυτό πάει να πει πως τα πράγματα στην εξέλιξη της υπόθεσης έχουν σοβαρέψει αρκετά.

Υπάρχει η διάθεση ώστε ο Ολυμπιακός να ανεβάσει λίγο ακόμη την προσφορά του από τα 3 εκατομμύρια ευρώ καθώς το αρχικό ποσό κρίνεται απαγορευτικό από την Ρεάλ Μπέτις για την μεταγραφή του Μαρκ Γκονζάλες. Αυξημένη πρόταση που μπορεί να φτάσει τα 4 με 4,5 εκ. ευρώ ετοιμάζεται να καταθέσει η ΠΑΕ στον Ντε Λοπέρα, με τον πρόεδρο του ισπανικού συλλόγου να έχει ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις στα 6 εκ. ευρώ και να δείχνει πως δύσκολα θα ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις.

Ο Μαρκ Γκονζάλες έχει διαλέξει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό αλλά τα πάντα εξαρτώνται από την Ρεάλ Μπέτις που έχει ακόμη συμβόλαιο με τον Χιλιανό διεθνή καθώς εκείνη θα αποφασίσει για το μέλλον του. Πέρα από το ενδιαφέρον των νταμπλούχων Ελλάδος, υπάρχει πρόταση για τον ποδοσφαιριστή από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, από την Γουίγκαν στην Αγγλία ενώ πρόσφατα και η Φενέρ από την Τουρκία εξέφρασε το ενδιαφέρον της για αγορά του παίκτη.

Με το ταξίδι του Γιάννη Χρυσικόπουλου στη Σεβίλλη ο Ολυμπιακός θα επισημοποιήσει το ενδιαφέρον του για τον Μαρκ Γκονζάλες στην Ρεάλ Μπέτις με την ΠΑΕ να είναι έτοιμη και αποφασισμένη να καταθέσει νέα πρόταση στους Ισπανούς ώστε να δώσει μάχη για την μεταγραφή του 25χρονου αριστερού εξτρέμ.

Η "ερυθρόλευκη" διοίκηση έχει προτείνει τετραετές συμβόλαιο στον Μαρκ Γκονζάλες με ετήσιες οικονομικές αποδοχές που θα φτάσουν κάτι λιγότερο από τα 2 εκ. ευρώ.

More
31 Jul 2009 19:17 #57684 by lavezzi7
Αποκάλυψη Ντάρκο για Τζόλε!

Ο ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ Ο ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΕΝΤΡΑΓΚ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ...Με την αποχώρηση του αρχηγού του Ολυμπιακού όλοι περιμέναμε την τοποθέτησή του σε σημαντικό πόστο στην ομάδα. Φαίνεται ότι η ώρα πλησιάζει αφού ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς αποκάλυψε ότι ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς αναλαμβάνει πόστο τεχνικού διευθυντή στην ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Ο Τζόρτζεβιτς θα γίνει τεχνικός διευθυντής, αλλά ζήτησε να ξεκουραστεί μέχρι τον Σεπτέμβριο. Του αρέσει να ψαρεύει και θέλει να χαλαρώσει λίγο έπειτα από τόσα χρόνια που έπαιζε μπάλα".
Να θυμίσουμε ότι πρώτος και τελευταίος τεχνικός διευθυντής στον Ολυμπιακό είχε αναλάβει ο Ιλια Ιβιτς.

Οσον αφορά για τα δικά του σχέδια ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς δήλωσε: Θα επιστρέψω στην Αθήνα. Θα μείνω τουλάχιστον ένα χρόνο στην Αθήνα όπου η ζωή είναι φανταστική και όλοι με αγαπάνε. Τον ερχόμενο Ιούνιο και θα δω τι θα κάνω. Ήταν το πρώτο μου καλοκαίρι που δεν έκανα προετοιμασία και ομολογώ πως ήταν λίγο περίεργα.
Δεν το σκέφτομαι όμως. Κατάλαβα πως το πιο σημαντικό πράγμα είναι η υγεία μου και η οικογένεια μου. Επίσης, δεν μπορώ να ξεγελάσω τον εαυτό μου, γιατί το ποδόσφαιρο θα το σταματούσα φέτος ή του χρόνου. Απολαμβάνω τη ζωή μου με τα παιδιά μου και τη γυναίκα μου. Ο γιος μου και η κόρη μου είναι σε μία πολύ σημαντική ηλικία και θέλω να είμαι δίπλα τους, όσο περισσότερο γίνεται.
Σίγουρα θα κάνω κάτι σε σχέση με το ποδόσφαιρο. Δεν έχω κάποιο οικονομικό πρόβλημα, αλλά είμαι "άρρωστος" με το ποδόσφαιρο και θα κάνω κάτι πάνω σε αυτό".

More
01 Aug 2009 10:43 #57708 by Frank
Replied by Frank on topic Oλυμπιακός 2009/2010
Ζαϊρί: «Ελπίζω να κληθώ στην εθνική»!

Την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της εθνικής του ομάδας εξέφρασε ο Ζαουάντ Ζαϊρί. Με δηλώσεις του, ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού φάνηκε να αντιλαμβάνεται πως μετά την αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο η συμμετοχή του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα (όπως όλων) είναι επισφαλής.

«Φυσικά και ήθελα να είμαι στην εθνική, εφόσον είναι θέλημα Θεού θα κληθώ. Τώρα, από τη στιγμή που η ηγεσία άλλαξε, πρέπει να φτιάξουμε ομαδικό πνεύμα και να δουλεύουμε για έναν συγκεκριμένο στόχο. Δεν θα προοδεύσουμε αν δεν κινούμαστε προς την ίδια κατεύθυνση», τα λόγια του τεχνίτη άσου.

«Πονοκέφαλος» για Ζεβλάκοφ- Μπράβο

Δυσάρεστα νέα περίμεναν τον Τιμούρ Κετσπάγια στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού. Ο Γεωργιανός τεχνικός είδε δύο από τους βασικούς αμυντικούς που αγωνίστηκαν Μπρατισλάβα να μην ακολουθούν το πρόγραμμα με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Οι Μίχαλ Ζεβλάκοφ και Ραούλ Μπράβο αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και η συμμετοχή τους σε φουλ ρυθμούς κρίθηκε αδύνατη.

Ο Πολωνός σέντερ μπακ αρκέστηκε σε ατομικό, λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό δικέφαλο. Ο Ισπανός από τη μεριά του, υπέστη κάκωση στο αριστερό γόνατο και επίσης περιορίστηκε σε θεραπεία και ατομική προπόνηση. Οι επόμενες μέρες θα κρίνουν αν μπορούν να υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία για τη ρεβάνς του Γ’ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Σλόβαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» (5/8).

«Κλείνει» στην Γαλατασαράι ο Κάλστρομ!

Την φανέλα της Γαλατασαράι προβάρει ο Κιμ Κάλστρομ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της γειτονικής χώρας, η τουρκική ομάδα έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τη Λιόν και συζητήσεις εξελίσσονται σε καλό κλίμα. Ο Σουηδός μέσος, στόχος του Ολυμπιακού προτού αποκτηθεί τελικά ο Έντσο Μαρέσκα, είναι θετικός να αποχωρήσει για χάρη της «Γαλατά» και μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας το θέμα θα «κλείσει» θετικά.

Οι Τούρκοι ποντάρουν στις καλές τους σχέσεις με την Λιόν (μετά την περσινή αγορά του Μίλαν Μπάρος και φέτος του Κεϊτά), ενώ η «χρυσή τομή» φαίνεται να βρέθηκε στα 6εκατ. ευρώ.

Μπουανανότε: «Μένω στη Ρίβερ»!

«Φρένο» στις ορέξεις ευρωπαϊκών ομάδων να τον εντάξουν στο δυναμικό τους πάτησε ο Ντιέγκο Μπουανανότε. Ο Αργεντινός αριστερός εξτρέμ, για τον οποίο φήμες κάνουν λόγο ότι άνθρωπος του Ολυμπιακού τον προσέγγισε, αποκάλυψε σε Μέσα της πατρίδας του ότι δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από τη Ρίβερ Πλέιτ, καθώς: «εδώ είναι το σπίτι μου».

«Πλέον έχω αποφασίσει ότι δεν πρόκειται να φύγω από την Ρίβερ. Είμαι ευτυχισμένος εδώ, εδώ είναι το σπίτι μου. Με τον Αριέλ (Ορτέγκα) και τον Μαρσέλο (Γκαγιάρδο) ξέρω ότι θα είναι δύσκολο για μένα, αλλά θα κάνω ότι μπορώ για να είμαι στη βασική ενδεκάδα. Ίσως καταφέρουμε να παίξουμε όλοι μαζί. Θα είναι πολύ εύκολο να παίξω μαζί τους», τόνισε αρχικά ο 21χρονος άσος στην ιστοσελίδα «telam.com.ar» και συνέχισε αναφερόμενος στις ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του:

«Η πιο σοβαρή πρόταση που είχα ήταν από τη Μπεσίκτας, αλλά μιλάμε για ένα πρωτάθλημα μικρομεσαίο, το οποίο δεν είναι το όνειρό μου να παίξω. Ο μάνατζερ μου με είχε ενημερώσει για κάποια νέα στοιχεία, αλλά δεν πρόκειται να φύγω. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα, όλα είναι παγωμένα».

Στέλνουν τον Αλτιντόρ στη Γαλλία

Κόντρα στη φημολογία ότι ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με την Βιγιαρεάλ για τον μονοετή δανεισμό του Γιόσι Αλτιντόρ, γαλλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ομάδα της χώρας προστέθηκε στη λίστα των ενδιαφερόμενων. Όπως αποκαλύπτει η «mercato365.com», ο Αμερικανός επιθετικός δεν απασχολεί μόνο τον Ολυμπιακό και τη Μάλαγα, αλλά και μια ομάδα του Σαμπιονά.

Εικάζεται ότι πρόκειται για τη Σεντ Ετιέν, η οποία μετά την παραχώρηση του Γκομίς στη Λιόν αναζητά τον καταλληλότερο αντικαταστάτη. Υπενθυμίζουμε ότι στην Ισπανία θεωρούν ότι οι Πειραιώτες έχουν τον πρώτο λόγο και μάλιστα έχουν δώσει τα χέρια με το «κίτρινο υποβρύχιο», έναντι 600.000 ευρώ.

Γκονζάλες: «Δεν είμαι ο καταλληλότερος να μιλήσω»

«Μετρημένος» στα λόγια του εμφανίστηκε ο Μαρκ Γκονζάλες, όταν ρωτήθηκε από τους Ισπανούς δημοσιογράφους για το ενδεχόμενο να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού. Ο Χιλιανός μεσοεπιθετικός της Μπέτις υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει κάτι, αφού την υπόθεση έχει αναλάβει ο εκπρόσωπός του.

«Δεν είμαι ο καταλληλότερος να μιλήσω για την υπόθεσή μου. Είμαι μέλος της ομάδας και δουλεύω για το καλύτερο. Την υπόθεση έχει αναλάβει ο μάνατζέρ μου και δεσμεύομαι με την ομάδα μου», δήλωσε αρχικά ο 25χρονος παίκτης και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να πω που μπορώ να πω που είναι καλύτερα, αλλά ευχόμαστε να μην έχουμε την ίδια σεζόν με πέρυσι. Είναι λογικό που βρισκόμαστε στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος».

[right:2n202mmo]sport-fm.gr[/right:2n202mmo]

More
01 Aug 2009 10:50 #57711 by Ιβάν
Απέφυγε να δώσει σαφείς απαντήσεις για Ολυμπιακό ο Γκονζάλες
Δεν θέλησε να μιλήσει για το ενδεχόμενο της μετεγγραφής του στον Ολυμπιακό ο Μαρκ Γκονζάλες. Ο Χιλιανός μεσοεπιθετικός προσεγγίστηκε από Ανδαλουσιανούς δημοσιογράφους και του ζητήθηκε να σχολιάσει τα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό, αλλά απέφυγε να απαντήσει ξεκάθαρα, αφού όπως είπε την υπόθεση χειρίζεται ο μάνατζέρ του.
«Δεν είμαι ο καταλληλότερος να μιλήσω για την υπόθεση. Είμαι μέλος της ομάδας και δουλεύω για το καλύτερο. Την υπόθεση έχει αναλάβει ο μάνατζέρ μου», δήλωσε ο 25χρονος ποδοσφαιριστής.
Νεότερες εξελίξεις για την υπόθεσή του αναμένονται το Σάββατο, όταν θα βρεθεί στα γραφεία της Μπέτις άνθρωπος του Ολυμπιακού, εξουσιοδοτημένος από τον Σωκράτη Κόκκαλη
www.enet.gr/resources/2009-07/54 ... -small.jpg

More
01 Aug 2009 13:54 #57728 by Δημήτρης
Ολυμπιακός-Σλάβα 0-2 ΟΛΕ!
Εξασφάλισε την πρόκριση ο ολυμπιακός απο το πρώτο παιχνίδι

More
02 Aug 2009 01:30 #57770 by lavezzi7

Goustardi wrote: Ολυμπιακός-Σλάβα 0-2 ΟΛΕ!
Εξασφάλισε την πρόκριση ο ολυμπιακός απο το πρώτο παιχνίδι

Σιγά και το θηρίο που σκοτώσαμε...
Ηρεμίααααα... :wink:

More
02 Aug 2009 01:32 #57771 by lavezzi7
Η (ΑΛΛΗ) ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΚ ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ

Ο ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ... ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ Ενα πολύ σημαντικό στοιχείο που κάνει την περίπτωση του Μαρκ Γκονζάλες να πηγαίνει πιο πίσω είναι και η Εθνική ομάδα της Χιλής. Ο Γκονζάλες είναι από τα βασικά στελέχη αλλά τον τελευταίο καιρό η θέση του δεν είναι εκατό τοις εκατό σίγουρη. Ο λόγος ότι η απόδοσή του δεν είναι όπως τον παλιό καλό καιρό και η βαθμολογία του κυμαίνεται σπάνια στο 7. Ετσι, ενώ αγωνίστηκε με την Ουρουγουάη στο 0-0 την 1η Απριλίου, δεν έπαιξε στα φιλικά με την Ιαπωνία και το Βέλγιο στη συνέχεια, για να επανέλθει κόντρα στην Παραγουάη και την Βολιβία. Η βαθμολογία του σε αυτά τα παιχνίδια ήταν μετριότατη (πήρε 6 και 5,5 αντίστοιχα) και ο ομοσπονδιακός προπονητής Μαρσέλο Μπιέλσα άφησε να εννοηθεί ότι θα δώσει κάποιες ευκαιρίες στον Ούγκο Πατρίτσιο Ντρογκέ που αγωνίζεται με την Μονάρκας Μορέλια του Μεξικού. Ο Ντρογκέ θεωρείται αυτή τη στιγμή σαν πιθανότερος αριστερός χαφ στην βασική ομάδα της Χιλής και πολλά θα κριθούν στο φιλικό με την Δανία στις 12 Αυγούστου. Αν ο Γκονζάλες δεν κληθεί τότε θα φανεί ότι αρχίζει να χάνει την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Αν πάλι κληθεί και έχει προχωρήσει σε συμφωνία (λέμε τώρα) με τον Ολυμπιακό, δεν θα μπορέσει να τον βοηθήσει στον κρίσιμο αγώνα των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ (το 15Αύγουστο). Ο ίδιος σε καμία περίπτωση δεν θέλει να σκέφτεται τον εαυτό του εκτός εθνικής ομάδας, καθώς το επόμενο καλοκαίρι στο Μουντιάλ της Ν. Αφρικής (άν καταφέρει να προκριθεί η Χιλή) θα ανέβει κατακόρυφα και η τιμή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Αλλωστε και τώρα που λέει ο λόγος να έρθει στον Ολυμπιακό, θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα 20ήμερο προσαρμογής στην ομάδα. Αρα που καταλήγουμε; Οτι ο Χιλιανός άν αποκτηθεί, θα αποκτηθεί ΜΟΝΟ προς το τέλος του μήνα και μόνο στην περίπτωση που ο Ολυμπιακός προχωρήσει στην φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λίγκ.

More
02 Aug 2009 15:35 #57777 by Frank
Replied by Frank on topic Oλυμπιακός 2009/2010
Καθοριστικό ραντεβού με Μπέτις

Στη Σεβίλλη βρίσκεται από χθες το βράδυ ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού και μόλις έφτασε στην ισπανική πόλη, πήρε άμεσα τους ανθρώπους της Μπέτις και τους ενημέρωσε για τις προθέσεις των Πειραιωτών για την περίπτωση απόκτησης του Μαρκ Γκονζάλες. Το μήνυμα που μετέφερε ο απεσταλμένος των «ερυθρόλευκων» ήταν ξεκάθαρο: «Δώστε μας τον Μαρκ»!

Εντός της ημέρας ο εκπρόσωπος των νταμπλούχων Ελλάδας θα ξεκινήσει τις επαφές και αναμένεται να καταθέσει πρόταση ύψους 3 εκατ. ευρώ. Η πρόταση δεν αναμένεται να γίνει δεκτή από τους διοικούντες την Μπέτις και, όπως γίνεται αντιληπτό, θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Οι Ισπανοί φέρονται να αξιώνουν 6 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Χιλιανού μεσοεπιθετικού. Στον Ολυμπιακό, όμως, ελπίζουν ότι μέχρι αύριο θα έχουν καταφέρει να πείσουν την ισπανική ομάδα και να κάνουν τον 25χρονο παίκτη δικό τους με ένα ποσό λίγο μεγαλύτερο από τα 4 εκατ. ευρώ.

Εν τω μεταξύ, ο Γκονζάλες κρατάει κλειστό το στόμα του όσον αφορά την περίπτωση να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Είμαι μια χαρά στην Ισπανία και δεν πρόκειται να μου αποσπάσουν την προσοχή όσα γράφονται για μένα. Είμαι παίκτης της Μπέτις και δεν ανησυχώ για το τι πρόκειται να γίνει. Δουλεύω σκληρά για να είμαι έτοιμος εν όψει της νέας σεζόν, ό,τι έχει σχέση με μεταγραφή το χειρίζεται ο ατζέντης μου», δήλωσε ο Χιλιανός στο «Sky Sports»

«Θα δούμε για επιθετικό»

Στον Ολυμπιακό θέλουν να δουν τι θα συμβεί με την υπόθεση του Μαρκ Γκονζάλες και μετά θα εξετάσουν το θέμα της απόκτησης ενός επιθετικού. Η σκέψη των Πειραιωτών είναι λογική, αφού ο Χιλιανός δεν είναι κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου και αν αποκτηθεί θα καλυφθεί η μία θέση ξένου που υπάρχει στο ρόστερ της ομάδας. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα οι διοικούντες λένε πως «θα δούμε αν θα προχωρήσουμε σε μεταγραφή επιθετικού».

Ετοιμάζει αλλαγές ο Τιμούρ

Τη σκέψη να χρησιμοποιήσει από την αρχή τον Έντσο Μαρέσκα και τον Ντιόγο έχει ο Τιμούρ Κετσπάγια στον επαναληπτικό αγώνα με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Ο Γεωργιανός τεχνικός του Ολυμπιακού θέλει παρατάξει μπροστά στους φίλους της ομάδας ένα καλύτερο σύνολο και να πάρει πιο εύκολα το «εισιτήριο» για τα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Ο 41 ετών προπονητής θέλει να δοκιμάσει για πρώτη φορά την τριάδα Λεντέσμα, Ντουντού, Μαρέσκα που θα αναμένεται να είναι βασική στα περισσότερα ματς της φετινής σεζόν. Σε ό,τι αφορά τον Ντιόγο, ο Κετσπάγια περιμένει ο Βραζιλιάνος επιθετικός να του δείξει πως σταδιακά βρίσκει τον παλιό καλό του εαυτό.

Αμβούργο για Ντουντού

Τα βλέμματα των ιθυνόντων του Αμβούργου φαίνεται ότι έχει συγκεντρώσει πάνω του ο Ντουντού. Η γερμανική ομάδα ενημέρωσε επίσημα τον Ολυμπιακό ότι θα βρεθεί άνθρωπος της στις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης», για να παρακολουθήσει τον επαναληπτικό με την Σλόβαν Λίμπερετς, για χάρη του Βραζιλιάνου των «ερυθρολεύκων».

Μπορεί να υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών Ελλάδος στα μπλοκάκια των σκάουτερ του Αμβούργου, αυτός όμως που φαίνεται να τους έχει εντυπωσιάσει περισσότερο, είναι ο Ντουντού. Την συγκεκριμένη είδηση επιβεβαίωσαν και μέσα από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, αν και υποστηρίζεται ότι ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού θεωρείται αναντικατάστατο μέλος της ομάδας και δεν τίθεται θέμα πώλησης του. Άλλωστε, ο… «ανανεωμένος» πρώην άσος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τους νταμπλούχους Ελλάδας στις αρχές του καλοκαιριού. Έτσι, αν θέλει το Αμβούργο να τον αποκτήσει, θα πρέπει να βάλει το χέρι… βαθιά στην τσέπη και να δώσει στον Ολυμπιακό 8,5 εκατ. ευρώ. Όσο είναι δηλαδή, η ρήτρα του Βραζιλιάνου.

[right:1jrb12y4]sport-fm.gr[/right:1jrb12y4]

More
02 Aug 2009 23:01 #57802 by lavezzi7
ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ

"ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΚ" ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ Λίγη ώρα πριν η ιστοσελίδα της Ανδαλουσίας "Ντιάριο ντε Σεβίλια" αποκάλυψε ότι άνθρωπος που εκπροσωπούσε εξωδιοικητικά τον Ολυμπιακό συναντήθηκε με παράγοντα της Ρεάλ Μπέτις για τον Χιλιανό Μαρκ Γκονζάλες. Η συνάντηση έγινε κάτω από καλές συνθήκες και με βάση το ρεπορτάζ που βγαίνει από την ιβηρική χερσόνησο δείχνει να υπάρχει φως στο τούνελ. Οι Ισπανοί που φαίνονταν αμετάπιστοι εδώ και μήνες φαίνεται να ξεκινούν τις συνομιλίες από τα 6 εκατομμύρια ευρώ με πτωτικές τάσεις. Ο Ολυμπιακός μέσω του εξωδιοικητικού αντιπροσώπου ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις με ένα ποσό κοντά στα 3.5 κατομμύρια με ...ανοδικές τάσεις. Οπως λένε οι Ισπανοί η μεταγραφή θα φτάσει τελικά και θα κλείσει κοντά στα 4.5 με πέντε εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα υποστηρίζουν ότι ο Γκονζάλες που έχει ήδη έρθει σε πρώτη φάση σε συμφωνία με τους ερυθρόλευκους δεν θα πάρει περισσότερα χρήματα από τον Λουτσιάνο Γκαλέτι που είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας με 1.8 εκατομμύρια ευρώ. Υπολογίζεται ότι οι ετήσιες απολαβές του θα είναι μεταξύ 1.5 και 1.7 εκατομμύρια ευρώ. Με βάση το δημοσίευμα κλείστηκε ραντεβού για τα μέσα της εβδομάδας όπου άνθρωπος από την διοίκηση του Ολυμπιακού (πιθανόν ο Χρυσικόπουλος) θα μεταβεί στην Σεβίλη και θα έχει συνομιλία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής με τον πρόεδρο της Μπέτις Λοπέρα.