Ζαϊρί: «Ελπίζω να κληθώ στην εθνική»!
Την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της εθνικής του ομάδας εξέφρασε ο Ζαουάντ Ζαϊρί. Με δηλώσεις του, ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού φάνηκε να αντιλαμβάνεται πως μετά την αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο η συμμετοχή του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα (όπως όλων) είναι επισφαλής.
«Φυσικά και ήθελα να είμαι στην εθνική, εφόσον είναι θέλημα Θεού θα κληθώ. Τώρα, από τη στιγμή που η ηγεσία άλλαξε, πρέπει να φτιάξουμε ομαδικό πνεύμα και να δουλεύουμε για έναν συγκεκριμένο στόχο. Δεν θα προοδεύσουμε αν δεν κινούμαστε προς την ίδια κατεύθυνση», τα λόγια του τεχνίτη άσου.
«Πονοκέφαλος» για Ζεβλάκοφ- Μπράβο
Δυσάρεστα νέα περίμεναν τον Τιμούρ Κετσπάγια στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού. Ο Γεωργιανός τεχνικός είδε δύο από τους βασικούς αμυντικούς που αγωνίστηκαν Μπρατισλάβα να μην ακολουθούν το πρόγραμμα με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Οι Μίχαλ Ζεβλάκοφ και Ραούλ Μπράβο αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και η συμμετοχή τους σε φουλ ρυθμούς κρίθηκε αδύνατη.
Ο Πολωνός σέντερ μπακ αρκέστηκε σε ατομικό, λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό δικέφαλο. Ο Ισπανός από τη μεριά του, υπέστη κάκωση στο αριστερό γόνατο και επίσης περιορίστηκε σε θεραπεία και ατομική προπόνηση. Οι επόμενες μέρες θα κρίνουν αν μπορούν να υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία για τη ρεβάνς του Γ’ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Σλόβαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» (5/
.
«Κλείνει» στην Γαλατασαράι ο Κάλστρομ!
Την φανέλα της Γαλατασαράι προβάρει ο Κιμ Κάλστρομ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της γειτονικής χώρας, η τουρκική ομάδα έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τη Λιόν και συζητήσεις εξελίσσονται σε καλό κλίμα. Ο Σουηδός μέσος, στόχος του Ολυμπιακού προτού αποκτηθεί τελικά ο Έντσο Μαρέσκα, είναι θετικός να αποχωρήσει για χάρη της «Γαλατά» και μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας το θέμα θα «κλείσει» θετικά.
Οι Τούρκοι ποντάρουν στις καλές τους σχέσεις με την Λιόν (μετά την περσινή αγορά του Μίλαν Μπάρος και φέτος του Κεϊτά), ενώ η «χρυσή τομή» φαίνεται να βρέθηκε στα 6εκατ. ευρώ.
Μπουανανότε: «Μένω στη Ρίβερ»!
«Φρένο» στις ορέξεις ευρωπαϊκών ομάδων να τον εντάξουν στο δυναμικό τους πάτησε ο Ντιέγκο Μπουανανότε. Ο Αργεντινός αριστερός εξτρέμ, για τον οποίο φήμες κάνουν λόγο ότι άνθρωπος του Ολυμπιακού τον προσέγγισε, αποκάλυψε σε Μέσα της πατρίδας του ότι δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από τη Ρίβερ Πλέιτ, καθώς: «εδώ είναι το σπίτι μου».
«Πλέον έχω αποφασίσει ότι δεν πρόκειται να φύγω από την Ρίβερ. Είμαι ευτυχισμένος εδώ, εδώ είναι το σπίτι μου. Με τον Αριέλ (Ορτέγκα) και τον Μαρσέλο (Γκαγιάρδο) ξέρω ότι θα είναι δύσκολο για μένα, αλλά θα κάνω ότι μπορώ για να είμαι στη βασική ενδεκάδα. Ίσως καταφέρουμε να παίξουμε όλοι μαζί. Θα είναι πολύ εύκολο να παίξω μαζί τους», τόνισε αρχικά ο 21χρονος άσος στην ιστοσελίδα «telam.com.ar» και συνέχισε αναφερόμενος στις ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του:
«Η πιο σοβαρή πρόταση που είχα ήταν από τη Μπεσίκτας, αλλά μιλάμε για ένα πρωτάθλημα μικρομεσαίο, το οποίο δεν είναι το όνειρό μου να παίξω. Ο μάνατζερ μου με είχε ενημερώσει για κάποια νέα στοιχεία, αλλά δεν πρόκειται να φύγω. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα, όλα είναι παγωμένα».
Στέλνουν τον Αλτιντόρ στη Γαλλία
Κόντρα στη φημολογία ότι ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με την Βιγιαρεάλ για τον μονοετή δανεισμό του Γιόσι Αλτιντόρ, γαλλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ομάδα της χώρας προστέθηκε στη λίστα των ενδιαφερόμενων. Όπως αποκαλύπτει η «mercato365.com», ο Αμερικανός επιθετικός δεν απασχολεί μόνο τον Ολυμπιακό και τη Μάλαγα, αλλά και μια ομάδα του Σαμπιονά.
Εικάζεται ότι πρόκειται για τη Σεντ Ετιέν, η οποία μετά την παραχώρηση του Γκομίς στη Λιόν αναζητά τον καταλληλότερο αντικαταστάτη. Υπενθυμίζουμε ότι στην Ισπανία θεωρούν ότι οι Πειραιώτες έχουν τον πρώτο λόγο και μάλιστα έχουν δώσει τα χέρια με το «κίτρινο υποβρύχιο», έναντι 600.000 ευρώ.
Γκονζάλες: «Δεν είμαι ο καταλληλότερος να μιλήσω»
«Μετρημένος» στα λόγια του εμφανίστηκε ο Μαρκ Γκονζάλες, όταν ρωτήθηκε από τους Ισπανούς δημοσιογράφους για το ενδεχόμενο να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού. Ο Χιλιανός μεσοεπιθετικός της Μπέτις υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει κάτι, αφού την υπόθεση έχει αναλάβει ο εκπρόσωπός του.
«Δεν είμαι ο καταλληλότερος να μιλήσω για την υπόθεσή μου. Είμαι μέλος της ομάδας και δουλεύω για το καλύτερο. Την υπόθεση έχει αναλάβει ο μάνατζέρ μου και δεσμεύομαι με την ομάδα μου», δήλωσε αρχικά ο 25χρονος παίκτης και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να πω που μπορώ να πω που είναι καλύτερα, αλλά ευχόμαστε να μην έχουμε την ίδια σεζόν με πέρυσι. Είναι λογικό που βρισκόμαστε στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος».
[right:2n202mmo]
sport-fm.gr[/right:2n202mmo]