Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Oλυμπιακός 2009/2010

More
29 Jun 2009 00:20 #55140 by kostis7
pali sto limani tha paei to double

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Jun 2009 11:30 #55152 by Μάνος Γρυπάρης
Και κάτι από μένα...

Προσφορά για Κάλστρομ
Ο Ολυμπιακός βάζει από σήμερα σε φουλ τις μηχανές για την απόκτηση του Κιμ Κάλστρομ. Οι «ερυθρόλευκοι» θα στείλουν την επίσημη προσφορά τους, τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ, στην Λιόν ώστε να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις. Για πολλά χρόνια θέλει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό ο Λεντέσμα. Δεν πέφτει κάτω από τα εφτά εκατομμύρια ευρώ η Μπέτις για τον Μαρκ Γκονζάλες. «Ποιος Όουεν;», ανέφεραν στο τεχνικό επιτελείο των πρωταθλητών.

Οι πρωταθλητές βρίσκονται τον τελευταίο καιρό σε διερευνητικές επαφές με τη διοίκηση της γαλλικής ομάδας ενώ μετά και την επιθυμία του παίκτη να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα θα κινηθούν και επίσημα. Δεν αποκλείεται αυτό αν γίνει και σήμερα αλλιώς κάτι τέτοιο θα πραγματοποιηθεί μέσα στην εβδομάδα.
Ο Ολυμπιακός αναμένεται να προσφέρει αρχικά στην Ολιμπίκ περίπου 3,5 με 4 εκατομμύρια ευρώ. Οι Γάλλοι έχουν επισημάνει ότι επιθυμούν έξι εκατομμύρια ευρώ για τον Σουηδό μέσο και οι Πειραιώτες θα ρίξουν στο τραπέζι την δεύτερη πρόταση τους κοντά στα πέντε εκατομμύρια ευρώ ώστε να βρεθεί εκεί η «χρυσή τομή». Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο υπάρχει αισιοδοξία και πιστεύουν ότι εύκολα ή δύσκολα ο διεθνής άσος θα μετακομίσει στο λιμάνι.
Στην γαλλική ιστοσελίδα του Eurosport φιλοξενήθηκαν δηλώσεις του Κάλστρομ «Είμαι καλά στην Λιόν και νιώθω ότι ο σύλλογος με περιβάλλει με εμπιστοσύνη. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα στην Λιόν, αλλά θα δούμε τι θα γίνει». Το Eurosport αναφέρει ότι υπάρχουν προχωρημένες διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Λιόν και Ολυμπιακό.

Πιστός στον Ολυμπιακό ο Λεντέσμα
Την επιθυμία του να φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα για πολλά χρόνια εξέφρασε ο Κριστιάν Λεντέσμα. Ο Αργεντινός αμυντικός μέσος του Ολυμπιακού αναμένεται μεθαύριο στην Ελλάδα και όπως δήλωσε στη «SportDay» θα κάνει ότι του πουν οι πρωταθλητές «Είμαι έτοιμος να ταξιδέψω για την Ελλάδα. Ο μάνατζερ μου ζήτησε από τον Ολυμπιακό να στείλει τα εισιτήρια για να φύγω. Δεν υπάρχει περίπτωση να παίξω στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος. Μπορεί ο Σιμεόνε να θέλει να μείνω, ωστόσο ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει στη Σαν Λορέντσο ότι θα γυρίσω μετά τον δανεισμό μου, που λήγει σε δύο ημέρες. Το ξέρουν στη Σαν Λορέντσο ότι δεν πρόκειται να μείνω. Εγώ θα κάνω ό,τι μου πει ο Ολυμπιακός. Αν μου πει να πάω στην Αυστρία, όπου είναι η ομάδα, θα πάω εκεί. Αν μου πουν να έρθω στην Ελλάδα, θα έρθω εκεί. Κάτι είχα ακούσει για την Μπόκα, όχι όμως κάτι συγκεκριμένο. Εγώ έχω πει ότι θέλω. Θέλω να γυρίσω και δεν έχω κρύψει την επιθυμία μου να μείνω για πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό. Γι' αυτό θέλω νέο συμβόλαιο. Ο μάνατζερ μου μιλάει συνεχώς με τον Ολυμπιακό και του έχουν πει ότι αυτό που θέλουν είναι να γυρίσω, να με δει ο προπονητής και θα δούμε τι θα γίνει. Δεν μου έχουν υποσχεθεί κάτι, θα το συζητήσουμε. Εγώ έχω ξεκάθαρη πρόθεση. Δεν θα ήθελα να έρθω μόνο για ένα χρόνο. Ωστόσο, είμαι παίκτης Ολυμπιακού. Το βλέπω δύσκολο να μείνω για ένα χρόνιο, αλλά έχω και συμβόλαιο».

Περήφανος αρχηγός ο Ντουντού
Ο Ντουντού μίλησε στον ESPN της Βραζιλίας και ανέφερε ότι είναι πολύ περήφανος που τη νέα αγωνιστική περίοδος θα είναι αρχηγός του Ολυμπιακού «Θα είμαι ένας από τους αρχηγούς και είμαι πολύ περήφανος για αυτό. Τόσο ο Νικοπολίδης όσο και ο Γκαλέτι είναι δύο παίκτες πολύ αγαπητοί και σεβαστοί στην ομάδα κι επίσης μπορεί να ηγηθούν άνετα της ομάδας μέσα στο γήπεδο».

Το σκέφτεται ο Φρεντ
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, Φρεντ θέλει να δοκιμάσει και πάλι την τύχη του στην Ευρώπη μετά την παρουσία του στη Λιόν. Ο στράικερ της Φλουμινένσε θα σκεφτόταν πολύ σοβαρά αν του ερχόταν πρόταση από τον Πειραιά όπως ανέφερε στον «Πρωταθλητή» ο εκπρόσωπος Τύπου του 26χρονου άσου «Έχω ακούσει για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω στα χέρια μου επίσημη πρόταση. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη και γνωστή ομάδα στην Ευρώπη και αν κάνει πρόταση το μόνο σίγουρο είναι ότι θα την σκεφτούμε πολύ σοβαρά». Η βραζιλιάνικη ομάδα είναι διατεθειμένη να δώσει το 50% του Φρεντ με τρία εκατομμύρια ευρώ.

Δεν πέφτει κάτω από 7 εκατ. ευρώ για Γκονζάλες
Ένας από τους πολυπόθητους στόχους του Ολυμπιακού είναι ο Μαρκ Γκονζάλες. Ο παίκτης επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά αλλά πρέπει οι «ερυθρόλευκοι» να τα βρουν με την Μπέτις. Αυτό είναι και το πιο δύσκολο κομμάτι της μεταγραφής.
Οι πρωταθλητές το τελευταίο 24ωρο είχαν επαφές με τον σύλλογο της Σεβίλλης μέσω μάνατζερ αλλά και πάλι η απάντηση που πήραν δεν τους ικανοποίησε. Ο Χιλιανός δεν πωλείται από τους Ανδαλουσιανους με λιγότερα από εφτά εκατομμύρια ευρώ.
Ο πρόεδρος της Μπέτις, Μανουέλ Λοπέρα ανέφερε και πάλι χθες ότι δεν θα κάνει καθόλου πίσω για τον 24χρονο μέσο «Δεν έχω κάτι επίσημο από τον Ολυμπιακό στα χέρια μου αλλά σας λέω και πάλι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πουλήσουμε τον Γκονζάλες κάτω από εφτά εκατομμύρια ευρώ». Οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να φτάσουν στα πέντε εκατομμύρια ευρώ τις απαιτήσεις των Ισπανών.

Ποιος Όουεν;
Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στην Αυστρία για τα δημοσιεύματα περί Μάικλ Όουεν. Συγκεκριμένα το τεχνικό επιτελείο των «ερυθρόλευκων» ανέφερε «Ποιος Όουεν; Εμείς τον Κάλστρομ περιμένουμε. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος». Στο στρατόπεδο των πρωταθλητών γνωρίζουν την πορεία του Αγγλου επιθετικού που έχει πάρει την κατιούσα και δεν συγκαταλέγεται στους παίκτες που θα τους ενδιέφεραν.

Μικρά – μικρά από τον Τύπο
Οι βετεράνοι του Ολυμπιακού δίνουν σήμερα φιλικό παιχνίδι στο Μοσχάτο με την ομάδα του Αστερία που εκπροσωπεί τον σύλλογο «Μέριμνα ζωής για την καταπολέμηση των ναρκωτικών».
Ο Σάββας Θεοδωρίδης ανέφερε σε φίλους του Ολυμπιακού στην Μύκονο ότι ο Ντέρμπισιρ έχει το γκολ στην... κωλότσεπη.
Στα πέντε εκατομμύρια ευρώ είναι η τιμή του Τετέι της Ρόζενμποργκ.
Την Πέμπτη αναμένεται στο Σέεφελεντ ο Σωκράτης Κόκκαλης.
Ρεπό έχουν σήμερα οι παίκτες του Ολυμπιακού.
Ο Κατσικόγιαννης κλέβει τις εντυπώσεις στο Σέεφελντ.
Ανταλλαγή Κάλστρομ – Τοροσίδη πρότεινε στην Λιόν μάνατζερ.
Τον Φερνάντο Μοριέντες πρότεινε ως αντικαταστάτη του ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
04 Jul 2009 01:56 #55695 by Frank
Replied by Frank on topic Oλυμπιακός 2009/2010
[center:4tqdx5wk]Ζαϊρί... non stop!

[/center:4tqdx5wk]

Αν κάτι θα μείνει από το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού στην Αυστρία αυτό δεν θα είναι άλλο από την εξαιρετική εμφάνιση του Ζαουάντ Ζαϊρί που ήταν ασταμάτητος στο διάστημα που έπαιξε και οδήγησε τους «ερυθρολεύκους» στο 3-0 επί της Σβατς. Στο 44' ο Μαροκινός άνοιξε το σκορ ενώ στο 62' έβγαλε την ασίστ στον Γιάννη Παπαδόπουλο. Ο Μπελούτσι με πέναλτι στο 85' διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Θετικό δείγμα για τους πρωταθλητές, ειδικά στην επανάληψη. «Ήταν ένα παιχνίδι για ξεμούδιασμα. Δεν μπορούμε να βγάλουμε σοβαρά συμπεράσματα», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Γεωργιανός προπονητής, Τιμούρ Κετσπάγια.

Πως ξεκίνησε...

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε... μουδιασμένα το παιχνίδι. Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με την αυστριακή Σβατς ήταν περισσότερο αναγνωριστικά. Όπως ήταν λογικό και επόμενο τα πόδια των παικτών της ελληνικής ομάδας ήταν... βαριά απ' την εβδομάδα της προετοιμασίας στο Ζέεφελντ της Αυστρίας.

Στο 25ο λεπτό ο Όσκαρ έκανε μία σέντρα και ο Ζαϊρί έκανε το σούτ. Η μπάλα κατέληξε άουτ, ωστόσο ο Ολυμπιακός αλλά και ο Μαρονικός -που όσο αγωνίστηκε ήταν ιδιαίτερα θετικός- έδειξαν τις διαθέσεις τους...

Στο 34' ο Όσκαρ τροφοδότησε τον Γιάννη Παπαδόπουλος, που εξαπέλυσε ένα δυνατό σούτ. Ωστόσο οι αμυντικοί της Σβατς κατάφεραν να διώξουν την μπάλα προτού αυτή περάσει την γραμμή και καταλήξει στα δίχτυα της ομάδας τους.

Η πίεση απέδωσε καρπούς με τον Ζαϊρί

Στην συνέχεια ο Μήτρογλου αποπειράθηκε δύο φορές να χριστεί σκόρερ. Στο 37' με ωραία δική του ενέργεια και στο 41' με κεφαλιά. Και στις δύο απέτυχε. Ο Ολυμπιακός όμως δεν πήγε δίχως γκολ στ' αποδυτήρια.

Στο 44' μπήκε το πρώτο γκολ της σεζόν αλλά και πρώτο του Ζουάντ Ζαϊρί σε αγώνα του Ολυμπιακού. Ο Όσκαρ έκανε την σέντρα και ο Μαροκινός χαφ με ωραίο σούτ άνοιξε το σκορ, κάνοντας το 1-0.

Πιο ανεβασμένος στην επανάληψη

Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε σαφώς καλύτερος στην επανάληψη του ματς με τους Αυστριακούς. Βέβαια στο δεύτερο μέρος υπήρξαν και πολλές αλλαγές. Εκτός αγώνα έμειναν στο 51' οι Ντομί, Κ. Παπαδόπουλος, Α. Παπαδόπουλος, Τοροσίδης και Γκαλίτσιος. Αντ' αυτών μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι Πάντος, Ζεβλάκοφ, Μπράβο, Λεονάρντο και Μπελούτσι.

Επίσης έγινε αλλαγή και στους γκολκίπερ, με τον Πάρντο να παίρνει την θέση του Νικοπολίδη. Στο 62ο λεπτό ήταν η... ώρα για το δεύτερο τέρμα του Ολυμπιακού. Ο Ζαϊρί είχε συμμετοχή σ' αυτό το τέρμα. Μετά από δική του σέντρα ο Γιάννης Παπαδόπουλος με πολύ δυνατό σούτ έκανε το 2-0 για τον σύλλογό του.

Στο 64ο λεπτό ο Ντουντού βγήκε απ' το παιχνίδι για να τον αντικαταστήσει ο Κατσικογιάννης ενώ την θέση του Ζαϊρί πήρε ο Βασιλογιάννης. Όσο περνούσε η ώρα τόσο ο Ολυμπιακός ανέβαζε στροφές και απέδιδε καλύτερα. Στο 73ο λεπτό ο Βασιλογιάννης εκτέλεσε ένα καλοχτυπημένο φάουλ, αναγκάζοντας τον αντίπαλο γκολκίπερ να κάνει μία πολύ καλή απόκρουση.

Στο 85' ήταν η σειρά του Φερνάντο Μπελούτσι να χριστεί σκόρερ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Λεονάρντο, μετά από συνδυασμό με τον Ισπανό Όσκαρ.

Όσκαρ, Ζαϊρί και Γ. Παπαδόπουλος

Οι παραπάνω παίκτες είναι αυτοί που ξεχώρισαν στο φιλικό παιχνίδι με την Σβατς. Και οι τρεις έπιασαν πολύ καλή απόδοση και βοήθησαν τα μέγιστα τον Ολυμπιακό ώστε να φτάσει στην κατάκτηση της νίκης σε βάρος της Σβατς.

Έδινε συνεχώς οδηγίες

Ο Γεωργιανός τεχνικός του Ολυμπιακού Τιμούρ Κετσπάγια έδινε συνεχώς οδηγίες. Παρότι ήταν ένα φιλικό τεστ με ομάδα σαφώς χαμηλής δυναμικότητας ο νεαρός προπονητής ήθελε να δει απ' τους παίκτες του το καλύτερο δυνατό αγωνιστικό τους πρόσωπο.

Πέραν τούτου πρέπει να σημειωθεί πως το φιλικό αυτό παιχνίδι δεν έγινε κάτω απ' τις καλύτερες δυνατές καιρικές συνθήκες. Και αυτό γιατί σ' ένα μέρος του αγώνα υπήρξε δυνατή βροχόπτωση.

Οι αρχικές συνθέσεις

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Κ. Παπαδόπουλος, Α. Παπαδόπουλος, Ντομί, Τοροσίδης, Ντουντού, Γ. Παπαδόπουλος, Ζαϊρί, Μήτρογλου, Όσκαρ.

Σβατς: Βάισενχοφερ, Σκπολ, Έγκερ Ντάβιντ, Έγκερ Ντάνιελ, Ντούιτς, Κοχλ, Χόντερ, Ποχλ, Τακσάκερ, Μπούχερ, Κέλνερ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Σίφνον.

Τι δήλωσε ο Κετσπάγια

Μετά το πέρας του φιλικού ο Γεωργιανός προπονητής, Τιμούρ Κετσπάγια επισήμανε: «Ήταν ένα παιχνίδι για ξεμούδιασμα. Δεν μπορούμε να βγάλουμε σοβαρά συμπεράσματα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν μουδιασμένοι. Στην επανάληψη κυκλοφορήσαμε πιο καλά την μπάλα και δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι». Στο μεταξύ ο Ολυμπιακός αναμένεται να... πατήσει ξανά σε ελληνικό έδαφος αύριο στις 9.20 το βράδυ, οπότε και επιστρέφει στην Αθήνα.

Είχε την στήριξη του κόσμου του

Αρκετοί ήταν οι φίλοι του Ολυμπιακού, που έδωσαν σήμερα το παρών στις κερκίδες του γηπέδου της Σβατς. Οι περισσότεροι εκ των υποστηρικτών των πρωταθλητών Ελλάδας ταξίδεψαν απ' το Μόναχο για να δουν την αγαπημένη τους ομάδας. Θυμίζουμε πως η είσοδος για το φιλικό ήταν ελεύθερη.

Το τρίτο φιλικό στο ίδιο γήπεδο...

Ο Ολυμπιακός έχει δώσει άλλα δύο φιλικά παιχνίδια στο ίδιο γήπεδο. Το πρώτο μάλιστα ήταν με την ιταλική Τζένοα επί εποχής του Τροντ Σόλιντ. Έτσι αυτό ήταν το τρίτο φιλικό του τεστ στο ίδιο γήπεδο, όπου η ατμόσφαιρα ήταν ως επί το πλείστον εορταστική.

Ατομικό πριν τον αγώνα για δύο

Ο Βραζιλιάνος Ντιόγκο αλλά και ο Άγγλος διεθνής φορ, Ματ Ντάρμπισαϊρ μπορεί να μην έπαιξαν στο φιλικό, ωστόσο έκαναν ατομικό πρόγραμμα πριν απ' την έναρξη του παιχνιδιού. Ως γνωστόν ο ένας έχει πρόβλημα στο ισχίο και ο άλλος (Ντάρμπισαϊρ) στους κοιλιακούς.

[right:4tqdx5wk]gazzetta.gr[/right:4tqdx5wk]

More
04 Jul 2009 14:44 #55718 by Frank
Replied by Frank on topic Oλυμπιακός 2009/2010
Κίνδυνος αναβολής του ντέρμπι

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να αναβληθεί το ντέρμπι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Στη Σούπερ Λίγκα υπήρχε η αίσθηση ότι οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να ζητήσουν από την ΟΥΕΦΑ να διεξαχθεί ο επαναληπτικός για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ την Τετάρτη, κάτι το οποίο δεν είναι εφικτό.

Και αυτό διότι ο συγκεκριμένος προκριματικός γύρος έχει ενταχθεί στο πακέτο της κεντρικής τηλεοπτικής διαχείρισης του Τσάμπιονς Λιγκ για την τριετία 2009-2012, επομένως είναι θέμα των διοργανωτών ποια μέρα θα διεξαχθούν τα ματς και όχι της κάθε ομάδας.

Πλέον στη Σούπερ Λίγκα ελπίζουν στην τύχη και εύχονται ο επαναληπτικός του Ολυμπιακού να γίνει την Τετάρτη και όχι την Τρίτη, διαφορετικά θα αναγκαστούν να προχωρήσουν στη λύση της αναβολής του ντέρμπι. Εκτός και αν η ΑΕΚ καταφέρει να πείσει την ΟΥΕΦΑ να ορίσει το δικό της ματς για το Γιουρόπα Λιγκ την Τρίτη ή την Τετάρτη αντί για την Πέμπτη, ωστόσο και αυτό το ενδεχόμενο έχει να κάνει με το ποια ομάδα θα είναι αντίπαλός της.

Τα «σκάει» για Μπελούτσι η Πόρτσμουθ

Τις τελευταίες μέρες έχει γίνει γνωστό το ενδιαφέρον της Πόρτσμουθ για την απόκτηση του Φερνάντο Μπελούτσι. Μάλιστα, όπως γράφει η αγγλική εφημερίδα «Mirror» σε σημερινό δημοσίευμά της η διοίκηση των «πομπέις» έχει καταθέσει πρόταση 8 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Αργεντινού μέσου.

Η προσφορά έχει κατατεθεί στους πρωταθλητές Ελλάδας μέσω του γνωστού μάνατζερ Πίνι Ζάχαβι που λειτουργεί για λογαριασμό του Μπελούτσι, παρότι δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το ιδιοκτησιακό καθεστώς στην Πόρτσμουθ, μιας και ο αγγλικός σύλλογος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Σουλεϊμάν Αλ Φαχίμ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός έχει το 50% των δικαιωμάτων του 26χρονου Αργεντινού άσου στην κατοχή του και το υπόλοιπο 50% ανήκει στον Πίνι Ζάχαβι.

Φεύγει ο Μπελούτσι

Όποιον κι αν ρωτάς από τον Ολυμπιακό για την περίπτωση πώλησης του Φερνάντο Μπελούτσι, βρίσκεις κλειστά στόματα. Κανείς δεν ξέρει, δεν άκουσε και δεν είδε τίποτα. Τα πράγματα είναι λίγο…καλύτερα όταν ρωτάς το γραφείο του Πίνι Ζαχάβι, που έχει το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη και «διακινεί» τη μεταγραφή του. Τουλάχιστον εκεί λένε, «ρωτήστε τον Ολυμπιακό»…

Το παρελθόν σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ξεκάθαρο. Όποτε συναντάς κλειστά στόματα στον ολυμπιακό, σημαίνει ότι επίκειται πώληση παίκτη. Τώρα, φαίνεται πως ήρθε η ώρα του Μπελούτσι, που άλλωστε είναι αλήθεια ότι ποτέ δεν είχε τους πιο θερμούς υποστηριχτές εντός των διοικητικών τειχών του Ολυμπιακού. Έτσι, με το που διαφάνηκε από το βάθος μία καλούτσικη προσφορά (μπροστά στα λεφτά που έχουν δαπανηθεί για την απόκτησή του 50% του Αργεντινού μεσοεπιθετικού από τη Ρίβερ Πλέϊτ), κανείς δεν αρνήθηκε να συζητήσει. Κι όχι μόνο…

[right:3ui0bgs1]gazzetta.gr[/right:3ui0bgs1]

More
04 Jul 2009 16:57 #55730 by lavezzi7

andrewgate13 wrote: ekane tin kaluterh metagrafh o theios kseris esu TEROBITSAS ARXIDIATITHS ontws pali ta idia tha exoume

Καλά,με τέτοια μυαλά πάλι τρίτοι θα βγείτε(τα 3 τελευταία χρόνια τρίτοι βγαίνετε,καλά που υπάρχουν και τα play-off).Η διαιτησία θα σας φταίει πάλι(η γνωστή καραμέλα) αντί να δείτε τα χάλια σας.Νικάτε την Τετάρτη την Ίντερ στο Μιλάνο και την Κυριακή δεν πάτε ούτε 10000 στο γήπεδο και φέρνετε ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης!Αλλά για σας πάντα η διαιτησία θα φταίει όπως έφταιγε και στο 3-0 στη Ριζούπολη,όπως έφταιγε και στο 1-4 στη Λεωφόρο,όπως έφταιγε και στο 2-4 στο ΟΑΚΑ,όπως έφταιγε και στο 4-0 στο Καραισκάκη.Αυτή είναι η αλήθεια είτε το θέλετε είτε όχι.Θα ήταν προτιμότερο για σας να ασχοληθείτε λίγο με την ομάδα σας και το πως θα γίνει καλύτερη από το να κάθεστε και να δημιουργείτε κάθε φορά νέους Γκαγκάτσηδες.Πάρτε το χαμπάρι και πάραδεκτείτε το επιτέλους,τα τελευταία 13 χρόνια τουλάχιστον ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

More
04 Jul 2009 17:33 #55733 by andrewgate13

lavezzi7 wrote:

andrewgate13 wrote: ekane tin kaluterh metagrafh o theios kseris esu TEROBITSAS ARXIDIATITHS ontws pali ta idia tha exoume

Καλά,με τέτοια μυαλά πάλι τρίτοι θα βγείτε(τα 3 τελευταία χρόνια τρίτοι βγαίνετε,καλά που υπάρχουν και τα play-off).Η διαιτησία θα σας φταίει πάλι(η γνωστή καραμέλα) αντί να δείτε τα χάλια σας.Νικάτε την Τετάρτη την Ίντερ στο Μιλάνο και την Κυριακή δεν πάτε ούτε 10000 στο γήπεδο και φέρνετε ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης!Αλλά για σας πάντα η διαιτησία θα φταίει όπως έφταιγε και στο 3-0 στη Ριζούπολη,όπως έφταιγε και στο 1-4 στη Λεωφόρο,όπως έφταιγε και στο 2-4 στο ΟΑΚΑ,όπως έφταιγε και στο 4-0 στο Καραισκάκη.Αυτή είναι η αλήθεια είτε το θέλετε είτε όχι.Θα ήταν προτιμότερο για σας να ασχοληθείτε λίγο με την ομάδα σας και το πως θα γίνει καλύτερη από το να κάθεστε και να δημιουργείτε κάθε φορά νέους Γκαγκάτσηδες.Πάρτε το χαμπάρι και πάραδεκτείτε το επιτέλους,τα τελευταία 13 χρόνια τουλάχιστον ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

re lavezzi tha peis tin ilikia sou na kserw me ti mualo milaw 15xronou 14 xronou 13 xronou pes sto 2-4 mesa imouna me tis 2adikes apoboles tou panathinaikou kai to 4 goal sas pou proerxotane apo katharo epithetiko foul sto 3-0 tis rizopoulis oloi kseroume ti paixtike ekei pera o agwnas dn eprepe na ginei to 2000 -2001eixa makran tin kaluterh omada kai exasa to prwtathlima logw diatisias to1997- 1998 eixa palu kaluterh omada alla as opsetai o papadakos pou epaiza enantion sou me 8 paiktes to 2001-2002 i aek eixe tin kaluterh omada apo sena kai telika to phres esu 2002-2003 to pio ntropiastiko prwtathlima pou phres me ta aisxh tis rizoupolhs 2004-2005 eixes xeiroterh omada kai apo mas kai apo tin aek kai me kati faltsosfurigmata sto telos to phhres esu to propersuno me to cas kai to persuno me kati thrasumboulous kati paniwnious kai asteres tripolhs i paragka zei akoma kai sou thumizw ta logia tou arxidiatith spatha o olympiakos kai to aigalew na kerdizoun kai oloi oi aloi na pane na gam...

More
04 Jul 2009 17:49 #55734 by Ρωμανός Βογιατζής
Καταρχήν άκουσα ότι ο πρόεδρος πουλάει μετοχές....κατά δεύτερον άντε ευτυχώς πήρε καλους παίχτες ο βάζελος να δούμε πρωτάθλημα είναι βαρετό να το σηκώνουμε από τον Νοέμβριο:lol: :lol: :lol: :lol: !!!!

More
04 Jul 2009 18:39 #55740 by lavezzi7

andrewgate13 wrote:

lavezzi7 wrote:

re lavezzi tha peis tin ilikia sou na kserw me ti mualo milaw 15xronou 14 xronou 13 xronou pes sto 2-4 mesa imouna me tis 2adikes apoboles tou panathinaikou kai to 4 goal sas pou proerxotane apo katharo epithetiko foul sto 3-0 tis rizopoulis oloi kseroume ti paixtike ekei pera o agwnas dn eprepe na ginei to 2000 -2001eixa makran tin kaluterh omada kai exasa to prwtathlima logw diatisias to1997- 1998 eixa palu kaluterh omada alla as opsetai o papadakos pou epaiza enantion sou me 8 paiktes to 2001-2002 i aek eixe tin kaluterh omada apo sena kai telika to phres esu 2002-2003 to pio ntropiastiko prwtathlima pou phres me ta aisxh tis rizoupolhs 2004-2005 eixes xeiroterh omada kai apo mas kai apo tin aek kai me kati faltsosfurigmata sto telos to phhres esu to propersuno me to cas kai to persuno me kati thrasumboulous kati paniwnious kai asteres tripolhs i paragka zei akoma kai sou thumizw ta logia tou arxidiatith spatha o olympiakos kai to aigalew na kerdizoun kai oloi oi aloi na pane na gam...

Η παράγκα ζει...ναι...ΟΦΗ,ΠΑΟΚ,ΛΑΡΙΣΑ...
Ακόμα τον Εντόι ψάχνετε ρεεεεεεεεεεε...............

More
04 Jul 2009 18:42 #55741 by andrewgate13
larisa nai x0A0AX0A0AX0 KAI paok kopse ton tsoukala sou kanei kako oso gia ton ofh 3 nikes parapanw exw egw apo sena ena enantia ston ofh exeis polu gelio pitsirika

More
04 Jul 2009 18:43 #55742 by andrewgate13

Van Basten7 wrote: Καταρχήν άκουσα ότι ο πρόεδρος πουλάει μετοχές....κατά δεύτερον άντε ευτυχώς πήρε καλους παίχτες ο βάζελος να δούμε πρωτάθλημα είναι βαρετό να το σηκώνουμε από τον Νοέμβριο:lol: :lol: :lol: :lol: !!!!

sto lew opws eipa kai ston lavezzi kopse to proedros min gineis kai esu upalilos kai probato filika panta