Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Μουντιαλ 2006....Λαβετε θεση.....

Poll: Ποια ομαδα πιστευετε οτι θα το κατακτησει..... (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Βραζιλια
11 24.4%
Ιταλια
10 22.2%
Γερμανια
4 8.9%
Ισπανια
2 4.4%
Αγγλια
7 15.6%
Αργεντινη
9 20%
Ολλανδια
2 4.4%
Τσεχια
No votes 0%
Πορτογαλια
No votes 0%
Total number of voters: 8
Only registered users can participate to this poll
More
13 Jun 2006 14:16 #14905 by Αντώνης Κατρής
Έλα μωρέ ποια Αγγλία μωρέ???? Ένας παίκτης τους έλλειπε και χρειάστηκαν ένα αυτογκόλ για να πάρουν το παιχνίδι με τα χίλια ζόρια... Το μόνο που τους σώζει είναι ότι έχουν σχετικά εύκολες διασταυρώσεις μετά από τους ομίλους οπότε παίζει να πάνε λίγο ψηλά ακόμη και με τα ψέματα! Αν ήταν στον τρίτο όμιλο ούτε στους 16 δε θα πέρναγαν

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Jun 2006 17:13 #14918 by panos
Egw pisteuw oti an oi Ganezoi den htan toso "xazogkolides"8a eutanan para poloi pshla akoma kai 8 kai 4 giati ston tomea tis kukloforias tis mpalas htan para polu kaloi alla otan eblepan estia mallon skoura ta ebriskan.

More
13 Jun 2006 19:01 #14921 by Δημήτρης Χριστοδούλου
Εγω ψηφίζω Αγγλία, η οποία φέτος είναι πολύ δυνατή. Αν δεν το πάρει τουλάχιστον να πάει στους 4.

More
13 Jun 2006 20:09 #14926 by Chris Zotos

Sir_A_K\ wrote: Έλα μωρέ ποια Αγγλία μωρέ???? Ένας παίκτης τους έλλειπε και χρειάστηκαν ένα αυτογκόλ για να πάρουν το παιχνίδι με τα χίλια ζόρια... Το μόνο που τους σώζει είναι ότι έχουν σχετικά εύκολες διασταυρώσεις μετά από τους ομίλους οπότε παίζει να πάνε λίγο ψηλά ακόμη και με τα ψέματα! Αν ήταν στον τρίτο όμιλο ούτε στους 16 δε θα πέρναγαν

Πέστα ρε Sir πέστα !!!
Μου λένε αγγλία όταν δε μπορούν γκόλ να πετύχουν !!! :evil:

More
13 Jun 2006 20:17 #14930 by Kleanthis
Χε, χε... Ήρθε -νομίζω- η ώρα...
Ήθελα από καιρό να το κάνω, αλλά βλέποντας ότι το εν λόγω topic είχε γίνει ολίγον τι ...οίκος ανοχής, απέφευγα...

Παίρνοντας, λοιπόν, αφορμή απ' το post του φίλτατου Αντώνη(Sir_A_K) θα προσπαθήσω να σας "αναλύσω" το σκεπτικό του Ericsson, όπως έγω το έχω καταλάβει στο μυαλό μου...

Από πολλούς αιωρείται τις τελευταίες μέρες το ερώτημα: Όταν με το καλό επιστρέψει ο Ρούνεη, ποιον θα αντικαταστήσει; Τον Κράουτς ή τον Όουεν ;

Αντιστρέφοντας το ερώτημα, έχω να πω τα εξής:(Θα μιλήσω σε πρώτο ενικό για να γίνω πιο άμεσος και κατανοητός)
Πού είδες εσύ ότι ο Κράουτς είναι χρησιμότερος του Όουεν?
Βέβαια, καταλαβαίνω το σκεπτικό σου, το οποίο έχει απώτερο σκοπό να βγάλει ...Mundialικώς* "άχρηστο" τον Όουεν...

Εδώ έρχεται να επαληθευτεί το σκεπτικό-πλάνο του Έρικσον, γι' αυτή τη συγκεκριμένη Αγγλία...
Ο Έρικσον, παρότι αμφισβητήθηκε έντονα από πολλούς, έμαθε στους Άγγλους κάτι που δεν έχουν συνειδητοποιήσει ούτε οι ίδιοι ότι το ξέρουν... Πώς να μην παίζουν Αγγλικό ποδόσφαιρο.
Όταν πρωτοανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Αγγλίας ο Έρικσον είχε πει: I want to make them play football. Αυτό ξένισε πολλούς Άγγλους δημοσιογράφους, κυρίως προερχόμενους από εφημερίδες όπως η Sun και άλλες σκανδαλοθηρικές εφημερίδες της Αγγλίας, οι οποίοι ερμηνεύοντας κατά τον δικό τους γνώριμο τρόπο τις δηλώσεις του Σουηδού τεχνικού, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο Έρικσον υπονοεί πως οι Άγγλοι δεν ξέρουν μπάλα και ήρθε αυτός, απ' τη Σουηδία, για να τους μάθει...

Και έπειτα από όλα αυτά, βλέπεις σχεδόν τα 3/4 των ομάδων της Premier και τα 2/4 της Championship, να παίζουν με επιθέσεις από τον άξωνα!
Ε, λοιπόν, διώχτε τον τώρα τον Σουηδό, τον άμπαλο...

Επανέρχομαι στο θέμα Κράουτς- Όουεν, γιατί ξέφυγα αρκετά...
Με το "μετά Έρικσον" ποδόσφαιρο, το βασικό παιχνίδι της Αγγλίας γίνεται απ' τον άξωνα, συνεπώς παίχτες τύπου Κράουτς-Χέσκεϋ είναι παικτικώς άχρηστοι...
Αντίθετα, διεμβολίσιμοι παίχτες όπως Ρούνεϋ και Όουεν, όσο ντεφορμέ και να 'ναι, είναι τουλάχιστον απαραίτητοι... Άλλωστε, με Lampard, Gerard, Beckham από πίσω, το έργο τους γίνεται ακόμα πιο εύκολο!

*Λέω Mundialικώς, γιατί παικτικώς αυτό δεν στέκει, είτε βάσει βιογραφικού, είτε βάσει αγωνιστικής αποδοτικότητας, έστω και σε συλλογικό επίπεδο...

Αυτά, ελπίζω να μην σας κούρασα... Κάθε εμπεριστατομένη απάντηση δεκτή και τροφή για διάλογο!

Forza Lions!

More
14 Jun 2006 00:57 #14965 by Μάνος Γρυπάρης
Σήμερα δέχτηκε κόκκινη κάρτα ο Jean-Paul Abalo! Ο αρχηγός του Togo!

Κι εγώ ως γνήσιος....Μητσοτάκης...είχα γράψει τα "καλύτερα" για το παιδί...
www.gamesradio.gr/modules.php?na ... pic&t=1873

Άλλο ένα παλικάρι που μάτιασα!! Κρίμα :(

ΥΓ. Topic για γκαντέμηδες!
www.gamesradio.gr/modules.php?na ... opic&t=437

Χθες η Ιταλία ως ολοκαίνουργια ομάδα στο μουντιάλ που έχει αλλάξει πάνω από την μισή 11άδα, έπαιξε πολύ καλή μπαλίτσα με την Γκάνα. Αναμένουμε όμως και το δυνατό τεστ με Τσεχία.

Σήμερα η Βραζιλία τελείως στο ρελαντί, 1-0 με μακρινό σουτ του Kaka απέναντι σε διπλή ζώνη των Κροατών. Κρίμα γιατί περιμέναμε να ευχαριστηθούμε μπάλα ρε γαμώτο.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
14 Jun 2006 02:27 #14971 by Αντώνης Κατρής
Εγώ πάντως τα έλεγα ότι η Βραζιλία αν παιχτεί σωστά δεν είναι παρά ένα τσούρμο από παικταράδες που μαζεύτηκαν να κλωτσήσουν το τόπι... Αυτό να με συγχωρείτε δε λέγεται ομάδα και αν μπορεί η μετρίου επιπέδου Κροατία να τους δημιουργήσει τέτοιο πρόβλημα τότε οποιαδήποτε από τις Ιταλία, Τσεχία (με μία από αυτές θα παίξουν στην επόμενη φάση) αν παρουσιαστεί σοβαρή τότε την έχει τη Βραζιλία (σίγουρα όχι για πλάκα αλλά την έχει)... Κακά τα ψέματα όσο καλοί και να είναι οι παίκτες της, δεν είναι σε καμία περίπτωση ένα δεμένο σύνολο. Και να πούμε την αλήθεια η τελευταία πραγματική Βραζιλία που έχουμε δει ήταν αυτή του '94. Από τότε την είδαν ότι και καλά έχουν κληρονομικό δικαίωμα στον τίτλο. Δεν είναι όμως έτσι κύριοι και το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι η Γαλλία. Την είδαν το 2002 ότι είχαν την κούπα στην τσέπη και τελικά δεν πέρασαν στους ομίλους... Σίγουρα πάντως αν η Βραζιλία φέτος συνεχίσει έτσι θα είναι θαύμα το να φτάσει στον τελικό

More
14 Jun 2006 09:26 #14977 by alex kavvadias
pados ego ksero oti ektos apo kana 2 pexnidia to theama mexri stigmis einai athlio!! pane oi kales epoxes....

More
14 Jun 2006 09:28 #14978 by panos
Malon 3exnas pou h Brazil to 2002 eixe 3ekinhsei xirotera apo twra eides omws pou eftase.Telos h Brazil x8es den eixe kanena logo na na piesei efoson kerdize.8a pieze mono an isofarizotan kai pisteuw pws 8a to ebaze tote to goal ths nikhs

More
14 Jun 2006 10:16 #14982 by Chris Zotos
Καλά κάτσε να παίξει με την Ιταλία το Brazil και θα σου πώ εγώ !!!
Πάντως ο manageroπατέρας έχει απόλυτο δίκιο !!!
Mano νομίζω πως το μόνο που λείπει από τη βραζιλία είναι ο abalo !!! :lol: