Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Μουντιαλ 2006....Λαβετε θεση.....

Poll: Ποια ομαδα πιστευετε οτι θα το κατακτησει..... (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Βραζιλια
11 24.4%
Ιταλια
10 22.2%
Γερμανια
4 8.9%
Ισπανια
2 4.4%
Αγγλια
7 15.6%
Αργεντινη
9 20%
Ολλανδια
2 4.4%
Τσεχια
No votes 0%
Πορτογαλια
No votes 0%
Total number of voters: 8
Only registered users can participate to this poll
More
30 May 2006 22:18 #13735 by Pantelis
Argentina re 8a tribete ta matia sas me ayta pou 8a deite! :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 May 2006 01:10 #13747 by Αντώνης Κατρής
Μωρέ με την φετινή Ιταλία οποιαδήποτε πρόβλεψη εναντίον της νομίζω ότι είναι λάθος... Εκτός από υπερπλήρης, έχει φέτος έναν πολύ καλό προπονητή, τον καλύτερο τα τελευταία χρόνια και σίγουρα πολύ καλύτερο και από τον Dino Zoff (τελικός Euro '98) και τον Arigo Sacchi (τελικός Mundial '94). Σίγουρα με Marcelo Lippi στο πάγκο και με τέτοιους παικταράδες η Ιταλία έχει όλα τα φόντα για να φτάσει στον τελικό!!! Και το ξαναλέω επιτέλους δεν έχει Antonio Cassano και Cristian Panucci... Τι άλλο χρειάζεται???

More
31 May 2006 09:33 #13754 by Πέτρος
Αναφορικά με τον Arkanto, είδα Αργεντινή σε κάποια φιλικά και φυσικά στο περυσινό Confederations.

Για κλάμματα ήταν....

Όσο για την Ιταλία ας μην ξεχνάμε πως θα έχει τον Totti ημιτραυματία (πρόσφατα έπαιξε πάλι μπάλα) όπως και η Αγγλία τον Rooney, παίκτες αν μη τι άλλο που μπορούν να παίξουν το ρόλο του βαρόμετρου στις ομάδες τους...

More
31 May 2006 14:51 #13786 by Γιώργος Γκούμας

DjBasile\ wrote: εγώ πάντως δεν θέλω Αγγλία με τίποτα, αν και έχουν πολύ συμπαθητική ομάδα.. Φαντάζεστε τι έχει να γίνει σε μελλοντικά Football Manager?? Ούτε να το σκέφτομαι. Εδώ τώρα περνάνε σχεδόν πάντα Ιρλανδία, Αγγλία και Σκωτία. Σε παλιότερα CM, μιλάμε για δυναστείες: 2002¨Σουηδία 2006: Αγγλία 2010 Αγγλία 2014 Σκωτία 2018: Ιρλανδία

DjBasile τελειο ποστ.... Ειναι λογοι ρε παιδι μου....Εισαι θεος, υποκλινομαι...

More
01 Jun 2006 01:09 #13837 by ribogio
Την αργεντινη βλεπω να πηγαινει καλα γιατι εχει μπροστα ενα τριο πολυ δυνατο messi-crespo-tevez.Aπο εκει και περα κατι μου λεει οτι η βραζιλια δεν θα παει τοσο καλα οσο το 2002 και η εκπληξη του μουντιαλ θα ειναι η γιουγκοσλαβια, εχει μια δεμενη ομαδα.

More
06 Jun 2006 04:32 #14222 by Αντώνης Κατρής
Η Βραζιλία είναι πολύ τραλαλά φέτος, περισσότερο μια περιοδία του Fame Story παρά μια ομάδα... Απλά έχει αυτό το τελείως απρόβλεπτο στο παιχνίδι της που πηγάζει από την έλλειψη τακτικής και συστήματος. Αυτό μπορεί είτε να διαλύσει οποιοδήποτε αντίπαλο είτε να τη βυθίσει... Με αυτή την ομάδα το πόσο μακριά θα πάει εξαρτάται αποκλειστικά από την κατάσταση που θα βρεθούν τα βαρόμετρα της αλλά και πόσο νωρίς θα πέσει σε σοβαρό και πειθαρχημένο αντίπαλο... Πιστεύω ότι αν πέσει με κάποια σοβαρή ευρωπαϊκή ομάδα μπορεί και να μείνει εκτός γιατί δεν έχει κάνει σοβαρή προετοιμασία και κατά τη διάρκεια αυτού του πράγματος που θεωρείτω προετοιμασία το μόνο που έκαναν ήταν show για όσους πλήρωναν να τη δουν στις προπονήσεις της! Γενικά αμφιβάλω για το κατά πόσον έχουν καταλάβει σε ποια διοργάνωση θα παίξουν...

Υ.Γ. Είχα την τύχη να δω τη Βραζιλία με πολύ μεγαλύτερους παίκτες και έδειχναν πολύ μεγαλύτερη σοβαρότητα παρά το γεγονός ότι εκείνοι ήταν πραγματικά πολύ μεγάλοι παίκτες... Ειλικρινά δεν ξέρω πως την έχουν δει οι τωρινοί...

More
06 Jun 2006 09:36 #14227 by Pantelis
Pera apo tin agapi kai ti latreia pou trefw gia tin Argentini pistevw oti exei o,ti xreiazete gia na paei mprosta kai na ftasei mexri ton teliko!Den exei kai tous paiktes bentetes opws exoun alles omades pou 8a sou dhmiourgisoun problimata!Kai symfwnw me ton ribogio gia tin epi8esi!!!
Episeis pistevw pws kai h Italia 8a paei kala gia logous pou prwanafer8ikan apo ton Sir_A_K

More
06 Jun 2006 12:22 #14237 by Βασίλης
Sir_A_K, θέλω να ρίξουν μια τεσσάρα οι τραλαλάλες στο μαλλί του Τόττι!!! Να δω μετά πού θα κρύβεσαι!!! Μουαχαχαχα!!!

Ιταλία ψήφισα...

Θέλω να γίνουν σούπερ εκπλήξεις. Δε ξέρω τι.. Γαλλία - Ελβετία 0-3, Τσεχία - Αργεντινή 5-1, Αγκόλα - Πορτογαλία 2-0. Βραζιλία - Παραγουάη 0-1, Αγγλία - Σουηδία 1-3 (αν και αυτό δεν θα είναι έκπληξη)

More
06 Jun 2006 14:21 #14258 by Μπάμπης Κάιδος
Ego exo edo kai polla xronia mia simpathia sti gallia alla pia de vlepo na kanoun polla pramata...

Sigoura i Vrazilia einai to terastio favori kai kata 80% tha to sikosei afou einai pliris omada kai i amina tis einai mia xara ki as leei o manos...

Omos psifisa Agglia, omada pou elpizo na paei poli kala fetos... An den to kataferei tora de tha to kataferei pote gia polla pali xronia... alli mia genia svinei...

More
06 Jun 2006 14:33 #14260 by Κωνσταντής Νικολάου
Hm..... Erm..... Ahhhhh Kapoia omada

Greeks do not fight like heroes... heroes fight like Greeks (Winston Churchill, 1941)