PASaris\ wrote: Παίδες, γιατί είστε τόσο απόλυτοι?
Πού την είδαμε την έρμη τη Βραζιλία για να την κρίνουμε? Σε ματς πρεμιέρας?
Δυστυχώς, για μένα, θα ανακάμψει...
Και για να μην ξεχνιόμαστε...
Επιστρέφει ο Ρούνεϊ;
Η Αγγλία πήρε την πρώτη νίκη κόντρα στην Παραγουάη, έστω και δύσκολα και με μια νέα επί του Τριντάντ και Τομπάγκο την Πέμπτη θα εξασφαλίσει την πρόκριση στις «16» καλύτερες ομάδες του Μουντιάλ. Ο Σβεν Γκόραν-Ερικσον ίσως να μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γουέιν Ρούνεϊ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο 20χρονος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αποθεραπευτεί πλήρως από το διπλό κάταγμα στο δεξί του πόδι και το ιατρικό τιμ των «λιονταριών «άναψε» το «πράσινο φως» για την επιστροφή του παίκτη στη διάθεση του Σουηδού τεχνικού.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του BBC, ο Ερικσον σκοπεύει να χρησιμοποιήσει, έστω και για λίγο χρονικό διάστημα, τον άσο των «κόκκινων διαβόλων» κόντρα στους Κεντροαμερικάνους. Μάλιστα, όπως μεταδίδει ο απεσταλμένος του BBC στη Γερμανία, ο παίκτης περιμένει σαν τρελός τη χρησιμοποιησή του από τον Σουηδό ομοσπονδιακό, αφού επιθυμεί να επιστρέψει όσο γίνεται πιο γρήγορα στην αγωνιστκή δράση. «Είναι πολύ δύσκολο να τον κρατήσεις, όπως μας περιέγραψε ο Πίτερ Κράουτς. Θέλει να παίζει συνέχεια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο «άνθρωπος» του τηλεοπτικού δικτύου.
από sport-fm.gr
Υ.Γ. Είμαι μέγιστος Αντι-Brazil fan!
Εγώ τουλάχιστον δεν την κρίνω μόνο με βάση όσα είδα χθες. Το έχω πει από καιρό ότι φέτος η Βραζιλία δεν έχει κάνει σοβαρή προετοιμασία, οι παίκτες της την έχουν δει κάπως και γενικά δεν είναι ομάδα δεν είναι ένα δεμένο σύνολο. Την είδαμε και στα φιλικά (που δεν υπάρχει άγχος) να μην κάνει και τπτ σπουδαίο και χθες απέναντι σε οργανωμένη ομάδα είχε πολλά προβλήματα. Μπορεί και το 2002 να είχε ξεκινήσει άσχημα αλλά ας θυμηθούμε και το παιχνίδι με την Τουρκία που είδε κι έπαθε να κερδίσει. Και γενικά όσες φορές τα τελευταία χρόνια έχει παίξει με σοβαρές ομάδες έχει αν μη τι άλλο προβλήματα.
Δε λέω μπορεί να μεταμορφωθεί μετά σε υπερομάδα αλλά θα μου επιτρέψετε να αμφιβάλω.. Όσο για τον Κακά χθες μας έδειξε ακριβώς πως λειτουργεί. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ωραίος έβαλε και το γκολ αλλά στη συνέχεια, με εξαίρεση ένα σουτ, ήταν στην καλύτερη περίπτωση μέτριος. Ότι δηλαδή κάνει συνήθως... Θα είναι μέχρι ένα σημείο μαγεία μέσα στο γήπεδο και από'κει και μετά απλά θα υπάρχει για να είναι 11 οι παίκτες της ομάδας του. Σταθερότης μηδέν