Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Μουντιαλ 2006....Λαβετε θεση.....

Poll: Ποια ομαδα πιστευετε οτι θα το κατακτησει..... (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Βραζιλια
11 24.4%
Ιταλια
10 22.2%
Γερμανια
4 8.9%
Ισπανια
2 4.4%
Αγγλια
7 15.6%
Αργεντινη
9 20%
Ολλανδια
2 4.4%
Τσεχια
No votes 0%
Πορτογαλια
No votes 0%
Total number of voters: 8
Only registered users can participate to this poll
More
29 May 2006 10:04 #13517 by Γιώργος Γκούμας
Ομορφοπαιδα και Ομορφοκοριτσα ( απο οτι ειδα και εμαθα...... :oops: ) σε λιγες μερες αρχιζει το Παγκοσμιο Κυπελο και η εξεταστικη θα παει .....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 May 2006 10:22 #13518 by Πέτρος
Δε νομίζω πως υπάρχει αυτή τη στιγμή ομάδα που να μπορεί να κοντράρει και να κερδίσει τη Βραζιλία...

More
29 May 2006 10:33 #13520 by Chris Zotos
Εγώ ψηφίζω Ιταλία γιατι λατρεύω το πρωτάθλημά της, αλλά επειδή την πιστεύω και σαν ομάδα (αν και δεν πέρασε και λίγα με την όλη ιστορία των στημένων) !!!
Τέλοσπάντων και η αγγλία έχει καλή ομάδα παρά τους τραυματισμούς λανσάροντας ως συνήθως όπως και σε κάθε μουντιάλ άλλο ένα δεκαεπτάχρονο !!!
Αλλά καλά θα πάει και η τσεχία σα δυνατή πρωτοεμφανιζόμενη !!!
Τέλος για τη βραζιλία δεν έχω να πώ τίποτα, έτσι ??? :lol:

More
29 May 2006 10:41 #13521 by Kleanthis
Αγγλία

Ήρθε η ώρα μας πιστεύω...(Αν και θα προτιμούσα Σκωτία

More
29 May 2006 11:49 #13525 by Βασίλης
Καλοί οι Άγγλοι αλλά δεν τους βλέπω για τετράδα, εκτός αν ο Ρούνεϊ αποδείξει στον κόσμο τι σημαίνει η λέξη wonderkid...

Ιταλία βλέπω με 'καλό' μάτι. Η Βραζιλία έχει τη καλύτερη ομάδα αλλά δεν νομίζω να φτάσει τελικό, εκτός αν έχει και πολύ τύχη. Πάντως προβλέπω πολλές εκπλήξεις. Και η Ακτή Ελεφαντοστού θα είναι μια απ'αυτές

More
29 May 2006 12:08 #13526 by Μάνος Γρυπάρης
Ψηφίζω Αγγλία λόγω συμπάθειας εδώ και χρόνια. Και ποντάρω στο ότι ο Ronaldo είναι ντεφορμέ κι ότι η άμυνα των βραζιλιάνων είναι για τα πανηγύρια. Αν ο Αντριάνο ή ο Ροναλντίνιο πιούνε καμιά μπυρίτσα παραπάνω και πατήσουνε καμιά πρόκα στο δρόμο ακόμα καλύτερα για εμάς

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
29 May 2006 12:16 #13528 by Αντώνης Κατρής
Ιταλία ρε παιδιά τι να λέμε τώρα... Είναι η πιο πλήρης Ιταλία των τελευταίων χρόνων, δεν υστερεί σε καμία απολύτως θέση και το καλύτερο: μετά από καιρό δε θα έχει ούτε Κασσάνο ούτε Πανούτσι... Δηλαδή έχει όλα όσα χρειάζονται για να πάρει την κούπα, έχει και Λούκα Τόνι μπροστά!!! Επίσης δίνω πόντους και στην Αργεντινή που φέτος θα κατέβει αρκετά δυνατή και πιστεύω ότι μπορεί να κάνει κάτι καλό

More
29 May 2006 12:21 #13530 by Βασίλης
η Αργεντινή θα φάει χώμα in my opinion.. Για Ιταλία δε ξέρω, αλλά ο Λούκα Τόνι 'παίζει' καλά για 1ος σκόρερ...

More
29 May 2006 13:04 #13532 by Anna R
Ψήφισα Βραζιλία μιας και είναι η δική μου μεγάλη συμπάθεια εδώ και κάποια χρόνια, αλλά μπορώ να πώ οτι επειδή λατρεύω το αγγλικό ποδόσφαιρο υποστηρίζω και Αγλλία (μόνο που έρχεται σε δεύτερη μοίρα) αν και εχω μια μικρη εντύπωση οτι φέτος η Αγγλία θα τα πάει πιο χάλια κι απο το 2002. Για να δουμε...

More
29 May 2006 14:12 #13538 by nikos
ΕΛΛΑΣ :hellas:

:roll:

gine AEK gia na goustareis