Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Μουντιαλ 2006....Λαβετε θεση.....

Poll: Ποια ομαδα πιστευετε οτι θα το κατακτησει..... (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Βραζιλια
11 24.4%
Ιταλια
10 22.2%
Γερμανια
4 8.9%
Ισπανια
2 4.4%
Αγγλια
7 15.6%
Αργεντινη
9 20%
Ολλανδια
2 4.4%
Τσεχια
No votes 0%
Πορτογαλια
No votes 0%
Total number of voters: 8
Only registered users can participate to this poll
More
10 Jul 2006 11:08 #16516 by liolias
paidia mipos exei kaneis kanena link me tin koutoulia tou zidane se photo?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Jul 2006 15:50 #16528 by Kleanthis
lolwhat.org/zidane.gif

Στο άνωθεν link, εικονίζεται ο ...ταυρομάχος Zidane, στο "κύκνειο άσμα" του, στο χώρο του ποδοσφαίρου...

Μια ένδοξη καριέρα, τελείωσε με έναν πλήρως και απ' όλες τις πλευρές άδοξο τρόπο...
Ο σεβασμός στο πρόσωπό του απ' όλους είναι δεδομένος και αδιαμφισβήτητος, απλά αυτό είναι μια κακή παρένθεση -αν και οι παρενθέσεις δεν υπολανθάνουν στο τέλος της πρότασης... :wink:
Ό,τι και να κάνει, έχει μείνει πλέον στην Ιστορία -ποδοσφαιρκή και όχι μόνο...

Ίσως κάποιο πόστο προπονητή ή κάτι παρεμφερές, τον κρατήσει κοντά στα γήπεδα...

Υ.Γ.1 Δεν πήγε να παραλάβει το μετάλλιό του, γιατί η ποινή της κόκκινης κάρτας ισοδυναμεί με αποκλεισμό απ' όλη τη γιορτή που λέγεται "Ποδόσφαιρο".(Βάσει κανονισμού...)

Υ.Γ.2 Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, από κάτι τσιράκια μου στον τελικό, ο Ματεράτσι -γνωστός για τις ακροδεξιές του απόψεις, όπως και η πλειονότητα των Ιταλών διεθνών(Buffon: Πρώτος διδάξας)- τον αποκάλεσε "τρομοκράτη", λόγω του ότι ο Zidane έχει Αλγερινή καταγωγή και ο Γάλλοαλγερινο(+Βραζιλιάνος, σύμφωνα με το Βερνίκο)-ς, αντέδρασε έτσι όπως αντικατοπτρίζεται στο αρχικό link...

Υ.Γ.3 Τώρα αναμένουμε το Mundobasket -19 Αυγούστου, αν δεν απατώμαι...

EDIT:Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, που φτάνουν στα αυτιά μου, πιθανό είναι να ακούστηκε και ο χαρακτηρισμός "βρωμομουσουλμάνε" -δεν ξέρω σε ποια γλώσσα...(Από τον Ματεράτσι, πάντα...)

More
10 Jul 2006 16:22 #16530 by Chris Zotos
Ρε πρέπει να το βρούμε σε βιντεάκι !!! :mrgreen:

More
10 Jul 2006 19:02 #16546 by Τάσος Γεωργίου
pas...

οι ιταλοί είναι γνωστοί για τον κωλοπαιδαρισμό τους ό-λ-ο-ι. μα όλοι. Το θέμα είναι ότι έτσι είναι η μπάλα. ο άλλος μπορεί να σου βρίσει και τη μάνα, εσύ να του ρίξεις μια φάπα αυτός να πέσει να "σφαδάζει" και να πάρεις κόκκινη... μπορεί να είχες όλα τα δίκια του κόσμου αλλά τεχνικός είσαι φάουλ...

ο τσαμπουκάς άλλωστε είναι το αλάτι μες στο γήπεδο...

More
10 Jul 2006 19:36 #16555 by Pantelis

derek\ wrote: pas...

οι ιταλοί είναι γνωστοί για τον κωλοπαιδαρισμό τους ό-λ-ο-ι. μα όλοι. Το θέμα είναι ότι έτσι είναι η μπάλα. ο άλλος μπορεί να σου βρίσει και τη μάνα, εσύ να του ρίξεις μια φάπα αυτός να πέσει να "σφαδάζει" και να πάρεις κόκκινη... μπορεί να είχες όλα τα δίκια του κόσμου αλλά τεχνικός είσαι φάουλ...

ο τσαμπουκάς άλλωστε είναι το αλάτι μες στο γήπεδο...  :mrgreen:

Symfwnw apolyta mazi sou Derek!Perimenw na ma8w ti tou eipe o allos kai ton e3orgise toso poly!Den pistevw pws o Zintan einai apo tous an8rwpous pou me to paramikro girnane kai s rixoun koutoulia!Gia emena einai apo tous kalyteres podosfairikes kai mh proswpikotites ever!

More
10 Jul 2006 20:13 #16558 by Kleanthis
Derek, δε βρίσκω κανένα απολύτως σημείο τριβής(διαφωνίας) μεταξύ μας...
Αν βγήκε προς τα έξω ότι είμαι "υπέρμαχος" της απάντησης Zidane, τότε λάθος μου...
Το ποδόσφαιρο στις μέρες μας, έχει ενταχθεί κι αυτό σε μια νέα τάξη πραγμάτων,η οποία λέγεται "επαγγελματισμός"...
Αυτό σημαίνει πολλά: Σημαίνει ότι έχω αυτοσκοπό τους τρεις (3) βαθμούς, αδιαφορώντας για το θέαμα που ενδεχομένως θα μπορούσα να προσφέρω. Σημαίνει ότι μέσα στο γήπεδο δεν υφίσταμαι ως άνθρωπος, αλλά "μεταλάσσομαι" σε ποδοσφαιριστή και υπηρετώ τυφλά αυτό που προσδοκάται από εμένα, ως αντάλλαγμα του οποίου λαμβάνω το μισθό μου...
Και άλλα πολλά...

Υ.Γ.1 Μια νέα πληροφορία έφτασε στ'

More
10 Jul 2006 21:17 #16560 by Δημήτριος Σωτηρίου

More
More
10 Jul 2006 22:03 #16565 by Chris Zotos
Με μια λέξη γαμάτο !!! :mrgreen:

More
11 Jul 2006 10:15 #16582 by Βασίλης
αυτός είναι ο Ζιντάν και τον δικαιολογώ εν μέρει. Και όλα ξεκίνησαν απ'τη φάση που ο Ματεράτσι του τσίμπησε το βυζί. Αν προσέξετε το βίντεο θα το καταλάβετε. Τέτοιοι παίχτες πάντως είναι ικανοί να κλέψουν τη δόξα μιας παγκόσμιας πρωταθλήτριας. Πήρε τους πεθαμένους Γάλλους και τους πήγε τελικό με τις ζωγραφιές του μέσα στο γήπεδο. Εκτέλεσε πέναλτυ που θα μείνει στην ιστορία, έπαιζε για 20' με έξω τον ώμο του και αντέδρασε έτσι όταν ο Ματεράτσι (μετά το ξύλο σ'όλη τη διάρκεια του αγώνα) τον έβρισε. Έτσι είναι ο Ζιντάν όμως.

Όσο για την Ιταλία, έμαθε καλά το Defensive Football του Ρεχάγκελ και δικαιώθηκε. Ήταν καλύτερη ομάδα απ'την Γαλλια στο τουρνουά χωρίς να παίξει σε καμμία περίπτωση καλή μπάλα. Ιδίως στο 2ο ημίχρονο του τελικού ήταν ανύπαρκτη.