Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Στον Πάγκο (εκπομπή στα FM)

More
20 Jan 2006 01:02 #7617 by Μάνος Γρυπάρης
Να'σαι καλά!
Ε όποτε μπορούμε μωρέ. Μην ξενερώνει κι ο Γκούμας!
Σε κάθε Amigathering επιβάλλεται πάντως!

Λοιπόν, σήμερα πήραν 5 ακροατές εκ των οποίων οι 3 ήταν κύριοι μεγάλης ηλικίας που μιλήσανε ΜΟΝΟ για μπάλα Θεωρήσαμε αυτονόητο η κλήρωση να γίνει ανάμεσα στα 2 άλλα παιδιά που μιλήσανε για Manager Games. Στο τέλος ένας από τους κυρίους διαμαρτυρήθηκε, το αναφέραμε στον αέρα (κακώς) και επικοινωνήσαμε μαζί του στο τέλος της εκπομπής για να ακούσουμε ότι δεν ήθελε το παιχνίδι! Απλά ήθελε να μπει στην κλήρωση για το τυπικό! Λοιπόν, από εδώ και στο εξής θα ρωτάμε τον κάθε ακροατή στην αρχή του τηλεφωνήματος για το αν θέλει να μπει στην κλήρωση ή όχι. Γκούμα τ'ακούς? Θυμίσου το κι εσύ για αύριο γιατί εγώ ξέρεις...

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
The topic has been locked.
More
20 Jan 2006 16:14 #7631 by Vagelis
Μάνο στην εκπομπη στο sportime ειναι ενασ ακροατης που ρωταει συχνα για ελληνικο pro evo 5.βρηκα μεσω του pc-master μια σελιδα την www.wehellas.gr στην οποια καποια ατομα εχουν φτιαξει ελληνικο patch και το στελνουν εναντι 6 ευρο.
Υ.γ εσυ που'χεισ τα κονε δεν γινεται στο computer games ή αν εχεισ καποιο γνωστο στο pc-master (που αν θυμαμαι καλα καποιον ξερεισ) να δωσεις το patch του pro evo αυτο των 900mb.
  • a Guest
  • Visitor
  • Visitor
20 Jan 2006 16:38 #7634 by a Guest
υπάρχει ξέρεις μια λεπτομέρεια..το πατσάκι είναι ψιλοπαράνομο καθώς η ΚΟΝΑΜΙ δεν έχει τα δικαιώματα των ομάδων!Γιατί δεν παραγγελνεις αυτό της WE Hellas?Εγω το'χω και μπορώ να σου πω οτι είναι πολύ καλό!
More
21 Jan 2006 01:27 #7648 by Μάνος Γρυπάρης
Όχι απλώς ψιλοπαράνομο. ΕΙΝΑΙ παράνομο, γιατί απαγορεύεται η εκμετάλλευση του Pro Evolution από οποιονδήποτε τρίτο, πέρα από την KONAMI. Αν το έδιναν free θα ήταν 100% νόμιμοι. Το γνωρίζω το site αλλά αναφορές σε τέτοια πραγματάκια από τον νόμο απαγορεύονται (τον πρώτο καιρό να δείτε μηνύματα βροχή για πειρατικά και cracks...)

Όταν λέμε ελληνικό Patch εννοούμε και ελληνικό μενού? Γιατί αυτό εννοεί ο φίλος.

ΥΓ. Εκτάκτως λόγω του ότι δεν έχουμε αγωνιστική, αύριο και μεθαύριο θα είμαστε κοντά σας 21:00-23:00. Την Κυριακή σκέφτομαι να φέρω ειδικούς προσκεκλημένους έκπληξη! Αν έχω εξελίξεις θα ενημερώσω και από την κεντρική σελίδα.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
  • a Guest
  • Visitor
  • Visitor
21 Jan 2006 01:38 #7652 by a Guest
Όχι ,δεν έχει ελληνικό μενού,μόνο ελληνικές ομάδες..

[img
More
21 Jan 2006 11:19 - 27 Jan 2006 01:42 #7656 by Μάνος Γρυπάρης
Ε καλά! Χαίρω πολύ! Ο ακροατής ζήταγε ελληνικό μενού στο Pro Evo 5. Αν κατάλαβα καλά. Κατεβάζει το Wolf Patch (900MB) και τα έχει όλα σε ένα (νοικοκυρεμένα! :D )

Το topic στο forum του WeHellas για το patch είναι εδώ:
www.wehellas.gr/ipb2.1/index.php ... #entry5117

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Last edit: 27 Jan 2006 01:42 by Μάνος Γρυπάρης.
More
21 Jan 2006 11:19 #7657 by Μιχάλης Πλατάρης
Και εγω το εχω πια αυτο το πατσακι αλλα δεν το πολυχρησιμοποιω...εχω μεινει στο Superpatch 2.0 του πιο γνωστου δημιουργου patch για το PES του WOLF!!!
More
21 Jan 2006 13:14 #7658 by Μάνος Γρυπάρης
Αύριο Κυριακή 21:00-23:00 ο Derek κι ο Webmonster θα είναι καλεσμένοι στο στούντιο για να συζητήσουμε παρέα όλα τα τελευταία τεχνολογικά νέα. :wink:

www.gamesradio.gr/modules.php?na ... le&sid=354

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
More
23 Jan 2006 01:03 #7691 by Angelos
Etsi re KATIA! GERA... NTOU STON MANO KAI TA COMPUTERAKIA TOU

Emena pantws, mias kai legate gia motherboards... egw kai alloi 2 eixame gigabyte kai mas kahkan sto 6mhno... Asus gia panta...
More
23 Jan 2006 15:32 #7698 by Γιώργος Γκούμας
Den akousa kai epeidi 8elw antikeimenikh (lol) enmerwsi perimenw apo esas na mou peite ti egine me tin Katia.....