Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Στον Πάγκο (εκπομπή στα FM)

More
09 Jan 2006 22:56 #7337 by Μάνος Γρυπάρης
Για να μιλήσουμε και για άλλα Games θα πρέπει να έχουμε και το ανάλογο ερέθισμα από τους ακροατές. Από την στιγμή που το 98% του κοινού μας ασχολείται με μπάλα (βάζω ένα 2% μήπως και ακούνε κάποιοι Gamers γενικότερα) δεν μπορούμε στο ξεκάρφωτο να πιάσουμε άλλα θέματα.

Εδώ κάναμε εκπομπές αφιερώματα για κονσόλες & RPG και φέραμε καλεσμένους τους παραγωγούς του Games Radio. Και δεν πήρε ούτε ένας ακροατής τηλέφωνο να πει την γνώμη του για τα συγκεκριμένα θέματα. ’ντε στις κονσόλες να ήρθαν κάνα 2 μηνύματα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
The topic has been locked.
  • a Guest
  • Visitor
  • Visitor
09 Jan 2006 23:15 #7340 by a Guest
ΟΚ Μάνο,αλλα και οι ακροατές πρέπει να έχουμε το ερέθισμα απο σας,δηλ.δε μπορει να λένε όλοι για Manager και shortlists και να πάρω στο ξεκάρφωτο να σας πω για κάτι άσχετο!Εξάλλου δε λέμε για συνέχεια,που και που όμως πιάστε και κανα άλλο θεματάκι..’λλωστε και συ το είπες οτι καθημερινή εκπομπή μόνο με manager δύσκολα βγαίνει
More
10 Jan 2006 00:51 #7343 by Μάνος Γρυπάρης
Ρε άνθρωπε το είχατε το ερέθισμα από εμάς (!) αφού σε όλες αυτές τις εκπομπές-αφιερώματα μιλάγαμε ΑΚΡΙΒΩΣ την μισή ώρα για RPG και Κονσόλες αντίστοιχα. Δηλαδή τι παραπάνω έπρεπε να κάνουμε? Δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να κάψουμε την μορφή της εκπομπής, ιδιαίτερα αν ο κόσμος δεν συμμετέχει. Είμαστε η μόνη εκπομπή για Games στα FM και έχουμε αναφέρει πάνω από 15-20 φορές ότι ασχολούμαστε και με άλλα Games κι αν θέλετε μπορούμε να συζητήσουμε και γι'αυτά αλλά ανταπόκριση μηδέν στο συγκεκριμένο θέμα.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
More
11 Jan 2006 11:03 #7370 by gary
patra ekpebei o sportime?kai an nai se poia sihnotita?an ohi to link gia to net to xero
More
11 Jan 2006 13:00 #7373 by Μάνος Γρυπάρης
Πάτρα εκπέμπουμε μέσω Ράδιο Γάμα στους 94.0 αλλά σε συγκεκριμένες ώρες, όχι σε όλο το πρόγραμμα.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
More
12 Jan 2006 23:49 #7423 by dimitris
Στη Λαμια εκπεμπει ο σταθμος παιδια?Και αν ναι σε ποια συχνοτητα?

ΕΛΛΑΣ
More
13 Jan 2006 01:36 #7426 by Μάνος Γρυπάρης
Απ'όσο ξέρω όχι, άρα θα μας ακούτε απ'το www.live24.gr

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
More
18 Jan 2006 18:39 - 19 Jan 2006 02:00 #7578 by Μάνος Γρυπάρης
Από προχθές εκπέμπουμε και μέσω Nova!
Στα ελεύθερα κανάλια (Δορυφόρος Hotbird13 Ανατολικά, Όνομα: STM, Συχνότητα 10930, Πόλωση οριζόντια, S/R 27500, Fec 3/4)

Για κατεβάστε και το Κροκοδειλάκι:
www.geocities.com/managers892/Ge ... _short.zip

Επίσης τιμή και δόξα στον Αλέφα...(πάντα)
www.geocities.com/managers892/Al ... ia_3-0.zip

Σήμερα εκπομπή-αφιέρωμα για Amiga! (με Νίκο Τσούμα & Λευτέρη Τσουρέα στο στούντιο του Sportime) Τώρα φτιάχνω playlist! Θα ξεκινήσουμε με Turrican 2, μετά Superfrog, Body Blows κι έχει ο Θεός!

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Last edit: 19 Jan 2006 02:00 by Μάνος Γρυπάρης.
More
19 Jan 2006 01:51 #7595 by Αντώνης Κατρής
Ρε Μάνο το έψαξα στη δική μου NOVA και είναι στο πακέτο υπηρεσίες Hotbird13E αλλά είναι στη θέση 1. Τουλάχιστον το όνομα παραπέμπει λίγο γιατί το δείχνει σαν STM (SporTiMe)...
More
19 Jan 2006 02:05 #7597 by giannis
teleia h ekpompi kai na kanoume pio sixna afierosis stin amiga......thanks kai gia to doro :D