Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Στον Πάγκο (εκπομπή στα FM)

More
10 Feb 2006 22:07 #8710 by Μάνος Γρυπάρης
Απόψε καλεσμένος ο Λευτέρης Ξυκομηνός (gullarm), παραγωγός του Μαγκαζίνου!

Διαβάστε την είδηση...
www.gamesradio.gr/modules.php?na ... le&sid=378

Θα έχουμε....γενική συζήτηση γύρω από όλα τα Games! Σας περιμένουμε!
Διορθώθηκε το Link στην κεντρική σελίδα για να μπορείτε να ακούτε Live κατευθείαν! Όπως επίσης και το Link στην 1η σελίδα του topic.

Από εδώ ακούτε καλύτερα:
www.greekradios.gr/radios_det.as ... adio_id=30

(μέσω GreekRadios.gr)

Και τα έχετε και όλα μαζεμένα σε ένα :wink:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
The topic has been locked.
More
16 Feb 2006 01:50 #8903 by Μάνος Γρυπάρης
Στην εκπομπή της Τετάρτης με το δίδυμο του Μαγκαζίνου του Games Radio (Δημήτρη Καραποστόλη και Γιάννη Τσοπέη), έγινε ένας πανικός! Ιδιαίτερα για PS2 και Xbox είχαμε αρκετές απορίες και δεν μας έφτασε κιόλας ο χρόνος για να αναλύσουμε διάφορα θεματάκια.

Αύριο Πέμπτη θα έχουμε καλεσμένους τον Μίλτο Κίρκο και τους συνεργάτες του για να μας μιλήσουν για Table Top RPGs, Card RPGs, Pen&Paper RPGs και όχι μόνο! Θυμίζουμε ότι ο Μίλτος Κίρκος θα είναι και Live στον Games Radio κάθε Κυριακή 00:00-02:00 με την εκπομπή των συγκεκριμένων Games που επίσης έχουν κάψει κόσμο! :D

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
More
22 Feb 2006 20:03 #9357 by Γιώργος Γκούμας
Δεν πιστευω να ξενερωσετε μ ε τον Αντωνη τους ακροατες μας.... Μια εβδομαδα χωρις τον Γκουμα ειναι μεγαλο χρονικο διαστημα, αλλα σας εχω ικανους να τα βγαλετε περαααααααααα :twisted: ......

Αντε σημερα θα σας παρω κανενα τηλεφωνο να κοψω κλιμα...
More
23 Feb 2006 00:36 #9370 by Μάνος Γρυπάρης
Αύριο θα έχουμε καλεσμένο τον Πέτρο Κηπουρόπουλο (Sir_Pretender) απ'το PC Master. Ο Νικος Κόντης επίσης απ'το PC Master δεν θα μας τιμήσει με την παρουσία του αλλά επιφυλασόμεθα να τον βγάλουμε τηλεφωνικά στον αέρα. :D

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
More
23 Feb 2006 01:15 #9373 by Αντώνης Κατρής
Και για άλλη μια μέρα δε θα έχουμε Γιώργο Γκούμα που αναρώνει από τη σοβαρότατη επέμβαση ...αφαίρεσης δοντιού!!! ’ρα για 4η σερί μέρα θα είναι η αγριογκαρίδα μου που θα συντροφεύει τη μελωδική φωνή του Μάνου...
More
28 Feb 2006 14:22 #9611 by Αντώνης Κατρής
Ναι είναι αλήθεια ο Γιατρός των Manager έκανε δυναμική επιστροφή (με την απαιτούμενη καθυστέρηση σαν άλλος Καραπαππάς) στην εκπομπή και στο λαό του που τον ζητούσε επίμονα... Έτσι η εκπομπή επιστρέφει στους κανονικούς της ρυθμούς και τα πολύτιμα αυτιά σας θα γλυτώσουν από το καθημερινό μαρτύριο της αγριογκαρίδας μου...
More
28 Feb 2006 22:46 #9625 by Γιώργος Γκούμας
8elw na eyxaristisw dimosia ton apogono tou Arximidi, ton neo Pythagora to lampro asteri tou Mathimatikou, ton en dynami 8o sofo (+ tous 7 tis arxaiotitas)....... Ton megisto SIR_A_K.....Pou me kalipse tis meres pou nosousa.....Thanx
More
28 Feb 2006 23:02 #9627 by Tasos Georgos
’ννα, είμαι στην εκπομπή. Επιτέλους πάρε τηλέφωνο! (Ο Μάνος έχει φάει τα λυσσακά του!!! :mrgreen: )
More
01 Mar 2006 01:54 #9629 by Αντώνης Κατρής
Έλα όμως που η ’ννα δεν ενέδωσε στις πιέσεις (και το προξενιό) και για άλλη μια φορά προτίμησε να παρακολουθήσει την εκπομπή χωρίς να παρέμβει ηχητικά...
More
01 Mar 2006 02:03 #9630 by Orestis Domis
Re seis, me toso pri3imo sthn kopela, exete e3asfalisei oti den tha parei sthn ekpompi gia ta epomena 5 xronia... Xalarouita :P