Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Στον Πάγκο (εκπομπή στα FM)

More
10 Mar 2006 20:13 #9862 by giannis
Έλεος.. γιατί γίνετε αυτό ρε παιδία ?? και είχα ξεχωρίσει τον sportime …βασικά ήταν ο λόγος που άνοιξα το ραδιόφωνο μου ξανά μετά από χρόνια ….κρίμα ελπίζω να καταλάβουν το λάθος τους και να μην το κάνουν αυτό στην πιο πρωτότυπη εκπομπή του ραδιοφώνου
The topic has been locked.
More
10 Mar 2006 22:09 - 26 May 2006 00:20 #9864 by Μάνος Γρυπάρης
Οριστικά τέλος:
www.gamesradio.gr/modules.php?na ... =0&thold=0

Υπάρχουν 20 ραδιόφωνα και άλλες 12 εφημερίδες. Από βδομάδα θα ξεκινήσουμε τις συζητήσεις αφού πρώτα πάρουμε στα χέρια μας τις μετρήσεις της εκπομπής.

’μα θέλετε μπορείτε να διαμαρτυρηθείτε αλλά να ξέρετε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 26 May 2006 00:20 by Μάνος Γρυπάρης.
  • a Guest
  • Visitor
  • Visitor
10 Mar 2006 22:49 - 11 Mar 2006 00:49 #9867 by a Guest
Μπράβο στους υπεύθυνους που αποφάσισαν να κόψουν την εκπομπή! Μπράβο σε αυτούς που δεν δέχονται καινοτομίες και νέες ιδέες! Βάλτε λοιπόν κύριοι στην θέση της άλλη μία μίζερη εκπομπή στην οποία θα βγαίνουν οι καμμένοι ακροατές και θα μαλώνουν όλο το βράδυ για τα πέναλντυ και τα οφσαιντ!!!!
Και μην ξεχνάτε οτι υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ και ανθρωπάκια. Με τα ανθρωπάκια δεν αξίζει να ασχολείστε!

ΥΓ Είμαι σίγουρος οτι σύντομα θα βρείτε καινούρια στέγη, μιας και έχουμε ανάγκη απο φρέσκες ιδέες. Και αν δεν βρείτε ανεβάστε την εκπομπή εδώ στο gamesradio, και αφήστε τους άλλους να κουρεύονται!!!!!
Last edit: 11 Mar 2006 00:49 by a Guest.
More
11 Mar 2006 00:30 #9870 by Panagiotis
distixos gia olous tous allous 8a eimaste mia zoi psonismena paidakia pou varane to poulaki tous kai paizoun games sta computers tous,ki an afto to dexomoun ki ekana to malaka to 1990 to 2006 mou'rxetai na tous arxiso stis klotsies,i efimerida epeidi tin agorazo exei ena karo alles malakies pou mporouse na kopsei opos p.x. pios ein o gomenos tis Visi alla mia zoi oi kompiouterades ftaine gia ola krima giati i stili xreiazotan kai gi'aftous pou zoun stin eparxia kai den exoun internet,oso gia to radiofono eisastan kai oi 2 mia polu kalu parea kai apo tous ligous pou pragmatika apolamvana mia kai to radio to exo kopsei exo gia sas mia efxi mono paidia

KEEP WALKING

Panagiotis
webmaster www.hellasmanager.gr

[img
More
11 Mar 2006 01:07 #9871 by Νίκος Τσούμας
AISXOS AISXOS AISXOS KAI PALI AISXOS MIA EKPOMPH ME FRESKIES IDES POU EFERNE TON APLO KOSMO STIS NEES TEXNOLOGIES .MOU FENETE OTI MERIKOI THELOUN EKPOMPES GIA AUTOUS POU PERPATANE STA 4 KAI GIA ALLOUS PERITHORIAKOUS TIPOUS KRIMA ..O MONO LOGOS POU
POU AKOUGA TON SPORTIME HTAN ESEIS. KRIMA
More
11 Mar 2006 01:12 #9872 by Anna R
Μια εκπομπη ειχαμε κι εμεις να ακουμε για games και την κοψανε κι αυτη... :cry:
Τελικα ο διευθυντης "Ξυδης" ονομα και πράγμα που λενε...
Τελωσπαντων ναι'ναι καλα ο gamesradio ( τον οποιο και θα περιμενουμε με ανυπομονησια να ανοιξει ) και επισης σταθμοι υπαρχουν για να δεχονται καινουργιες και πρωτοτυπες ιδεες θελω να πιστευω...
More
11 Mar 2006 01:30 - 11 Mar 2006 03:41 #9875 by Stathis Yannacopoulos
Εγώ ήμουνα σίγουρος από την ημέρα που ανέλαβε ο Ξύδης ότι η εκπομπή θα κοπεί. Θεωρώ ότι δεν μπορεί να καταλάβει τι θέλει ο νέος ακροατής σήμερα. Δεν μπορώ να θέσω υπό αμφισβήτηση την πορεία του στον χώρο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι επιτυχία του συνοδεύτηκε από μπόλικη δόση τύχης όπως μάλλον κάθε τι επιτυχημένο.

Ο σταθμός είχε την ευκαιρία με το προφίλ της παρέας να εντάξει στο κοινό του όλους αυτούς που στραβώσανε με την έπαρση του Sport FM και συνάμα να κερδίσει και νέους ακροατές. Το πρόγραμμα του σταθμού πλέον είναι χειρότερο και από αυτό της ΕΡΑ. Μόνο τα παιδία το πρωί αξίζει να ακούς άντε και τον Καραλή. Σεβαστός πχ ο κ. Μενδρινός αλλά για ανακοινώσεις του Ερυθρού Σταυρού. Που είναι η κόντρα του Κυριαζή με τις κοπέλες; Που είναι το δίκαννο; Που είναι η φρεσκάδα και η ζωντάνια που είχε ο σταθμός; Όσο για το βράδυ και το απόγευμα απλά αφήστε το. Το ανάλυσε το είναι μια εκπομπή χωρίς ταυτότητα χωρίς ενδιαφέρον. Ο Σκαραντωνακης από την άλλη δεν πιάνει μια μπροστά στον Ελευθεράτο.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν χωρούσε ο Πάγκος σας κάπου σε αυτό το πρόγραμμα. Μια νεανική εκπομπή ανοιχτή σε μεγάλο κοινό καθώς οι ηλικίες των gamers πλέον κυμαίνονται από 12-15 ως 30-35 χαλαρά. Επίσης όσες φορές μιλήσατε για μπάλα το κάνατε μια χαρά και άνετα η εκπομπή θα μπορούσε να αποκτήσει και ένα πιο αθλητικό προφίλ.

Ο κ. Ξυδης έχει ένα ΕΓΩ απίστευτα τεράστιο. Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι γύρισε μόνο και μόνο για την εφημερίδα. Οδηγείται από τα φαντάσματα να κάνει την εφημερίδα πάλι πρώτη ( κάτι που τον τελευταίο καιρό τουλάχιστον δεν νομίζω ότι είναι άσχετα από τη μέτρηση που έβγαλε στην πρώτη σελίδα. Μην ξεχνάτε το τρομερό άνοιγμα με τα DVD). Συχνά όμως τα φαντάσματα επικρατούν και η αποτυχία είναι ένα κλικ μακριά από την επιτυχία. Ο σταθμός δεν τον ενδιαφέρει γιατί πολύ απλά δεν τον δημιούργησε αυτός.

Δεν θέλω να προσβάλω κανένα αλλά έχοντας υπόψη την φωτογραφία του κ. Ξύδη που μου θύμισε προδότη της κατοχής ( ως εικόνα ) και μαζί με τον ξύλινο λογο του στην εκπομπή του Καραλή έκανα διάφορους συνειρμούς. Μια αθλητική έκδοση του Αυτιά. Μόλις τον άκουσα είπα. «Στάθη κάτι τέτοιους ανθρώπους να τους φοβάσαι». Η πολύ καλοσύνη και το γλείψιμο που θυμίζει Αρτέμη Μάτσα σε ταινίες με θέμα το 40 δεν είναι καλό σημάδι. Και δικαιώθηκα γιατί ο Ξύδης Γαμ#&#@ την παρέα την δική μου και πολλών ακόμη. Τέρμα η εφημερίδα και τέρμα ο σταθμός. Να πάρει πλέον τους ακροατές που του αξίζουν. Π.χ τους καμένους που τσακώνονται για τα τρόπαια του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού (καλές οι εκπομπές διαλόγου αλλά όχι 6 ώρες την ημέρα). Τουλάχιστον Ο Ελευθεράτος έχει την ικανότητα να συζητήσει και εξωαθλητικα θέματα και πετάει και κανένα ροκάκι. Να χαίρεται τους καμένους που το μόνο που τους νοιάζει είναι πόσο είναι η Αθλητική ένωση Καγκουρό εναντίον των Σιδνευ Καουμπόης. ΕΛΕΟΣ

Το ραδιόφωνο που ήθελα εγώ ήταν το ραδιόφωνο πριν Ξυδη.

Εύχομαι καλή συνέχεια στα παιδιά γιατί αυτό που κάνουνε το γουστάρουν και είναι μεγάλη υπόθεση να κάνεις έστω ημι-επάγγελμα το χόμπι σου. Περιμένω το επόμενο βήμα.

Υ.Γ
Συγνώμη για το μεγάλο μέγεθος του ποστ αλλα…. ’λλωστε αυτό για έναν κομπιουτερά με γρήγορο typing δεν θέλει παρά ελάχιστα λεπτά. Τις ιδέες τις ζυμώνω στο μυαλό μου εδώ και μέρες.
Last edit: 11 Mar 2006 03:41 by Stathis Yannacopoulos.
More
11 Mar 2006 03:40 #9878 by Dimitris
telika ta korakia yparxoun k synexizoun na petane akoma ston ourano tis athlitikis dimosiograifas (graptis h' oiasdipote morfis).........omws i ptisi odigei sigoura stin anipolipsia me mathimatiki akriveia

Flory-Flory Man United
More
11 Mar 2006 04:32 #9879 by Δημήτρης Σκιάννης
Κρίμα παίδες...πολύ κρίμα...Σίγουρα θα βρείτε αλλού στέγη πάντως,μάτσο οι "ανοικτόμυαλοι" άνθρωποι...Από "νούμερα" πώς πηγαίνατε?Απ'ότι είδα σήμερα ο μ.ο. του sportime radio ήταν 1,7% την περασμένη εβδομάδα,αποκλείεται να μην πιάνατε τουλάχιστον τόσο... :?

Τεσπά,επειδή δεν άκουγα συστηματικά τον σταθμό,δεν δύναμαι και να εκφέρω άποψη για άτομα της διοίκησης...Want u back!
More
11 Mar 2006 12:30 #9882 by Kleanthis
Τι τα σκαλίζετε τώρα παίδες?
"Κάθ' εμπόδιο για καλό", δε λένε? Ε, αρπάξτε την ευκαρία!
Μη μασάτε, και το κυριότερο: μην τους αφήνετε να σας μασήσουν...
Σίγουρα η Εκπομπή σας θα βρει στέγη και -προς λύπη των "κυρίων από 'κεί"- θα πάει πολύ καλύτερα!

Τόσα ραδιόφωνα και τόσες εφημερίδες υπάρχουν, που λέει κι ο Μάνος. Οπότε No Problem

Keep Walking! :wink: