Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Στον Πάγκο (εκπομπή στα FM)

More
01 Oct 2005 17:02 #3562 by Αντώνης Κατρής
Ρε παλικάρια υπάρχει κάποιος στάνταρ αριθμός συμμετοχών στην εθνική για να πάρει κάποιος παίκτης την άδεια για Αγγλία? Έχω δώσει μάχη για να πάρω Akinfeev και όλο σκαλώνει το θέμα στην άδεια... Και όλα αυτά ενώ έχει 11 διεθνείς συμμετοχές
The topic has been locked.
More
01 Oct 2005 18:34 #3565 by Igor
Nomizo...den exei shesi..H ilikia prepei na exei sxesi..
More
01 Oct 2005 19:06 #3566 by Γιώργος Γκούμας
Ξεχασα να το αναφερω.Χρειαζεσαι 20 συμμετοχες ή τα μισα απο τα τελευταια 20 παιχνιδια????
More
01 Oct 2005 19:47 #3570 by Μάνος Γρυπάρης
O παίκτης πρέπει να παίζει στο 75% των παιχνιδιών (3 στα 4 δηλαδή).
Με τα National Caps ακόμα το ψάχνω στο forum της SI.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
More
01 Oct 2005 21:33 #3575 by Αντώνης Κατρής
Το κουλό της ιστορίας είναι ότι ο Naldo ήρθε αμέσως χωρίς φυσικά να έχει ούτε μία διεθνή συμμετοχή
More
02 Oct 2005 00:30 #3580 by Μάνος Γρυπάρης
Αν όντως έγινε αυτό τότε δεν υφίσταται συζήτηση για τις συμμετοχές στην Εθνική. Το συζητάω ακόμα στο forum της SI.

Σήμερα στην εκπομπή είχαμε καλεσμένο τον Ηρακλή Κορωναίο (paspartoo) και τον Βαγγέλη Δάσκαλο (Vag), που θα παρουσιάζουν την εκπομπή "Retro", κάθε Σάββατο 14:00-16:00, εδώ, στον Games Radio :wink:

Αύριο θα έχουμε καλεσμένο τον...Hacker της παρέας, τον Γιάννη Τσεσμετζόγλου! (CHE) Που θα παρουσιάζει την εκπομπή "Hacks...Us", κάθε Κυριακή 16:00-18:00.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
More
03 Oct 2005 12:11 #3622 by Μάνος Γρυπάρης
Η χθεσινή εκπομπή μάμησε (που λένε και στο Free). Ήρθε κι ο Αντώνης μια βόλτα από το στούντιο και έγινε κομπλέ η ομάδα. Εν τω μεταξύ δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει αυτό, 5 πράσινοι σε ένα στούντιο! Ένα μπάχαλο γενικότερο έγινε, προσπαθούσαμε να συγκρατήσουμε εκεί πέρα τον Τσετσμετζόγλου (οι παραγωγοί που τον έχετε γνωρίσει από το meeting θα καταλάβατε περί τίνος πρόκειται), αλλά τελικά αν άκουγε κανείς την εκπομπή για πρώτη φορά θα είχε την εντύπωση ότι μας είχε αυτός καλεσμένους και όχι εμείς! :mrgreen:

ΥΓ. Την είπε χθες την λαμακία του ο CHE στην εκπομπή. Το Fifa 2006 κυκλοφορεί τώρα στα καταστήματα, κι όχι Νοέμβριο που του λέγανε. Μας έκαψες John!

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
More
03 Oct 2005 22:04 #3650 by Αντώνης Κατρής
Πραγματικός χείμαρος ο CHE χέρεσαι πραγματικά να τον ακούς... Ειλικρινά θα ήθελα να δω τι έχει να γίνει στην πρώτη του εκπομπή...
More
16 Oct 2005 17:44 #4050 by Μάνος Γρυπάρης
Σήμερα είχαμε την βάρδια του Γερμανού! (12:00-13:00). Και λέω του Γερμανού γιατί οι Interetάκηδες δύσκολα ξυπνάνε!

Λόγω της αγωνιστικής του Σαββατοκύριακου έπρεπε να βγούμε εκτάκτως νωρίς. Θα προσπαθήσουμε το επόμενο ΣΚ να βολευτούμε σε μια καλύτερη ώρα, κατά προτίμηση βραδινή.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
More
16 Oct 2005 22:21 #4057 by Γιώργος Γκούμας
Αν και φιλτατε συναδελφε μου φαινεται αρκετα δυσκολο γιατι και το επομενο ΣΚ εχει πρωταθλημα και μαλιστα με δυσκολους αγωνες...Δεν θελω να γινω μαντης κακων μαντατων αλλα παλι πρωινους μας κοβω....... :(