Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Εκπομπή Users

More
06 Apr 2010 19:26 #70374 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Διαγωνισμος: Κερδισε οτι θελεις!

Απο εδω και στο εξης, σε καθε εκπομπη Users εκτος απο τα δωρα που θα δινουμε με κληρωση θα μπορειτε να κερδιζετε επιπλεον...ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ! Παιρνοντας τηλεφωνο στον αερα, δηλωνετε ποιο game επιθυμειτε και αν ειστε ο τυχετος νικητης, παραλαμβανετε το παιχνιδι απο το καταστημα EasyBuyWorld. Και μην ξεχνιομαστε, απο αυτην την Παρασκευη εκπεμπουμε 11-1 το βραδυ. Και games και εξοδος το Σαββατο :wink:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Apr 2010 20:58 #70543 by Γιάννης Ρέμας
ρε παιδια αυτο το μηνα θα κανετε μονο 1 ωρα εκπομπη δεν λεει και οχι μονο θα ξεκηνατε και απο της μια τη πραγματα ειναι αυτα να παμε να κανουμε πορεια εξω απο το σταθμο :D :D :D

More
15 Apr 2010 00:35 #70776 by Μάνος Γρυπάρης
Σε λίγες Παρασκευές επανερχόμαστε στο 23:00-01:00. Το θέμα ήταν ότι έπρεπε να φύγουμε από το Σάββατο και τουλάχιστον η αρχή έγινε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
26 Apr 2010 17:20 #71318 by Andr
Δεν θα φερετε καλεσμενη την Νίκη να μας μιλησει για την εφημεριδα PC-News? Γιατι εσυ freak δεν μας τα λες καλα.

More
26 Apr 2010 17:46 #71322 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Πολυ γυναικαδες μας βγηκατε μου φαινεται. Δε χορτασατε με τις αλλες κοπελες. Υπομονη, λιγουρια! Πρωτα θα κρινετε και μετα θα περιμενουμε το κινημα σας, για να φερουμε την κοπελα στο στουντιο. Για να φερουμε Nτορα και Ματιλντα φωναζατε ποσο καιρο!

More
26 Apr 2010 21:51 #71341 by Aνέστης Αδαμίδης

Freak wrote: Πολυ γυναικαδες μας βγηκατε μου φαινεται. Δε χορτασατε με τις αλλες κοπελες. Υπομονη, λιγουρια! Πρωτα θα κρινετε και μετα θα περιμενουμε το κινημα σας, για να φερουμε την κοπελα στο στουντιο. Για να φερουμε Nτορα και Ματιλντα φωναζατε ποσο καιρο!

Μάγκα μου, εγώ πρώτη φορά την Ντόρα και τη Ματίλντα τις άκουσα στην εκπομπή. Δεν ήξερα πως ε'ιχαμε τέτοιες υπάρξεις στον κόσμο του gaming(αν και δεν είναι πολύ του σπορ). Τώρα για την Νίκη, θα το ψάξω λίγο.

More
28 Apr 2010 02:40 #71390 by Μάνος Γρυπάρης
Πέρα από αυτό που λέει ο Κωστάκης, τα κριτήρια πλέον είναι αυστηρά.
Requirements:
1) Να βγούμε πανηγυρικά πρώτοι στο γκάλοπ με τα κορίτσια
2)Να γίνει διαγωνισμός στο group μας στο Facebook για την επόμενη καλεσμένη. Θέλουμε τις πιο ωραίες φίλες/ξαδέρφες/αδερφές/whatever έχετε. Αφού τις ψήσετε πρώτα να δεχτούν, δημοσιεύστε photos τους στο Wall και μέχρι τέλη Μαϊου όποια πάρει τα περισσότερα like απ' τους ακροατές θα έρθει...μαζί με εσάς φυσικά.

Και κανονίστε να είναι single, δεσμευμένες δεν δεχόμαστε. Πως αλλιώς θα την τυλίξει το kammeno souvlaki σε λαδόκολλα?

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
28 Apr 2010 14:09 #71401 by Aνέστης Αδαμίδης

Manos wrote: Ναι, όποτε θέλετε μας παίρνετε τηλέφωνο λίγα λεπτά πριν αρχίσει η εκπομπή (ή σε κάποιο διάλειμμα) και το κανονίζουμε. Επίσης αν έχετε ωραίες φίλες μπορείτε να τις φέρετε κι αυτές μαζί σας. :cool: Όχι για μένα, για τη φουκαριάρα τη μάνα μου που θέλει να με παντρέψει! :mrgreen:

Ναι αλλά η φουκαριάρα η μάνα σου δεν ξέρει τι μπορεί να σου φέρουμε εμείς! Κι αν είναι η δική μου κοπέλα που θα φέρω στην εκπομπή, έτσι για να με θαυμάσει που βγήκα στο ράδιο ρε παιδί μου! Τι γίνεται τότε; Ή θα θέσεις σαν όρο να ερχόμαστε αποκλειστικά με μόνες ψυχές που απλά θα μας συνοδεύουν και δε θα έχουν καμιά απολύτως σχέση με εμάς; :lol: :lol:

More
28 Apr 2010 15:58 #71411 by Andr
τι ολιγαρχικα μετρα ειναι αυτα?οι κοπελες θα ειναι παντα πρωτες στη ψηφοφορια και ας μη φερετε αλλες.παντως πιστευω οτι ο κουτσουμπας θα λυγισει και δε θα αντεξει χωρις να φερει αλλη κοπελα

More
28 Apr 2010 18:27 #71417 by thanasis
Μην τους καταπιεζετε γιατι ο Μανος δεν καταλαβαινει απο τετοια.Ο Κουτσουμπας θα λυγισει αλλα ο Μανος δυσκολα... :-k :-k :mrgreen: