- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Άμα ρωτάς εδώ στο forum τις Παρασκευές δεν κοστίζει. Τζάμπα είναι!SmartKiLL wrote: ρε παιδια καθε ποτε εχετε USERS ?
εχω να σας ακουσω 2 μηνες
Καλή η ιδέα αλλά δεν γίνεται. Αλλά μπορείτε να στείλετε οποιονδήποτε γνωστό/συγγενή έχετε για να το παραλάβει για εσάς και να σας το στείλει με ταχυδρομείο. Πάντως για τους διαγωνισμούς του GameWorld.gr, σας τα στέλνουμε σπίτι σας και με δικά μας έξοδα. Επίσης, ξεκινήσαμε και διαγωνισμούς για τις gamecards του MMORPG Darkfall. Οπότε αν είστε εκτός Αθήνας μπορούμε να σας τις στείλουμε online μέσω e-mail. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε και τέτοιους διαγωνισμούς, δηλαδή με serial numbers, που κερδίζετε το δώρο...άμεσα.m4a1 wrote: Μια παρατήρηση μόνο θέλω να κάνω...Καλοπροαίρετη φυσικά...
Στις κληρώσεις πρέπει να περάσει ο νικητής να πάρει το δώρο του...
Εμείς που είμαστε από μακριά γιατί να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής με έξοδα του παραλήπτη;
Τόσα παιδιά ακούνε από επαρχία και θέλουν να παίρνουν μέρος στις κληρώσεις...
Μπορεί να μην γίνετε και το καταλαβαίνω...
Απλά αναφέρω κάτι που θα μου άρεσε να γίνει ...
Ναι, όποτε θέλετε μας παίρνετε τηλέφωνο λίγα λεπτά πριν αρχίσει η εκπομπή (ή σε κάποιο διάλειμμα) και το κανονίζουμε. Επίσης αν έχετε ωραίες φίλες μπορείτε να τις φέρετε κι αυτές μαζί σας. :cool: Όχι για μένα, για τη φουκαριάρα τη μάνα μου που θέλει να με παντρέψει!alexis13 wrote: thelw na rwtisw an uparxei pithanotita gia parakolouthisei tis ekpomphs apo to stathmo mazi as ???????